Masum bi arkadaşlıksa neden konu açtınız ne diye neyin arasında kaldınızSanırım bir çok aldatılan kadıncağızın gazabını yaşıyorum şuan. Aslında masum bir arkadaşlıktan bahsetmek istemiştim ama gerçekten linç malzemesi oldum. Metres bile olmuşum aman yarabbi...
hiç aldatılmadım. gazaba da uğramıyorsunuz. yaptığınız doğru bir şey değil ve size bu söyleniyor? metressiniz elbette.Sanırım bir çok aldatılan kadıncağızın gazabını yaşıyorum şuan. Aslında masum bir arkadaşlıktan bahsetmek istemiştim ama gerçekten linç malzemesi oldum. Metres bile olmuşum aman yarabbi...
Beğendim sizi büyük kadınsınız vesselam.Bir de bu yasak ilişki konularını açanlar genelde çok hadsiz ve saldırgan oluyor. Yani zaten evli adama yanlayan birinden ne beklenir
Üstelik hem bunu yazıp hem insanlara saldırmak ne. Ne bekliyordunuz yani "aayy canım büyük aşk bırakmayın birbirinizi" mi diyelim
Sağol canım sanırım tek hemfikir olduğumuz konu seviyenÇok yaşayın estafurullah. Seviye yerlerde
Yoo değilim öyle bir iddiam yok bu küstah tavırlarınız da bana sökmezBeğendim sizi büyük kadınsınız vesselam.
Yalnız o "aldatılan kadincagiz"diye küçümsemeye çalıştığınız kadinlara sizde dahilsiniz..Adam sizi de karısıyla aldatıyorSanırım bir çok aldatılan kadıncağızın gazabını yaşıyorum şuan. Aslında masum bir arkadaşlıktan bahsetmek istemiştim ama gerçekten linç malzemesi oldum. Metres bile olmuşum aman yarabbi...
Hiç aldatılmadım, en azından bildiğim bir aldatılma olayı yaşamadım. Travmam ya da korkum yok bu konuda. Ama sizin o masum arkadaşlık palavralarınızı yemeyecek ve aldatmanın sadece fiziksel birliktelik olmadığını bilecek kadar zekam var çok şükür.Sanırım bir çok aldatılan kadıncağızın gazabını yaşıyorum şuan. Aslında masum bir arkadaşlıktan bahsetmek istemiştim ama gerçekten linç malzemesi oldum. Metres bile olmuşum aman yarabbi...
Aşk olsun ben alıntı yapmadan konuyu silmişsin. ÜzdünHerkese hayırlı, mutlu günler.
Buldum sağolsun
Değil tabi ki, bilmiyorum kendinizi mi kandırmaya çalışıyorsunuz beni mi. Yazdıklarınız hiç dostça bir ilişkiyi betimlemiyor. En basitinden flört ediyorsunuz. Burada yazdıklarınız bile flörtöz. Dediğim gibi yapılması gereken diyalogu tamamen kesmek ama siz bunu yapmayacaksınız alenen belliSöylemek istediğim paylaştığımız her şey dostça. Kötü bir niyet yok. Bir yanlış da yok.
Söylemek istediğim paylaştığımız her şey dostça. Kötü bir niyet yok. Bir yanlış da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?