çok aşık olduğum sevgilim evli çıktı ?

Adamla tabiki görüşme ama kadına anlat kandırılan 1 kişi daha var ortada ve 1 kere yapmış 2 de olur 3 te hem çocukları yoksa iyilik yapmış olursun o doğmamış çocuğa olduki hamileyken öğrendi vs psikolojisini düşünemiyorum anneninde çocuğunda ancak ispatlarla anlatmazsanız siz suçlu olursunuz

Bunu kolay kolay demem normalde ama; karısına bir telefon aç en azından..

Çok büyük ihtimalle; " kocamı baştan çıkarmaya çalıştın ama başaramadın, iftira atıyorsun dimi pis yelloz " diyecek.

Bir senedir hiç bir şeyden şüphelenmemiş olamaz çünkü; hoş sen Nasıl şüphelenmedin de böyle bağlandın anlamadım ya..

Ama belki zayıf bir ihtimal kapının önüne şak diye koyacak kadınlardansa insanlığını yap ve ara derim ben.

Gebersin.

Yakında bir site açacağım ;evli ve aldatan erkekleri ve kadınları ifşa eden bir site.
Hep aklıma geliyor benim de. Burda ağzımız açık okuduğumuz konulardaki pislik erkeklerin adının olduğu bir veri tabanı olsa da bir daha kimse yanasmasa onlara diyorum. İmkansız tabi.

O değilde adama plaket vermek lazım , 1 yıldır evli olduğunu saklamayı nasıl becerdiyse...demekki profesyonel.demekki daha öncede böyle bir deneyim yaşamış yani amatör değil.kısaca canım , her türlü her şekilde iletişimini keseceksin tabiki.evli adamlın metresi olmayı düşünmüosun değil mi...

Suç olur mu acaba ? Uzun zamandır aklımda böyle bir şey var , cezasından korkuyorum.
Özel hayatın gizliliğini ihlal suçunu işlemiş olursunuz.bu suçun basit şeklinin cezası 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası olarak düzenlenmiştir. Suçun basit şekli işlenirken ses veya görüntü kaydedilmesi halinde, 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası verilir.
3-5 pislik için başını ağrıttığına değmez yani.

Gec cnm bian once vazgec buisin oluru yok kendini bile bile atese atma 1 yanar 2 yanar cnin ama elbet unutrsn uzak dur

Sadece kurtuldun diye dua et
Eşi yerine kendini koy, iş işten geçince de öğrenmiş olabilirdin
Sadaka ver kurtuldum diye
Ve lütfen böyleleri için aşk sevgi unutamam gibi sözcüklerden kaçının

Rabbim öyle haysiyetsiz insanlardan korusun hepimizi. Asla düşünme onu. Evet kolay olmayacak belki ama yapabilirsin. O adamın eşini düşün,duysa bilse ne kadar yıkılır onu düşün,varsa çocukları onları düşün ki birlikte olmaya devam edersen sosyal yönünü de bir kenara attım dinen hepsinin hakkına girmiş olacaksın bunları düşün..
İlerde eşinden aynı şeyi görmek istemiyorsan uzak durup yeni sayfa açmalısın kendine. Asla bu ilişkinin bir sonu olmaz,olsa da hayrı olmaz..

Gebersin.

Yakında bir site açacağım ;evli ve aldatan erkekleri ve kadınları ifşa eden bir site.
Bizi de haberdar et; bekar halimle ilk üyelerinden biri olacağım

Madem çok kadınlı bir hayat istiyorsunuz evlenmeyin ya. Karısının yıkayıp ütelediği gömlekle başka bir kadına giden her erkek tez zamanda iktidarsız olur inşallaaah.

Korktum. :)

Keşke bir yolu olsa. Çok istiyorum bunu yapmayı.

Tavrınızı yumuşak buldum.
Sayıp sövmek lazım, belki öyle soğursunuz..
Aman ha, sakın iletişime geçmeyin..
Hatta eşine haber uçurun ve silin gitsin bu adamı hayatınızdan, zihninizden..
eşine söyleyip söylememek konusunda kararsız buldum yüzüne karşı hiç kötü bişey söylemedim sustum ama kendimi yedim

konu açıp kenara çekilmeseniz. bakın durumu anltın insanlarda ona göre yorum yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…