- 8 Ağustos 2015
- 370
- 182
- 33
- 28
- Konu Sahibi selennnnnnnnn
-
Hep aklıma geliyor benim de. Burda ağzımız açık okuduğumuz konulardaki pislik erkeklerin adının olduğu bir veri tabanı olsa da bir daha kimse yanasmasa onlara diyorum. İmkansız tabi.Gebersin.
Yakında bir site açacağım ;evli ve aldatan erkekleri ve kadınları ifşa eden bir site.
Özel hayatın gizliliğini ihlal suçunu işlemiş olursunuz.bu suçun basit şeklinin cezası 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası olarak düzenlenmiştir. Suçun basit şekli işlenirken ses veya görüntü kaydedilmesi halinde, 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası verilir.Suç olur mu acaba ? Uzun zamandır aklımda böyle bir şey var , cezasından korkuyorum.
Aynen yaa?Nasıl anladın evli olduğunu?
Anlatsana biraz bize.
Bizi de haberdar et; bekar halimle ilk üyelerinden biri olacağımGebersin.
Yakında bir site açacağım ;evli ve aldatan erkekleri ve kadınları ifşa eden bir site.
Özel hayatın gizliliğini ihlal suçunu işlemiş olursunuz.bu suçun basit şeklinin cezası 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası olarak düzenlenmiştir. Suçun basit şekli işlenirken ses veya görüntü kaydedilmesi halinde, 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası verilir.
3-5 pislik için başını ağrıttığına değmez yani.
eşine söyleyip söylememek konusunda kararsız buldum yüzüne karşı hiç kötü bişey söylemedim sustum ama kendimi yedimTavrınızı yumuşak buldum.
Sayıp sövmek lazım, belki öyle soğursunuz..
Aman ha, sakın iletişime geçmeyin..
Hatta eşine haber uçurun ve silin gitsin bu adamı hayatınızdan, zihninizden..
1 yıl gibi uzun bir sürede nasıl anlamadın çok garip .1 yıldır görüştüğüm insan evli çıktı ama bana çok umut vermişti ben ona çok aşığım görüşmüyorum konuşmuyorum ama içim içimi yiyor canın çok acıyor geçmedi geçmiyorda ne yapacağım ben..
konuşuldugu gibi olmuyorHALA UMUT VERDİ DİYOSUN YAA. ŞEREF YOKSUNU BİRİ İÇİN YANIYORSUN. ETME.
gözüm görmedi belkide bilmiyorum ama insanlı hali1 yıl gibi uzun bir sürede nasıl anlamadın çok garip .
sorun cevaplıyayımkonu açıp kenara çekilmeseniz. bakın durumu anltın insanlarda ona göre yorum yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?