çok aşık olduğum sevgilim evli çıktı ?

bende bu şekilde düşünüyorum ona hiçbişey belli etmiyorum ama içim çok acıyor geçmiyor aylar oldu

Ne kolay aşık oluyorsunuz böyle..
Valla ben çok zor severim çok da zor silerim o yüzden anlayamıyorum böyle aşkları..

Ne yapacaksın?
Kuma git gibi bir öneri beklemiyorsun değil mi?

Bekar adamlara yoneleceksin

Hala görüşüyor musun o adamla son yorum öyle anladım.Evli olduğunu o mu itiraf etti sen mi öğrendin.Eski şarkı sözü diyeyim evliye gönül vermee eğlen sunamm eğlennn EVE gider gider unutur.Yani kısacası hiç bir acı öldürmez hele aşk acısı nice acılar zaman herşeyin ilacı unutrsun.Bir an önce ayrıl o adamdan(Gerçi adam bile değil ya )

nasıl anladınız evli olduğunu?
1 senedir nasıl farketmediniz?
ne yapayım düye sordunuz ya; siz ne yapmak istiyosunuz. biz belki buna göre yorum yapabiliriz.
karısının haberi var mı?

ayrıca olabilir anlamamış olmanız. o kadar profesyonelce yalan söyleyen erkekler var ki. Allah onları bildiği gibi yapsın.

görüşmüyorum tabıkıı ögrendim an bıraktımm

kimlik bilgilerine baktırdım birden evli oldugunu gördüm sordum yalan dedi sonra itiraf etti karısıda bilmiyor çunki küçük bir eşi var sanırım daha çocuk

Zaten bir süre sonra o bitirecekti, sıkılacaktı, belki foyası ortaya çıkacaktı karısına karşı ya da karısı hamile kalacaktı falan...

Zaten evliyken sana umut vermiş biri. Tamamen yalancı ve düzenbaz olduğu buradan belli. Bu bile yeterli bir sebep...

görüşmüyorum tabıkıı ögrendim an bıraktımm
Kendine uğraşacak etkinlikler felan bulmalısın.Unutma ki hangi kara gecenin sabahı olmadı.Zamanla geçer baştada dediğim gibi şimdi acı hissediyorsun.Ama ileride sevineceksin.Yuva yıkanın yuvası olmaz demiş atalar o yüzden kendine bir yol çiz unutmaya çalış.

kimlik bilgilerine baktırdım birden evli oldugunu gördüm sordum yalan dedi sonra itiraf etti karısıda bilmiyor çunki küçük bir eşi var sanırım daha çocuk

oha! ben şok. şerefsize bak sen... cidden sinir oldum. kendi itiraf etmemiş siz bi şekilde öğrenmişiniz. peki bişey hissedip mi kimlik bilgilerine baktırdınız ya da öylesine mi?

Muhtemelen senide aldatıyordu bu kadar rahat 1 senedir yalan söyleyen adam bunuda yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…