- 25 Şubat 2016
- 31
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi selennnnnnnnn
-
bende bu şekilde düşünüyorum ona hiçbişey belli etmiyorum ama içim çok acıyor geçmiyor aylar olduRabbim öyle haysiyetsiz insanlardan korusun hepimizi. Asla düşünme onu. Evet kolay olmayacak belki ama yapabilirsin. O adamın eşini düşün,duysa bilse ne kadar yıkılır onu düşün,varsa çocukları onları düşün ki birlikte olmaya devam edersen sosyal yönünü de bir kenara attım dinen hepsinin hakkına girmiş olacaksın bunları düşün..
İlerde eşinden aynı şeyi görmek istemiyorsan uzak durup yeni sayfa açmalısın kendine. Asla bu ilişkinin bir sonu olmaz,olsa da hayrı olmaz..
bence de ne duruyorsunGit karisina " 1 yildir bu adam seni benimle aldatiyor" de. Sonra karisi da donuna kadar alip kapi disari etsin hirboyu
görüşmüyorum tabıkıı ögrendim an bıraktımmHala görüşüyor musun o adamla son yorum öyle anladım.Evli olduğunu o mu itiraf etti sen mi öğrendin.Eski şarkı sözü diyeyim evliye gönül vermee eğlen sunamm eğlennn EVE gider gider unutur.Yani kısacası hiç bir acı öldürmez hele aşk acısı nice acılar zaman herşeyin ilacı unutrsun.Bir an önce ayrıl o adamdan(Gerçi adam bile değil ya )
kimlik bilgilerine baktırdım birden evli oldugunu gördüm sordum yalan dedi sonra itiraf etti karısıda bilmiyor çunki küçük bir eşi var sanırım daha çocuknasıl anladınız evli olduğunu?
1 senedir nasıl farketmediniz?
ne yapayım düye sordunuz ya; siz ne yapmak istiyosunuz. biz belki buna göre yorum yapabiliriz.
karısının haberi var mı?
ayrıca olabilir anlamamış olmanız. o kadar profesyonelce yalan söyleyen erkekler var ki. Allah onları bildiği gibi yapsın.
aşık oldum dediadam evli . ne yapacaksın. gönül eğlendirmek , farklı heyecan yaşamak istemiş.
aman aman . Allah korusun böylelerinden gençleri .
Kendine uğraşacak etkinlikler felan bulmalısın.Unutma ki hangi kara gecenin sabahı olmadı.Zamanla geçer baştada dediğim gibi şimdi acı hissediyorsun.Ama ileride sevineceksin.Yuva yıkanın yuvası olmaz demiş atalar o yüzden kendine bir yol çiz unutmaya çalış.görüşmüyorum tabıkıı ögrendim an bıraktımm
aşık oldum dedi
inşallah çıkar karşıma öyle biiriYeni birini bulmaya odaklan sen en bekarından. Şıp diye unutursun bu gereksizi emin ol.
kimlik bilgilerine baktırdım birden evli oldugunu gördüm sordum yalan dedi sonra itiraf etti karısıda bilmiyor çunki küçük bir eşi var sanırım daha çocuk
tesekkur ederimKendine uğraşacak etkinlikler felan bulmalısın.Unutma ki hangi kara gecenin sabahı olmadı.Zamanla geçer baştada dediğim gibi şimdi acı hissediyorsun.Ama ileride sevineceksin.Yuva yıkanın yuvası olmaz demiş atalar o yüzden kendine bir yol çiz unutmaya çalış.
inşallah çıkar karşıma öyle biiri
hissettim bir anda baktırdımoha! ben şok. şerefsize bak sen... cidden sinir oldum. kendi itiraf etmemiş siz bi şekilde öğrenmişiniz. peki bişey hissedip mi kimlik bilgilerine baktırdınız ya da öylesine mi?
Suç olur mu acaba ? Uzun zamandır aklımda böyle bir şey var , cezasından korkuyorum.
Askaskaskask yerine kackackackac olarak değiştir hayat görüşünü1 yıldır görüştüğüm insan evli çıktı ama bana çok umut vermişti ben ona çok aşığım görüşmüyorum konuşmuyorum ama içim içimi yiyor canın çok acıyor geçmedi geçmiyorda ne yapacağım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?