- 27 Temmuz 2016
- 12
- 3
- 86
- 34
- Konu Sahibi selennnnnnnnn
-
neden anlamıyor kimse ben bana dönsün içim acıyor demedimki istesem hemen gelir ben ona belli bile etmedim içimin acıdıgını kendi kendimi yiyorumhala ıcınmı acıyor yazık yazık gerı donse gıdıcen yanı evlı oldugunu bıle bıle oylemı anlıyorum su durumdan.
işte sıkıntı sukı kendı kendıne yıyecegın bı durum yok bence adam evlı ve yalancı hatta sahtekar bunun ıcın neden ıcın ıcını yıyosunkı gıdıp kendı dengınde efendı temız ınsanlarla tanısmaya calıs.neden anlamıyor kimse ben bana dönsün içim acıyor demedimki istesem hemen gelir ben ona belli bile etmedim içimin acıdıgını kendi kendimi yiyorum
düşünce olarak bende öyleyim ama içim öyle dmeiyorrrrrişte sıkıntı sukı kendı kendıne yıyecegın bı durum yok bence adam evlı ve yalancı hatta sahtekar bunun ıcın neden ıcın ıcını yıyosunkı gıdıp kendı dengınde efendı temız ınsanlarla tanısmaya calıs.
işte sıkıntı sukı kendı kendıne yıyecegın bı durum yok bence adam evlı ve yalancı hatta sahtekar bunun ıcın neden ıcın ıcını yıyosunkı gıdıp kendı dengınde efendı temız ınsanlarla tanısmaya calıs.
1 yıldır görüştüğüm insan evli çıktı ama bana çok umut vermişti ben ona çok aşığım görüşmüyorum konuşmuyorum ama içim içimi yiyor canın çok acıyor geçmedi geçmiyorda ne yapacağım ben..
tabiki başa gelmeden bilinmez ancak sonucta yapılan haksızlıgın arkasındanda oturup yas tutmanın bi anlamı yok bana gore uzulmeye bıle degıcek ınsana uzunulmelı degmeyen bırı ıcın butun zamanını zehır etmenın bı mantıgı yok.Bence buyuk konusmayin basa gelmeden caniniz yanmadan yorum yapmak elestirmek en kolayi. Hayal kirikligini atlatmak kolay olmuyor aa sahtekarmis deyip hafizandan silemiyorsun ki kolayca allah herkesi boyle adamlardan korusun ne diyeyim
bosverneden anlamıyor kimse ben bana dönsün içim acıyor demedimki istesem hemen gelir ben ona belli bile etmedim içimin acıdıgını kendi kendimi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?