çok aşık olduğum sevgilim evli çıktı ?

En yakin arkadasim evli 3 cocugu var ve esinin bir sevgilisi var yani esinin hayatinda evli oldugunu bile bile birlikte olan bir hemcinsimiz var.Neler yasadigini tahmin bile edemezsin ayrilsa aile ve sonraki yasam cocuklar sikinti ayrilmasa hergun benim sevgilim var sen vocuklarimin annesisin diyen bir koca ekstradan bizi kabullen ben onun icin canimi veririm sen cocuklarina bak diyen bir kadin.Utanmadan bunu savunan bir kadin ve adam ne yasadigini tahmin bile edemezsin cocuklarin yuku ve yasadiklari asla yapma derim ilk basta benim beklentim yok diye girersin bu iliskiye sonra beklentiler yukselir tamamen senin olmasini istersin bu sefer sikiya gelemez ve sen kendini harcarsin direk uzaklas derim.

EVLİ olduğunu sizden gizlemesi ve hayellerinizle oynamış olması bu şeref yoksunu adamdan nefret etmek ve içinizdeki aşkı öldürmek için yeterli sebep bence......Evli olduğunu öğrenip devam etseydiniz sizinde ondan farkınız kalmayacaktı ucuz kurtulmuşsunuz geçmiş olsun.....aynı hatayı tekrarlamamak adına seçeceğiniz insanı iyi araştırmalısınız

benımde tanıdığım var,artık evli hanımlarda vazgeçmiş,bişey demıyor,bakın çok yakın arkadaşım 5 sene evli bri adamla çıktı,küçük bir şehirdeyız,ve ınanı kımse sölemdi,kımse,herkes bılıyormuş,ne kızın ailesine de kıza,iki ikişiden duyduk söledi,ama oda şöle dedi,o benım almanyadan gelen boşanmış ablam,herkes eşim sanıyor dedi,yıllar sonra arkadaşımın annesi kalktı onlara gitti,bu çocuklar ayrılmıyor,nedne kızımı ıstemıyorusnuz sorun ne dıye sormak için,kapıyı kadın açıyor bız abla sanıyoruz,buyrun gelin diyor,bir ikram bir kıbar,ve diyorki ben onun ablası değil eşiyim,bılıyorum,heoınızı tanıyorum,ama nasılsa sıkılıp geri gelecek dıye beklıyoruz dıyor,dahasıda var uzun hıkaye,sonra arkadaşımı şehir dışına kaçırdı ailesi,bu adamdan,herkesın bıldığı ama sölemediği çıktı ortaya,sonra bu adam büyük bır kaza geçirdi,yatalak kaldı 6 ay,ve o kadın baktı,sonra adam bana deidki,çok utandım eşimden endulus dedi,ben şahıdım şimdi o kız anlatsa inanmazsınız,eşi ile konuştuk,dediki kocamın suçu yok,o kızında suçu yok,eşimin ailesi benı köye götürüp iş yaptırdı,kocamla bır durmama izin vermedi,zavallı kocam eve geldi karı yok yemek yok ütülü gömlek yok dedi,ve bu olay 1995de yaşandı küçük bir karadenız şehrınde,

neden anlamıyor kimse ben bana dönsün içim acıyor demedimki istesem hemen gelir ben ona belli bile etmedim içimin acıdıgını kendi kendimi yiyorum
işte sıkıntı sukı kendı kendıne yıyecegın bı durum yok bence adam evlı ve yalancı hatta sahtekar bunun ıcın neden ıcın ıcını yıyosunkı gıdıp kendı dengınde efendı temız ınsanlarla tanısmaya calıs.

N nerimann12 yazdıklarınızda haksızsınız..neden suçlu olarak o kadını görüyorsunuz ki..o kısmı sizi bağlamaz ki..sizi aldatan kişi eşiniz,ve sorumluluğu olan kişi sadece o.siz adamı affedip evliliğe devam edin ama suçlu diğer kadını görün,ama evliliğe devam edin.adam olsaydı da yapmasaydı ...
3 senedir de kendi kendinizi mutsuzluğa mahkum etmişsiniz,bunun da suçlusu kimse değil sadece sizsiniz..sindiremediğiniz halde devam ettiğiniz için.

işte sıkıntı sukı kendı kendıne yıyecegın bı durum yok bence adam evlı ve yalancı hatta sahtekar bunun ıcın neden ıcın ıcını yıyosunkı gıdıp kendı dengınde efendı temız ınsanlarla tanısmaya calıs.

Bence buyuk konusmayin basa gelmeden caniniz yanmadan yorum yapmak elestirmek en kolayi. Hayal kirikligini atlatmak kolay olmuyor aa sahtekarmis deyip hafizandan silemiyorsun ki kolayca allah herkesi boyle adamlardan korusun ne diyeyim

1 yıldır görüştüğüm insan evli çıktı ama bana çok umut vermişti ben ona çok aşığım görüşmüyorum konuşmuyorum ama içim içimi yiyor canın çok acıyor geçmedi geçmiyorda ne yapacağım ben..

Şu an Ada'ma karşı zerre bişey hissetmemeniz lazım kandırmış sizi .unutmanız daha kolay olur düşünmeyin kitap okuyun aklınıza getirmezseniz alışırsınız ve gitgide bu duruma alışırsınız

Bence buyuk konusmayin basa gelmeden caniniz yanmadan yorum yapmak elestirmek en kolayi. Hayal kirikligini atlatmak kolay olmuyor aa sahtekarmis deyip hafizandan silemiyorsun ki kolayca allah herkesi boyle adamlardan korusun ne diyeyim
tabiki başa gelmeden bilinmez ancak sonucta yapılan haksızlıgın arkasındanda oturup yas tutmanın bi anlamı yok bana gore uzulmeye bıle degıcek ınsana uzunulmelı degmeyen bırı ıcın butun zamanını zehır etmenın bı mantıgı yok.

Back
X