çok aşık olduğum sevgilim evli çıktı ?

Farklı şehirlerde mi yaşıyordunuz? 1 hafta değil, 1 ay değil; 1 yıldan bahsediyorsunuz, 1 yıldır nasıl gizledi evli olduğunu, hiç mi şüphelenmediniz?

Hafta sonlari baska sehre gidip bir gece kalip ekstra is yapiyordu eline cok firsat gecti bu gune kadar hic yapmadi bu olayda da is ortagini ablasiymis bizimkinin cenesi vardir bunu bisey zannetti icini bi bilse

Şansına küs birdahakine dikkatli ol ve onu unut, unutamıyorsun rafa kaldırdığın mantığını al geri tak

Ya oyle olmuyor iste birde insannin yaratilisi var bn bu konuya kadar her seyin bir caresi olduguna inanan biriydim bu olay bnm tum dunyami degistirdi

Yani olmuyorsun bn artik onsuzda yasayabilecegimi once ona sonra cevremdeki herkese hissettirdim hayat bu insann basina her sey geliyormusAllahtan iyi bir isim var

benim doktorum da beş sene boyunca evli bir adamla iliski yasamıstı, adamın ayrı evi vs varmıs tek yasadıgı o yuzden hic suphelenmemis bile. abisi kardesi arkadasları bile bir sey dememis. kadın hepsiyle tanısmıs falan.
sonra hop biri cıkıyor ortaya ben onun karısıyım artık kocamın pesini bırak biz cok mutluyuz diye.
kadın hayatının sokunu yasıyor. 22 yasından 27 yasına kadar. sonra da zaten kafayı yememek icin kendisini calısmaya vs veriyor ve iki sene calısıp tıp kazanıyor ve oradan psikiyatri bölümünde uzmanlasıyor. cok etkilenmistim.

böyle erkeklern erkeklğne.........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................:KK8:

Bişey yapmana gerek yok canım, sana olacaklari deyim
iki gün sonra cikar gelir seviyom unutmadım eşimle mutsuzum, sevmiyorum onu, zaten aile baskısı yüzünden evlendim, yalnızca sen varsın benim için gibi şeyler söyler, sende üc gün trip yapar unutamiyorum özlüyorum cart curt olayları olur hafiften hafiften görüşmeye başlarsınız, bide bakmissin aaaaa gündüzleri senin geceleri karısının koynunda yatan bi adam !

Ne bekliyorsun allah aşkına gül gibi karısını boşayip seni almasinimi mutlu olmayımi ?
Lütfen uzak durun evli varki erkeklerden. Karısına Hayri olmayanın size mi Hayri olur

Cok uzun yillardir evliyim epeyde kucuk evlendim neyse yaninda okudum berabwr buyuduk hic skintimiz olmadi ta ki sina a hazirlann kizimiz evliligimizi sarsana kadar arkadasin biri demis ya karisi da mi anlamamis diye adam sana belli etmiyor ki bir de insan yanindakine yakistiramiyor kisi kendi gibi biliyor karsisindakini gel gelelim bir sabah kizinin babasinin telinde buldugu mesajlar karim benim dunyada benm kadar kocasini seven biri daha var midir diye kadinin telini alip kumpasa dusurup itiraf ettiriyorsun .....

3 yil oldu bn sana bir de karisinin cephesinden anlatayim ailesiyle hic sorun yasatmadim kendi ailemden ustun tuttum 16 yildir maasimi is yaparim dedi hep batirdi 3 cocuk tek basima buyuttum niye o skintiya gelemez diye namazina guvendim yok dedim Allahin huzuruna duran harama yaklasmaz diye

Karsidakine benmkinin her seyini anlattim o diyor ki cok iyi biri en sonunda 30 yasinda devlette memur kendini akili zanneden tipe dedimki ya madem bu kadar iyi seni ne yerine koydu karsidan ses yok

Allah aşkına kurallara uygun yazın ya. Sayfalarca yazip konuyu dagittiginiz gibi hic birsey de anlasilmiyor.

Ben sizingibileri anlayamiyorum ya bekar ne kadar efendi bir suru adam varken Allahini milletin esinde ne buluyorsunuz

Ben de sizin gibileri anlayamıyorum. Birkac kisi gelip burda konu sahibi suçlu gibi davranmissiniz. Kiz bilmiyordum diyor yazmanız yok da okumaniz da mi yok ? Bilmediği sürece sucsuzdur. O süre zarfında tek suçlu kızları kandiran o haysiyetsiz kocalardir. Aldatan kocalarinizi affefiyorsunuz sonra gelip elaleme sarıyorsunuz. 1 yıl boyunca kaldırılmis ve bilmiyor. Uzun bi süre olması kandırıldıgi gerçeğini değiştirmez ki öğrendigi anda ayrılmış.

Lütfen artık 'kandildigini ogrenince aninda ayrıldıgini' söyleyenle 'öğrendikten sonra da askindan ayrilamadigini' söyleyen bir tutulmasın şu sitede.

Adam karisini 1 yil aldatmis. Ortada yuva yok yani.

Karisinin umutlari vs de yok.

Siz boyle bir canli ile elbette gorusmeyin, ancak bu sebeplerle degil.

Mesela nasil sevebilirsiniz ki hala, adam sizi de aldatmis oluyor teknik olarak 1 yil. Mantikli dusunun.

Al bnden de o kadar bu linki acan arkadas bu kadar soz ustune hala birlikte olursan valla ne deyim

Siz konu sahibini mi kurtariyorsunuz, adamin esini mi?

Adamin esini kurtarmaya calisiyorsaniz kurtaramazsiniz. Adam kadini sevmiyor ki aldatmis.

Konu sahibinin yapacagi sey adamin esini de evliligini de kurtaramaz. Zira evlilik bitmis bile, adam kadini sevmiyor iste.

Konu sahibi kendisini kurtarabilir ancak.

Su an korkuyorum senin gidisatindan.
Hayir " evliymis serefsiz' demek yerine "seviyorum" demek nedir bi cikar yolu ariyormus gibi.
O pislik evli. Seni kandirdi. Seni sevgi sozcuklerine bogdu, vaatlerde bulundu ama gece karisinin koynuna girdi. 2 kadini birden idare etti. Bundan zevk aldi.
Bu adam azda olsa nefret edilmeyi hakediyor, sevilmeyi degil.

Su an korkuyorum senin gidisatindan.
Hayir " evliymis serefsiz' demek yerine "seviyorum" demek nedir bi cikar yolu ariyormus gibi.
O pislik evli. Seni kandirdi. Seni sevgi sozcuklerine bogdu, vaatlerde bulundu ama gece karisinin koynuna girdi. 2 kadini birden idare etti. Bundan zevk aldi.
Bu adam azda olsa nefret edilmeyi hakediyor, sevilmeyi degil.

Back
X