çok aşık olduğum sevgilim evli çıktı ?

Yani olmuyorsun bn artik onsuzda yasayabilecegimi once ona sonra cevremdeki herkese hissettirdim hayat bu insann basina her sey geliyormusAllahtan iyi bir isim var
Üzüldük yani hepimiz bacim yasadiklarina, haklisinda bukadar öfke duymaya, ama konu arap corbasina döndü, derdini baska bir konu acip anlatsan?

Ya kusura bakma arkadasim bu tip insanlarin hep kendilerini dusunmesinden nefret ediyorum okuyupta cok normalmis gibi davrandigini gorunce sinirlendim

Bu konuyla ilgili zafer akincinin yorumlarini bi dinleyin ben de sisin gibi bu olaylara ayni pencereden bakiyordum ama iste oyle olmuyormus hayat reklamlardaki gibi bu hayat senin gonlunce yasa sozuyle bitmiyor hele cocuklar

Ya bu konuyu niye sabote etmis olayim ki bn yeni uyeyim baska bir konu yuzunden uye oldum bakarken gordum sinir oldum yazdim ayrica hicte uzak degil sadece ayrintili yazdim onuda pespese yazdim bu konuyu acan arkadas hataya dussun istemedim bnmde kizim var yazik mi degil gorsun kac kisinin hayati karariyor erkeklere kiziyoruz ama onlara bu firsati veren biz bayanlariz

Hep aklıma geliyor benim de. Burda ağzımız açık okuduğumuz konulardaki pislik erkeklerin adının olduğu bir veri tabanı olsa da bir daha kimse yanasmasa onlara diyorum. İmkansız tabi.
kadınların bir çoğu da mutlu. yakın çevremde son 1 yılda uzun süreli ilikisi olan erkeklerle sevgili olup evlenen 3 kişiyi gördüm.

Neriman madem buraları talan ettin; sana da yazalım.

Güzelim boşan be bu ne halin; şurda kaç kişiyi gerim gerim gerdin. Cehennemlere attığın adamla aynı yatağa girerek kendine yaptığının farkında mısın?

Psikolojik olarak aşırı derecede yıpranmışsın ve şu saatten sonra boşanıp doğrudüzgün bir tedavi süreci geçirmeden toplayamazsın.

Konuyu açan kızımız, bu adama dönerek Nasıl asrın hatasını yaparsa, senin kocanı affetmen de bir o kadar hata. ( Adamı affedip, yoluna bakabilseydin bu kadar ağır yazmazdım ama sen basbayağı sürünüyorsun ruhen; kendine gel)

Allah aşkına kurallara uygun yazın ya. Sayfalarca yazip konuyu dagittiginiz gibi hic birsey de anlasilmiyor.

Ben de sizin gibileri anlayamıyorum. Birkac kisi gelip burda konu sahibi suçlu gibi davranmissiniz. Kiz bilmiyordum diyor yazmanız yok da okumaniz da mi yok ? Bilmediği sürece sucsuzdur. O süre zarfında tek suçlu kızları kandiran o haysiyetsiz kocalardir. Aldatan kocalarinizi affefiyorsunuz sonra gelip elaleme sarıyorsunuz. 1 yıl boyunca kaldırılmis ve bilmiyor. Uzun bi süre olması kandırıldıgi gerçeğini değiştirmez ki öğrendigi anda ayrılmış.

Lütfen artık 'kandildigini ogrenince aninda ayrıldıgini' söyleyenle 'öğrendikten sonra da askindan ayrilamadigini' söyleyen bir tutulmasın şu sitede.
katılıyrm kendi kocasının aldattığı kıza olan nefretini konu sahibine kusmus
affedemiyecegin adamla nie olursun coluk cocuk deme bana hikaye ii de bi iş varken galibiyet algılıo bazıları başkasına asık veya ne bilim bilmem ne en azından kendine aşık adamı kendinde tutmayı sonra psikolojileri bozuluo

1 yıldır görüştüğüm insan evli çıktı ama bana çok umut vermişti ben ona çok aşığım görüşmüyorum konuşmuyorum ama içim içimi yiyor canın çok acıyor geçmedi geçmiyorda ne yapacağım ben..

1 yıl boyunca hiç hissetmedin mi? ne bileyim ben sevgilimi her aklıma geldiğinde arayıp O'na O'nu sevdiğimi söylemek isterim. Karşılığınıda almalıyım elbette. Alamazsam bu işte bir iş var derim. Yani bi gariplik sezmiş olmalısın diye düşünüyorum. 1 ay değil 2 ay değil sonuçta

Ya arkadasim toparlandim atlattim demekle is bitmiyor iste adam agzimin icine bakiyo eski kocam olsa bir dakika dahi durmm ama co uklar var bnm bu kadar sinirli davranmm tabiki normal catladik bi kere nasil eskisi gibi olalim anlamadim ki ha bosan oyle olmuyor iste etrafimdaki insanlarin vebaliini nasil sirtima yukleneyim arada duygu patlamasi yasiyorum e bi zahmet onada katlaniversin az bile

Konu sahibi,
Sanırım bir duygusal boşluğa düşmüşsün kapılıvermişsin. Adamın da evli olup olmadığını sorgulamamışsın, belki de gerçekleri öğrenmekten korkmuşsun bilmiyorum. Neyse sonra adamın evli olduğu bir şekilde ortaya çıkmış. Buradaki asıl mesele sana gerçeği söylemeyen bir adamın sana yalanlarla dolu bir ilişki yaşatması. Sen pembe bulutlarda gezerken adam kendi yalanlarında iki kişiyi de idare ederek gönlünü avutuyordu. Adamınki gerçek aşk olamaz. Gerçekten seven sevdiğine yalan söyleyemez, iki kişiyi de idare edemez gerçekten seven.
Bu durumda yapılacak tek şey önüne bakıp hayatına devam etmek. Evet bir süre acı çekeceksin. Kızgınlıkların, kırgınlıkların olacak. Aptal yerine konduğun için karşı tarafa öfkelerin olacak. Ama şu an karşı tarafla en ufak görüşmen kendine haksizlık olacak. Yapılacak en doğru şeyi yapmışsın, ilişkiyi bitirmişsin. Acıların da bir süre sonra geçecek merak etme. Hemen geçmez ama yavaş yavaş küllenir. Sen hayatın sana gösterdiği yolda yoluna devam et, zaman her şeyi halleder merak etme. Geçmez sanma ne acılar unutulmuyor ki...

Ya arkadasim toparlandim atlattim demekle is bitmiyor iste adam agzimin icine bakiyo eski kocam olsa bir dakika dahi durmm ama co uklar var bnm bu kadar sinirli davranmm tabiki normal catladik bi kere nasil eskisi gibi olalim anlamadim ki ha bosan oyle olmuyor iste etrafimdaki insanlarin vebaliini nasil sirtima yukleneyim arada duygu patlamasi yasiyorum e bi zahmet onada katlaniversin az bile
senin derdini anladım ben; ben bitirmiş olmayayım vebal bende kalmasın diyorsun. Böyle devam edersen zaten adam çatlayacak bitirecektir evliliği, vebal altında kalmazsın o Zaman merak etme. :işsiz:

Ya bu konuyu niye sabote etmis olayim ki bn yeni uyeyim baska bir konu yuzunden uye oldum bakarken gordum sinir oldum yazdim ayrica hicte uzak degil sadece ayrintili yazdim onuda pespese yazdim bu konuyu acan arkadas hataya dussun istemedim bnmde kizim var yazik mi degil gorsun kac kisinin hayati karariyor erkeklere kiziyoruz ama onlara bu firsati veren biz bayanlariz
Boyle ortaliga yazmasan da kime cevap vermek istiyorsan onu alintilasan? Aralara girmissin esas konu anlasilmiyor okuyamiyoruz. Ya kendine baska konu ac ya da burada kime cevap yaziyorsan onu alintila da karman corman olmasin

Back
X