Aslında cıkarırdı herhalde daha once hıc boyle bısey olmadıgından duymamazlıga geldı sanırım oda şok olduDuyguları fazla bastırma kaçıveriyor böyle....
kötü olmuş ya...eşin iyi gıkı çıkmadı milettin içinde
Ben aslında evet o olaydan dolayı kızgındım yanı bız ıkımızde calısıyoruz ve guzel kazanıyoruz nasıl boyle bı kararı tek basına alırdının patlamıs halı oldu aslında ama ben katılmıyorum. Kıme nereye verdıgımı gormeden bılmeden bagıslanmasına karsıyım ozellıkle ulkede yasanan son olaylardan sonraSamimiyetle özür dilersiniz, biraz tribini çekersiniz olur biter. Kurbanı komple bağışlamak da HARİKA bir fikir. Keşke öyle yapsanız.
Ben bana yapsaydı napardım bılmıyorumAgzindan nasil cikti o laf cute ? S..t git desen daha hafif..Olayi unutulur aile ama esin nasil hazmeder bilemem.Ben hazmedemezdim...Devamli ozurler dileyip daha da itici guc olma.Yani bana yapilsa devamli ozur dilenmesini,bana jestler yapip kendini affettirmesini istemem daha da hatirlarim cunku.Birsey olmamis gibi davrajmasini da istemezdim o da sinir bozucu..O dengeyi tutturman lazim.
TuZ biber olmuş kaçman...neyse geri alamazsın zamanıAslında ında oırdı herhalde daha once hıc boyle bısey olmadıgından duymamazlıga geldı sanırım oda şok oldu
Keske o anda ay agzımdan kactı ozur dılerım deseydım ama ben soyler soylemez kactım ortamdan
Ben aslında evet o olaydan dolayı kızgındım yanı bız ıkımızde calısıyoruz ve guzel kazanıyoruz nasıl boyle bı kararı tek basına alırdının patlamıs halı oldu aslında ama ben katılmıyorum. Kıme nereye verdıgımı gormeden bılmeden bagıslanmasına karsıyım ozellıkle ulkede yasanan son olaylardan sonra
Yani tek basına söz hakkı olabilecek bi durum yok ortada beni yok saymasını istemiyorum. Ya da kazandıgımla kendimi gecindirmiyorumEşinize ayıp etmişsiniz zaten onda herkes hemfikir. Biraz gönlünü almanız gerekecek. Ama neden 10 mesajın 7 sinde güzel kazanıyoruz, paramız var vurgusu ? Bunu farkında olmadan yapıyorsunuz sanırım ama itici oluyor.
Ay ben olsaydım ben olsaydım herhalde ben ortamı terk ederdimKötü olmuş.
Hem de çok kötü olmuş.
Gerçekten ben olsam ne yapardım diye düşündüm bir anda.
İnan utandım.
Ara,üzgün olduğunu söyle,defalarca ara.
Heh bir de işyerine meyve sepeti gönder.
Hani affetsin diye değil de azıcık şaşırtmak için.
Tatlı bir not yaz,üzerine...
güzel fikir bence de meyve sepeti:)Ay ben olsaydım ben olsaydım herhalde ben ortamı terk ederdim
o orada hiç ama hiç çaktırmadıBişeyler göndermelimiyim acaba olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?