Çok ayıp ettim, utanıyorum

Sizi cok iyi anliyorum . evli degilim ama erkek arkadasim kizacagim bir sey yaptgi zaman kendimi tutamayip hakaret etmisligim oluyo .Sonra o niye kendime karsi kücük düsürdüm diye icleniyorum agladigimi bilirim . Tabi simdi tartisinca artik gene oluyo arada ama kafamiza takcak kadar degil.Ben olsam bonnyfood da gormustum bir eşek pastami ne var yanlis hatirliyorsam mazur gorun beni affet gobi birsey yaziyor onu yollayin is yerine felan . yada bir eşek wlin oyuncak eline kagit tutturup yazin .Gecmis olsunnn hakliyken haksiz konuma dusuyoruz ama oluyor boyle seyler malesefff

Kalabalıkta kabahat işleyenin tenhada özrü kabul olmazmış
Aynı kisilerle tekrar biraraya gelin
Kurban konusu tekrar açılsın
Sende geçen gün bu konuda konuşurken agzimdan boyle bi laf cikti ozur dilerim once esimden sonra sizlerden falan dersin
Cok ciddi bi konusma gibi degilde biraz mahcup biraz gulumser bi sekilde soyle olsin bitsin
Ana avrat sovmemissin sonucta unutulur eger telafi edersen

Tek başınıza olsaydınız darılmazdı da ailenizin yanında dediğiniz için rencide olmuş.Annenizle eşinizin arası nasıl?Anneniz konuşsa hepimiz Cutemuma kızdık,kendisi de çok pişman ,yaptığı gerçekten ayıp ama bir anlık sinir ,üzerinde durma dese

Annemler eşimi çok severler.
Nasıl yaptın bunu geberticem diyip duruyor annem
Ve asla aramaz ama arasa guzel olurdu

iyi yine oyle bi ortamda sen nasil boyle bise dersin dememis.sessiz kalmis .cok kotu olmus.agzindan da kacsa bi anlikta olsa o sana boyle bisey yapsaydi ailesin yaninda ne hissederdinn.ben normalde eslerin birbirine yalnizken sinirliyken sakasina bile bu sekilde konusulmasini dogru bulmuyorum.

Esin gercekten anlayisliymis ses çıkarmamış.
Gönlünu alacak bir seyler yap artik sen esisin daha iyi bilirsin zayif yönlerini.
Benim yengem durmadan amcama salak salak konusma, su yaptığın gerizekaliliga bak gibi laflar eder. Onun yerine biz utaniriz ama hic umrunda olmaz. Hos olmuyor gercekten toplum icinde.

vallahi çok kötü olmuş. ben eşime öyle bişey yapsam sanırım evi terkederdi . işte aile yapınıza göre değişir o konu ama ben olsam herkesin içinde özür dilerdim. saçmaladım , aniden ağzımdan kaçtı özür dilerim deyip ortamı terk ederdim. herkesi bir araya toparlayıp özür dileyin bari.

Off ya çok kötü olmuş, hadi eşin unutsa sen kendini affedebilecek misin?
Adam yine sesini çıkarmamış biz kadınlar olsa aile meclisi dinlemez basarız yaygarayı.Gönlünü al bence.

valla ben bazen esime neler neler demek istiyorum da agzimdan kacmiyor kendisi hakettigi halde..
ben esinizin sensin o gerizekali falan dememis sizi bozmamis buda guzel bir davranis..

Ben herkesin içinde özür dilenmesi kısmına katılmıyorum. Bu sefer de pişman olsanız bile "ben sana gerizekalı demiştim" in altını çizmiş olacaksınız ki ne kadar özür konuşması olsa bile yine de eşiniz için toplum içinde rencide edici olur. Bence işyerine meyve sepeti güzel fikir. Üzerine de eşinizin bu tavrınızdan ötürü size söylemeye hakkı olan birşeyi kendiniz için yazın. Çok düşünmedim ama mesela " bu patavatsız, düşüncesiz eşşeğin yaptığı saygısızlığı affeder misin?" gibi birşey mesela. Sonra da sürekli özür dilemek yerine normal hayatınızı sürdürün, sevgi ve saygınızı özellikle gösterin. Sürekli pişmanım demeyin ama hissettirin. Böyle konularda özür dilemek tabi ki gerekir ama sürekli mevzunun canlı tutulması da karşı tarafın unutmasına yardımcı olmaz

Vah garibiiimm... Bi kamyon trip+ bi kamyon laf + anne baba baskısı yiyeceksın...
Önce afiyet sonra bolca geçmiş olsun bacım...
Ağzımız torba degil büzemiyoruz işte arada kaçıyor böyle sonra kendi kendimize ah naptım vah naptımmm...

Şöyle bir düşündüm ben yapsaydım diye eşim asla o ortamda bile susmazdı kesin oda bişey derdi ortamda kavgadan veya kötü sözden nefret eder neyse unutulur herhalde hep kalacak değil ya

olan olmuş boşver özürünü dilemişin. insanlarada ağzmda kaçtı demişin. dha ne yapabilrsinki.

Ben şimdi kek , çikolata buketi ve kocaman eşek peluşu gönderdim

Önce peluş gidecek içinde merhaba ben eşek yazıyor isimsiz
kek buketinde ise
Merhaba yine ben eşek
Tatlı yiyelim tatlı konuşalım da beni affedersin umarım yazdım.

Bakalım

Eşek peluşu
Çok tatlısınız. Çok güzel düşünmüşsünüz. Esprili, sevimli bir dille özür... Ben olsam affederdim. Ama eve geldiğinde de biraz nazını çekin, mesela 1 hafta boyunca sadece onun sevdiği yemekleri pişirin, sofralar kurun. Hep güleryüz, tatlı dil tabii. Etrafında fır dönün Mahçup olduğunuzu iyice anlasın. Bundan sonra da dikkatli olun.

çok ayıp etmişssin eşine gerçekten.
ancak insanlık hali olabiliyor.
açıkcası ben eşime kimsenin yanında benzer veya daha hafifinden bile böyle bir kelime sarfetmedim.
çok dikkat ederim rencide etmemeye.
keşke orada herkesin içinde özür dileseydin.
çok onur kırıcı bir duruma düşürmüşsün eşini.
şu gönderdiklerin çok sempatik ama eşin için yeterli olur mu bilmem çok kırgın ise.

Bazen insanın ağzından çıkabiliyor böyle şeyler. Hoş değil ama çok da abartmamak lazım sürekli yapılmadığı sürece. Özür dileyin yeter bence.

Çok şeker olmuş özür dileme biçiminiz. Bence ağır drama biçimli özürlerden daha çarpıcı ve daha çabuk geri dönüş alabileceğiniz bir türde özür dilemişsiniz. Daha sonra eşinizin ne tepki verdiğini de paylaşırsanız seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…