Çok ayıp ettim, utanıyorum

Bağış
Bizde hep büyük bas keseriz ama 2014 yilinda hamileyim eşimde uzakta calisiyordu..ailemde o sene koc kestiler tabi ben kesemedim kurban. Aman Allahım canım bir et kavurma istiyor anlatamam..koyun etide yiyemem ben. Bayram boyunca bekledim bir komsumuz getiride kavururum diye ama nerde. Millet artik buzluga sakliyor yavaş yavaş tüketiyor. Sözü nereye getircem kasaptan alım gücümüz var ama kurbanda kesilen etin tadı mümkün mü bu yüzden bütün etler komsulara

Ve kasaptan almaya kalksan dur almıyım ya da ne bılım safı yemegını yapcana etlı patates yapayım modunada gırıyor ınsan yanı dımı

Burada kurban Eşiniz (bu kadar oturabilir)
İnsanlık halidir olabilir
Doğru değil fakat ne doğru ki
Kurban bayramı?
Bir günde bu kadar kan akması?
Ulu orta kesilen hayvanlar?
İzleyen çocuklar?
Tek hataniz bu olsun
Kendi doğrularınizi kendinize saklayın.... Herkesin doğrusu da yanlışı da kendisine.... Bir sene boyunca et tüketimine ses çıkarmayan tatlı su aydınları, kurban bayramında coşuyorlar.. ille bir demogoji, bir saçmalama....

Oğlunuza cok geçmiş olsun..

Benimde ağzımdan çıkan en ağır tek hakaret Geri zekalı.. Arada ağzımdan çıkabiliyor..Sizi anlayabiliyorum.Kalbini kırdığını düşündüğünüz için paramparça olup, telafi etmeye çalışmanız çok hoş.. Eşinizde zaten jestlerinizle birlikte bu özeninizin farkına varmış.Barışmanız çok şukala

aynı seyi ailesinin yanında sana sölese sonucunu düşünemiyorum vala eşin iyimiş yine soğuk kanlı davranmış

Niye celalleniyorsunuz hayırdır
Size dokunan nedir bu yorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…