Çok ayıp ettim, utanıyorum

Canim.agzindan kaçmış surekli yaptigin bisey degilki bence esinin istedigi gibi olsun kurbanlik mevzusuda konuyuda acma illaki unutulur neler unutulmuyorki cok dusunup canini sıkma

Kötü olmuş ama bence hatırlatıp hatırlatıp durma, bir daha konusunu açma. Kurban konusunda bireysel karar vermesi hoş olmamış ama direk bağışlamak bence de daha mantıklı.
Yani ikinizde de hata var. :)

Keşke hemen orada özür dileseydin
Sen eşinin gönlünü alda
Ailen bi sonraki görüştüğünde gayet iyi olduğunuzu görünce unutur zaten
Kurban mevzusunda aynı durumdayız bunu aklıma kazıyımda aynı hatayı yapmayayım çünkü durum sinir bozucu cidden

Canim sen galiba normaldede esine kullaniyosun bu kelimeyi bos bulunup agzindan kacirdin bir daha yapmazsin olur biter esine pismanligi dile getir esinde neyseki olgunlukla karsilamis

Caım evet saygısız bi hareket olmus ama oldu bi kere .
Kötü olmus ama esinin orda kıyameti koparmamasıda iyi bişey

Illa ki telafisi olur da bana anne garip geldi. Sulaleye haber vermis durumu. Esinin rencide oldugu bi durumu abinler bilmek zorunda mi? Bence olaydan daha rencide edici olan bi sey herkesin haberdar olmasi ufak dil surcmesinden.

Cute
Evet söylediğin yanlış fakat ortada bir yanlış daha var ki ailenin eşine karşı bu kadar ısrarcı olması
Kurban meselesi bence eşin ve senin aranda halledilmeli
Yani bir karar verirsiniz
Ailelere sunarsınız ve herkes saygıyla karşılar ve konu bu kadar uzamaz
Yani ben işlerime pek karisilmasini sevmem de ondan da böyle düşünüyor olabilirim

Burada kurban Eşiniz (bu kadar oturabilir)
İnsanlık halidir olabilir
Doğru değil fakat ne doğru ki
Kurban bayramı?
Bir günde bu kadar kan akması?
Ulu orta kesilen hayvanlar?
İzleyen çocuklar?
Tek hataniz bu olsun

bence cok şey yapma ozr dılemışşın zaten ego yapmasın... herkesın ıcınde ozur dıletmekde buyuk ezılık yalnız ınşallah oyle bır şey ıstemez. senın pışman olup hatanı anlaman kafi bence

sen ozur dileyince esin ne dedi sana ? davranisi nasil ? ama cok kotu olmus ya . bir benzeri benim basma geldi . bir aksam oturmasinda bir yakinim bana herkesin icinde bir kelime kullandi . yillar oldu o utancimi unutamiyorum . bence kendini mutlaka icten affedirmelisin esine .

pazartesi akşamı eve gittiğimde oglanın merdıvenden yuvarlandıgını ogrendım hemen hastaneye gıttık muşadeye aldılar esımde oraya geldı halıyle orada kusluk kırgınlık kalmamıs gıbıydı
eve dondugumuzde ben tabı esegıde keklerıde unutmustum once esek geldı 1 saat sonrada kek ve cıkolata paketı
bu sekılde barıstık
eseş oğlanın oldu tabı kucagında eseklık ettım ozur dılerım yastıgıyla Bi da yapmıcam

Aman tamam olmus bitmis gecmis gitmis..neyse ne.. biz kadinlar sinieleniyoruz bazen de sap diye diyiveriyoruz napalim.
Uuuuf tamam kusmus etmis iki de afra tafra hih mih yapar sonra barisir sizle nolcak omur boyu mu kusucek canim..Hem insanin.en.yakini kocasi olmali,ona da birsey diyemiyceksek ohooo..gerci milletin yani hos olmamis da. O da kacmis ,arada olur

Ayyy barisilmis bileee
Iyi,sevindim de.... oglunuz nasil peki..

Bu konuda haklısın ama erkekler toplum içinde eşinden gördüğü saygısızlığı hazmedemezler kolay kolay. Olan olmuş artık fazla abartmadan özrünüzu dileyin. Kurban meseleside bagistan ziyade bir kesiciye kestirilip, kesmeyen insanlara verilmesi daha iyi olur yani ben öyle yapcam. Benim komşum kesmezken bilmedigim bir kuruma bağış saçma geliyor. Geçen sene bir yaşlı adamin ağzından aynen şu sözleri duydum; bu bayram bir kişi kapımı çalıp et vermedi zaten yanlizlik ayri bir dert...diye birine anlatiyordu. Cok etkilenmistim...

Aynen oyle
bız buyuk bas kesıyoruz onun yarısını zaten komsularıma dagıtıyorum onlar dururken bılmedıgım bır kuruma gozum gormeden teslım etmek ıstemıyorum acıkcası.
Ama o olay hala bı netlıge kavusmadı bız bagıslıyayım kasaptan alırız dıyor. Ama benım gönlüm razı deıgl bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…