Çok ayıp ettim, utanıyorum

Çok mantıklı bir karar vermiş eşiniz ama vazgeçirmeye çalışmışsınız sülalecek bir de üstüne hakaret etmişsiniz. Bence ailenizin yanında özür dileyin bir şekilde. Ben ağzımdan böyle bir şey kaçırmadım ama ciddi söylüyorum bana bu şekilde hitap edilseydi, bırak başkalarının yanında, tek başımızayken olsaydı bile affetmem çok zor olurdu. Ve dediğim gibi bir de adamın yaptığı çok doğru gibi geldi bana. Malum kurban dağıtılmak için kesilir ama buzdolabına atılır bizim ülkede. Bağışlamak hem büyük bir sevap, hem çevre açısından görüntü kirliliğine ve kirliliğe yol açmıyor, hem o kadar uğraşmana gerek yok. Bence özür dilemenin en güzel yollarından biri de kendi ailenin yanında eşini destekleyerek kurbanı bağışlamak istemen.

Ay ben çok bayıldım :)

Başta aile yanında özür dileyin diye düşündüm ama yine konuyu açmak eşinizi rencide eder gibi geldi sonradan..

Özür dileme biçiminiz çok güzel olmuş.
Evde de güzel davranın, hissettirin pişmanlığınızı, umarım affedecektir.

Ailenizle ise eşinizin olmadığı bir ortamda konuşun, böyle birşeyi ilk kez yaptığınızı ve son olacağını bilsinler.
"Özrümü diledim, bir daha yapmıcam, haklısınız haklısınız" vs diye onların da içini rahatlatın.

Ve hakkaten bir daha yapmayın :)
Çok kötü olmuş ama olmuş artık..
Bu tarz kelimeleri hiç kullanmamak lazım aslında, olur olmaz yerde ağzımızdan kaçabilir.

hoş olmamış ama umarım düzelirsiniz, çok da kötü bir şey değil üzmeyin kendinizi.
kurban meselesine gelince biz eşimin kurbanını burada kesiyoruz, benimkini yurt dışına gönderiyoruz. anne babanıza vekalet verebilirsiniz eğer ki kurban kesilirken yanlarında olamayacaksanız. sonra payınızı alırsınız.

Niye gerizekali adam onu anlamadim. Ne halin varsa gor biseye karar vermedin ne bileyim bi suru laf varken.Bilincaltinda sinyaller var.

Ay kk de böyle konular açılsa hep,eşim dövdü sövdü, kapı dışarı Attı değilde, acaba eşim kırılmış mıdır, nasıl gönlünü alırım düzeyinde olsa huzursuzluklar..

Bence kimin yanında dediyseniz, onların yanında özür dileyin. En azından başka bir konu konuşulurken "Bu arada ben geçen gün sizlerin de yanında hormonların etkisiyle çok densiz bir laf ettim, eşimden özür diliyorum" diyebilirsiniz. Ben olsam başka türlü affetmezdim.

Sen milletin içinde rezil edip kimse yokken özür dilemişsin tabi bozulacak ne sandın teşekkür edeceğini mi. Uzun bi süre küs kalsa yeridir aferin sana

Ben de bunu diyorum. Kimin yanında olduysa onların yanında özür dilemek gerek.

Oyy ben çok beğendim bunu

Yani şurada ki açılan konulardan sonra eşine gerizekalı dediği için utanan bir kadın görüyorum ya sevindim heralde.

Hala içinde utanma duygusu olan, saygısını koruyan çiftler nadir malum.

Bence eşiniz affeder sizi içinde bir yerde kırılmışlık kalsa da zamanla unutulur diye düşünüyorum. Tabi bu konu üzerine çok gitmeyin.

Ailenize de biz aramızda hallettik. Yaptığım yanlıştı zaten çok utandım artik siz de bunu hatirlatmayin ve unutmanizi rica ediyorum dersiniz.

Çok sekersin cute

Bence ailelerin yaninda tekrar konuyu acip uzamasina neden olma, kendi aranizda halledersiniz artik. Ben de esime ailesinin yaninda mal misin salak misin demistim (cocukla ilgili bir konuydu ve asiri panikten cikti agzimdan) o an utandigim yetmez gibi sonra kayinvalidem beni çekip kendi aranizda olur oyle ama buyuklerin yaninda kocana boyle konusma kiziiim diye uzun uzun vaaz verince iyice yerin dibine girmistim. Olur oyle seyler, unutulur boşver.

Neyseki sakin konusmus
benım annemler sabahtan berı sılındır gıbı uzerımden gectı onlar yetmedıgı gıbı abımlerde bır guzel arayıp fırcaladılar
Kendımı hala cok cok kotu hıssedıyorum hala valla

O haltı ben de yedim bir kere. Hiç yapmadığım halde eşime bir kere 'salak' dedim ve aynı şoku yaşadım. Şaka yollu konuşurken. Üstelik kayınvalidemin yanında. Evliliğimizin ilk senesiydi.
Tabi ben ortamı terketmedim. Eşim ağzı açık bakakaldı elimle ağzımı kapadım defalarca özür diledim.
Kullandığım bir kelime de değil. Neden nasıl yaptım hiç bilmiyorum? Belki onlar unuttu ama ben unutmuyorum.

Keşke sen de kaçmak yerine orada durumu düzeltseydin. Olan oldu yapacak bir şey yok.

Benim de kendi ailem olsa cok kizarlardi ama kayinvalide olunca isi gencsiniz olur oyle ama dikkat et ayiptir formuna getirdi, oyle olunca daha da bir utandim... bi de normalde kendi aramizda bile agzimdan çıkmayan kelimelerdir bunlar ama olacak varsa oluyor demek ki :)

Akacak kan damarda mı durmuyor acaba Allahım

Ay Allahım kayınvalıdemlerın yanında yapsaydım esım tepkı verırdı galıba

" Bize nazar değdi inan sebebini biliyorum,
Hep forumda söz ediyorum onun içindir biliyorum "
Yanıyorum yanıyorum , yar bize nazar değdi sebebibini biliyorum " :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…