Dert sahibini daha çok dert sahibi yaparsınız siz var ya. İslam mı değil dininiz ben anlamadım ki. Bir kadın istemezse ev işi bile yapmaz çocuğunu bile emzirmez, ama koca nafakasını vermek ona bakmak zorunda. Ne koşulda olursa olsun. İstersek 200.yy da yaşayalım bu böyledir. Zorla ve tacize uğrayabileceği yerde çalıştırmak ne demek ya erkeklik mi şimdi kocalık mı yaptığı hangisi. Kim kaç yaşında isterse evlenir, evlendiği kişi evlendikten sonra kötü veya iyi çıkabilir ama bu sizlerin böylesine acımasızca yargı dağıtacağı anlamına gelmiyor. Bekara karı boşamak kolay derler bilir misiniz bu lafı. Sizin ettiğiniz laflar da aynı o kapıya çıkıyor. Kadın size derdini dökmüş seri katil muamelesi görmüş resmen.
Bacım sözüm sana çalışmak zorunda değilsin hele o aç gözlü abazanların içinde hiç değilsin senin yerinde olsam işten çıkar Bi süre kendimi dinlerim kafamı dinlerim kocamı değil. Bende evliyim evet hiç bir evlilik birbiriyle aynı değildir ama çoğu zaman erkeklerin bir huyu vardır baskın geldiklerini anladıklarında yüklenmeye devam ederler. Bir kere çıldır sesini çıkar sensin bu eve bakacak olan diye sesini yükselt bak o zaman nasıl siniyor. Bu durumun tam tersini de ben yaşamıştım bende çalışmak istiyordum eşim istemiyordu Bi gün çıldırdım sen değilsin dedim bunun kararını verecek olan ister çalışırım ister çalışmam.. Baya kavga ettik ama öyle böyle değil. Tabi baktı ben elden gidiyorum kafayı sıyırıyorum koca olarak asıl istediğim olmazsa saygımı yitiriyorum, geri adım attı tavır aldı ben koca değilim senin için gibi ama hiiiç oralı olmadım ben dedim bir bireyim senin karın olabilirim her şeyi gönül rızasıyla yapabilirim ama Bi raddeden sonra bana köle muamelesi yapamazsın... O zamandan beri karışmaz bana bu konuda. Tabi şimdi iş işten geçti çoluk çocuk var istesem de çalışamıyorum