- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi powerpoint
-
Siz tamamen haklısınız bazi insanlar çok görgüsüz oluyorlar sanki yediniz çocuğuBen de şok oldum o an . Hiç beklediğim bi hareket değildi ve çok çok yakınız
Bebekle ilgili çok fazla konuşmadım. Ayrıntılı bişeyler sormadım diye ayıp ettim gibi hissediyorum şimdi de. Çünkü gerçekten çok yakınız ve onun sevincini paylaşamadım sanki hiç. Ve bu yüzden de suçlu duruma düşcem benceSiz tamamen haklısınız bazi insanlar çok görgüsüz oluyorlar sanki yediniz çocuğu
Geri soksun bari tövbe estağfurullah
Size bi daha çocukla ilgili bişey anlatırsa dinlemeyin bile
Birisi bana o şekilde korunmaci yaklassin altin mücevher olsa ilgilenmem
Mum yakıp ayin yaparak girseymişsiniz odaya bari. Ne kadar abartmış.
İçinden çıkarmasaymış keşke çocuğu. Daha korunaklı
Ama çok yakın olduğumuz için çok merak ettimMaşallah diye görünce denir görmeden önlem amaçlı maşallah demek mi varmış? ben olsam yuh kızım bu kadar abartma sakınan göze çöp batar derdim bi durup düşünürdü... Sen haklısın ayrıca görme ne olacak ben olsam hiç foto falan bile istemezdim .
Anlıyorum tabi bende komşumun kızının bebeğini merak etmiştim balkondan çagırdı bu beni gel diye ama canım adetliysen gelme dedi bende ne alaka dedim neymiş adetlı biri yeni doğmuş bebege bakınca yuzunde yara çıkıyormuş , olmasam bile evet öyleyim dedim gitmedim bir dahada.. Allah akıl fikir versin valla batıl inançları olanlarda var evlerden ırak.Ama çok yakın olduğumuz için çok merak ettim
Yok artıkAnlıyorum tabi bende komşumun kızının bebeğini merak etmiştim balkondan çagırdı bu beni gel diye ama canım adetliysen gelme dedi bende ne alaka dedim neymiş adetlı biri yeni doğmuş bebege bakınca yuzunde yara çıkıyormuş , olmasam bile evet öyleyim dedim gitmedim bir dahada.. Allah akıl fikir versin valla batıl inançları olanlarda var evlerden ırak.
Hayır çok rahat biridir ve şaka değildi bekledi ciddi ciddiÇok samimiyseniz samimiyetine güvenip şaka yapmış olabilir, böyle huyları varmıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?