ÇOK BOZULDUM. Haksız mıyım?

Doğumdan önce yeterince zaten yanında bulunmussunuz ona destek olmussunuzdur Ama o kişi sizin sevincinizi yarıda bırakmış siz o kişiyi çok sevdiğiniz çocuğu görmek için can atmissiniz
Karşılığı duani et öyle gir
Olmamış bence

Hahah ay beyinler yanmış.

Bebek kıskanmak şöyle dursun, gördükçe "neyse ki ben doğurmadım" diyorum. O yüzden benden çekinen olmadı henüz Ama biri bana böyle deseydi odaya hiç girmezdim sanırım, çok da derdim dünyadaki zibilyon tane bebekten birini görmek.

Evet malesef böyle halen böyle kişiler var biri de annem
Eskiden ben bu olaya şahit olmuştum o zamanlar 17 18 yaşlarındaydım komşumuz doğum yapmıştı annem gitmemişti adetliyim diye bende cok saçma demiştim ve çok kızmıştım yanlış anlaşılır diye bende gitmemiştim bebeğe bişey olsa bizden bilirlerdi belkide

Lohusa sendromu...iki gün önce doğum yaptım bu tarz şeyler bana çok komik geliyor fakat inanan için zor olmalı herkesi ayrı ayrı uyar... bir de sosyal medyada bebwğin suratına emoji yapıştırıp resim paylaşanlat var bana göre ayrı bir inceleme konusu...bebeğimi Allaha emanet ettim ben o koruyor zaten...

Bu arada sizinle ilgisi yok kendinizi kötü fesat hissetmeyin arkadaşınız herkese aynı şekilde davranıyordur...

Kızmayın arkadaşınıza, elinde değil.
Benim eşim böyleydi. Kilo almış gibi, fark ettin mi derdim yoo aynı derdi. Sonra da bana kaş göz yapardı. Biri demiş ki en çok anne babanın nazarı değer. O günden beri kendisi bile sakınarak baktı. Zamanla düzeldi.
Elinde değildir. Yeni anne babalara biraz Zaman, biraz anlayış. Maşallah deyiverin gitsin, ne olacak.

haklı haksız degilde küçük bebek bakılırken masallh denmesini hatırlatmıs.fesat edince bir tek nazar degmez severek bakıncada deger. bende fotosunu atarken cok zorlandım

Kimileri böyle takıntılı oluyor. Ben olsam o an idare eder, bir daha da ilgilenmezdim.

Nazardan korkması normal ama kapıda durdurup bu lafları etmesi abartı olmuş.

:)) O emojili fotolara ben de kılım. Koyma kardeşim madem o kadar pimpiriklisin, sanki millet yalvarıyor paylaş çocuğunu diye. Milletin çok umrunda sanki, hayatında hiç bebe görmemişler ya. Bir de çocuğunun sadece el, ayak, parmak gibi parçalarını koyan oluyor. O da komik. :))

Bebeklerine yaptıkları kombinleri gösteriyorlar çakma kardashiyanlar

Konunuzu görünce aklıma bu geldi.

Bence siz haklısınız,dünya üstündeki tek çocuk onların ... Buldumcuk oluyor millet

ya nazar değdirmek bilinçli yapılan bir şey değil ki, herkesin nazarı değebilir. yeni anne olmuş bebeğine çok düşkün ve kendince korumaya çalışıyor. yani özellikle sana yapılan bir şey değil bu. bence üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…