cok bunaldı artık

• Konu Sahibi Konu Sahibi bex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
size birisi yardım etti mi cevabı hayırsa
sizde etmek zorunda değilsiniz
görümcelerine sinir oldum resmen:47::47:
parana karışma, aşağılama başka
varmıymış başka dertleri
ya sabır ya ya sabır akşam akşam sinirlerim bozuldu:47:
sana tavsiyem kendini ezdirme sen söyleyemiyorsan eşin söylesin
eşin senin yanında olduğunu bilsinler

hiç kmse yardım etmedi kaynanam kına yakılırken avcuma koyacağı altını dahi biz aldık. kaynım çok az yardım etti 500 tl falan .. ilk başlarda susuyodum yaptığım yemeği beğenmıyolardı fılan sustuğum için eşim bni koruyodu ama şimdi susamıyorum bu sefer esimle tartışıyoruz bakalım alacaklarımı gösterince ne dyecek 300 lırayı benden esirgemez heralde

hiç kmse yardım etmedi kaynanam kına yakılırken avcuma koyacağı altını dahi biz aldık. kaynım çok az yardım etti 500 tl falan .. ilk başlarda susuyodum yaptığım yemeği beğenmıyolardı fılan sustuğum için eşim bni koruyodu ama şimdi susamıyorum bu sefer esimle tartışıyoruz bakalım alacaklarımı gösterince ne dyecek 300 lırayı benden esirgemez heralde

kaynanana bi şey demiyorum aslında demek istiyorumda neyse
unatamadan size altın aldırdı onu koydu ha
sen konuştuğun için tartışıyorsa eşine artık sabr edemediğini söyle
seni de anlaması gerektiğini söyle
bu arada kaynın 500tl yardım ettiyse sizde 500tl yardım edin
bu arada eşinin mesleği ne

kaynanana bi şey demiyorum aslında demek istiyorumda neyse
unatamadan size altın aldırdı onu koydu ha
sen konuştuğun için tartışıyorsa eşine artık sabr edemediğini söyle
seni de anlaması gerektiğini söyle
bu arada kaynın 500tl yardım ettiyse sizde 500tl yardım edin
bu arada eşinin mesleği ne

jandarma astsubay . yk olmuyomus kaynım 1500 lira maaş alıyomus

hım anladım canım ozaman senin karşılık vermeni istemiyorsa eşin açık açık ailesiyle konuşacak
yoksa sabır taşı çatlar ya

herşeye tamam eyvallah zoruma giden birrşey alacağım zaman para yk dıyor işte o zaman ben bunu hakediyomuyum diyorum

nasıl yani sana parası yok ailesine var mı bu arada kaç yaşındasınız siz ve eşiniz

ben 21 eşim 24 ya bazen aklına esıyor hedıye alıyor ama öyle çok pahalı bir şey deil ama ben bısey alacağım dediğimde para yk deyıverıyor. mesela geçenlerde siirte gtcektik pizza yiyelımmı dedim evde yesek olurmu dedi paramız yk dedi çıldrdım büyük bi kavga ettik neyın eksik demeye başladı bende eksiklerimi yazdım :D aslında tam bilmiyorum ama sanırım kaynımla anlaşma yapmışlar son aylarda eşim anne si ne para gndermıyomus kaynım verıyomus birikecek para nın yerıne gerçi karşılamaz da neyse

ya arkadasım esıne kardeslerıne ardım edebılecegını ama dogu gorevınız bıtmeden borcunuzu odeyıp batıdakı o guzel ev ıcın lazım olan parayı bırıktırmenız gerektıgınıde hatırlatın.yoksa tayınınız cıkıp gıdınce bı 30 tl de o esyalar ıcın odeyeceksınız.evet bı eksıgınız yok ama sureklı sıze banka muamelesı yapılmasının hos olmadıgını anne babaya gerekenı yaptıgını ama fazlasının gereksız oldugunu anlatın.

ben 21 eşim 24 ya bazen aklına esıyor hedıye alıyor ama öyle çok pahalı bir şey deil ama ben bısey alacağım dediğimde para yk deyıverıyor. mesela geçenlerde siirte gtcektik pizza yiyelımmı dedim evde yesek olurmu dedi paramız yk dedi çıldrdım büyük bi kavga ettik neyın eksik demeye başladı bende eksiklerimi yazdım :D aslında tam bilmiyorum ama sanırım kaynımla anlaşma yapmışlar son aylarda eşim anne si ne para gndermıyomus kaynım verıyomus birikecek para nın yerıne gerçi karşılamaz da neyse

21 yaşındasın evlisin ha ben 22 yaşımdayım bekarım
evde mi kaldım ben ya:52::52::33::33::33:
şaka bi yana da canım bu yaşta evlendiğine göre eşine çok aşıksın allah mutluğunu bozmasın
bu arada kaynana nedn para gönderiliyor ki eşi yok mu
kaynın annesine para gönderdiğine göre düğününü siz mi yapacaksınız onun eger öyleyse maşallah kaynın çok zekiymiş

21 yaşındasın evlisin ha ben 22 yaşımdayım bekarım
evde mi kaldım ben ya:52::52::33::33::33:
şaka bi yana da canım bu yaşta evlendiğine göre eşine çok aşıksın allah mutluğunu bozmasın
bu arada kaynana nedn para gönderiliyor ki eşi yok mu
kaynın annesine para gönderdiğine göre düğününü siz mi yapacaksınız onun eger öyleyse maşallah kaynın çok zekiymiş

evt o konuda çok zeki . ılk basta yazmıştım biz eşimle sözlendiğimiz zaman kayınbabam beyın kanaması geçirmişti o yüzden suan konuşma bozukluğu telafi bozukluğu algılama zorluğu fılan cekıyor konuşamıyor . ayda kaynanama 500 verıyor abisinden 1000 lira kar edıyor maşallah ona demi

Ay ben de buçuk senedir Siirt'te yaşıyorum darallardan daral geliyo. Ha sen bi de buranin köyünde yaşıyorsun gezmek için Siirt e geliyorsun:37: okurken daraldim allah sabır versin :37:

evt o konuda çok zeki . ılk basta yazmıştım biz eşimle sözlendiğimiz zaman kayınbabam beyın kanaması geçirmişti o yüzden suan konuşma bozukluğu telafi bozukluğu algılama zorluğu fılan cekıyor konuşamıyor . ayda kaynanama 500 verıyor abisinden 1000 lira kar edıyor maşallah ona demi

kayınbabana allah şifa versin
bu arada kayına maşallah tam düşündüğüm gibi zeki,kurnaz
eşine söylesine sizin tayin batıya çıkınca nasıl ev alacaksınız acaba

kayınbabana allah şifa versin
bu arada kayına maşallah tam düşündüğüm gibi zeki,kurnaz
eşine söylesine sizin tayin batıya çıkınca nasıl ev alacaksınız acaba

ev almak aklında yk zaten bide 2 sene sonra emekli olacakmış kayınbabam işte sabret sabredebılırsen

Ay ben de buçuk senedir Siirt'te yaşıyorum darallardan daral geliyo. Ha sen bi de buranin köyünde yaşıyorsun gezmek için Siirt e geliyorsun:37: okurken daraldim allah sabır versin :37:

evt bize valla çok güzel geliyor o d ayrı bır sey :D

ya arkadasım esıne kardeslerıne ardım edebılecegını ama dogu gorevınız bıtmeden borcunuzu odeyıp batıdakı o guzel ev ıcın lazım olan parayı bırıktırmenız gerektıgınıde hatırlatın.yoksa tayınınız cıkıp gıdınce bı 30 tl de o esyalar ıcın odeyeceksınız.evet bı eksıgınız yok ama sureklı sıze banka muamelesı yapılmasının hos olmadıgını anne babaya gerekenı yaptıgını ama fazlasının gereksız oldugunu anlatın.

hay ağzını seveym zamanında bende aynı eyleri söledim de laf döndü dolaşt sen aıleme para göndermek istemıyosun oldu

bu çıkardığım lsteye sorun çıkartırsa artk ne yaparım bilmiyorum ne yapmalıyım???

canım neyin eksik diye sana sorduğu için sende eksiklerini yazmışsın
ama sakın kavgaya dönüştürme,güzellikle konuuş canım sen sormuştun bende eksiklerimi yazdım dersin anladığım kadarıyla yeni evlisiniz
evliliklerin bi kaç senesi zormuş yani kavga etme eger param yok derse sendesen sorduğun için hazırlamıştım dersin ve büyütmezsin

şahsen ben öyle yapardım

canım neyin eksik diye sana sorduğu için sende eksiklerini yazmışsın
ama sakın kavgaya dönüştürme,güzellikle konuuş canım sen sormuştun bende eksiklerimi yazdım dersin anladığım kadarıyla yeni evlisiniz
evliliklerin bi kaç senesi zormuş yani kavga etme eger param yok derse sendesen sorduğun için hazırlamıştım dersin ve büyütmezsin

şahsen ben öyle yapardım

önce bende öyle yapardım . geçen kavga ettiğimizde aklım doldu tastı evın tek çocuğuyum mesleğimde var bu sıkıntı nıye onun aılesi varlık içinde yüzsün benm 300 liralık alışverişim göze batsın işte bunu kaldırabılırmıyım bılmıyorum

önce bende öyle yapardım . geçen kavga ettiğimizde aklım doldu tastı evın tek çocuğuyum mesleğimde var bu sıkıntı nıye onun aılesi varlık içinde yüzsün benm 300 liralık alışverişim göze batsın işte bunu kaldırabılırmıyım bılmıyorum

peki haklısın ama bi de şey düşün
siz kavga ettiğinizde onun ailesinin değeri daha çok artar ailesini istemeyen sen olursun
ayrıca görümceler anlattığına göre tam bi felaket eger kavga ederse senin ailesini istemediğini düşünebilir
ve görümcenler eşini sana karşı doldurabilir yani eşin seni savunmayabilir

Back
X