Çok bunaldım kızlar

batci

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2024
77
25
8
29
Kızlar bizim bu ay çocuk istemimizin 12. ayı. Geçen ay hsg çektirdim bi sıkıntı çıkmadı eşim sperm testi vermedi henüz ama onda da bişey çıkacağını sanmıyorum muhtemelen ben aşırı stres yaptığım için olmuyo. İnsanlar sürekli kafana takmamaya çalış, ne zaman kafandan atarsan o zaman olur diyo ama yapamıyorum ben. Yani 1 ay çok uzun bi süre bir gün düşünmesem bir gün yine düşünüyorum.ayrıca ben çocuğumun artık vazgeçtğim anda değil isterken gelmesini istiyorum. Benim gibi sürekli stres halinde olup gebe kalan var mı :/ biraz umuda ihtiyacım var

Canım benim merhaba, ben varım inan ki artık ağlamaktan harab oluyordum sanki bir sorun varmış gibi kendimi mahvediyordum. Hayıt otu mu denemedim, ne biliyim folik asite 4 ay önce mi başlamadım derken sabah akşam yata kalka dua ede ede en sonunda bir doktora gittim. O da bana senin sorunun psikolojik dedi. Ama nasıl ağlıyorum anlatamam dedi ki sen ne zaman bu çocuğu istemekten vazgeçeceksin o zaman bana hamile geleceksin demişti ve dediği gibi de oldu. Neredeyse 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Gecikme oldu acaba kist mi yeniledi diye gittiğimde. Ve gerçekten o kadar çok test yapıyordum li kafaları yemiştim artık. Toparlayacak olursam olabildiğince kendine yönel, dua et, allahım kucağını bol bırakmasın, nasiplendirsin, sana müjdeli haberler duyursun tez vakitte inşallah. Bir de dikkat ettiğim bir şey affına sığınarak söylüyorum. Eşinle beraberken sevginin ihtirasın tadını çıkar, çıkar ki aklında o düşüncelerle kendini kasma, sadece mutlu olmaya çalış daha sonra gelip seni en mutlu haber bulsun. Dualarımda olacaksın. Rabbim hayırlı müjdeli haberler duyursun inşallah

Çok teşekkür ederim yorumun için maalesef göreve döndü o iş artık :/ bilmiyorum zaten kafadan atmayı başarabilsem çok rahatlıycam ama yapamıyorum. İnşallah başarabilirim ne diyim

Peki bu kadae bu yola girmişken nasıl attınız kafanızdan? Herkes bu yorumu yapıyor ve hayret ediyorum. Başlık sahibi arkadaşla aynı dertten muzdaribim ki dün ben de başlık açtım ağlaya ağlaya. Nasıl mümkün olabilir düşünmemek? Özellikle yumurtlama takip ederken. Bi ara ben de salayım dedim ama kendimi kandırıyorum sadece aklımda hep bu mevzu var. Düşündükçe stres oluyorum. Olmayacak korkusunu atamıyorum

Ben de aynı hislerleyim. İçimdeki istek gidince değil isteğim varken olsun çok mu şey istiyorum

aynı maalesef

Neden eşinde bişi olduğunu düşünmüyorsun? Bu çok yanlış bence zaten 12 ayi bırak bu yola girildiğinde kadın da erkek de gereken testlerino yaptırıp durumunu görmeli bu ayıp değil ayrıca siz de hormon testlerinizi yaptrmalisiniz bende hiç bir sorun olmadığını düşünüyordum yaşım genç daha ama yumurta rezervimin az olduğunu öğrendim

Bu ay o da yaptıracak bakalım. Bilmiyorum öyle hissediyorum ama tersi de çıkabilir tabi. Bu arada hormonlarıma da baktırdım onda da bi sıkıntı yok

Bu ay o da yaptıracak bakalım. Bilmiyorum öyle hissediyorum ama tersi de çıkabilir tabi. Bu arada hormonlarıma da baktırdım onda da bi sıkıntı yok
Süper o zaman ya eşinizle alakalı bir sıkıntı yada ciddi anlamda psikolojik çünkü hiç bir sorun yoksa genelde 6 ayda oluyor. Hayırlısı olsun

Rahim filminizi çektirin eşinizin spermıogram testini elinize alın ondan sonra istediğimiz zamanda gelsin diye beklersiniz .çünkü artık çağımızın genel sorunu olmuş durumda hamile kalamamak bunu sadece kendi üzerinizden düşünmeyin binlerce kadın bu problemi yaşıyor. ben de ilk çocuğum olduktan sonra tekrar olur diye düşünüyordum ama daha sonra tüplerimin tıkandığını öğrendim.

Büyük büyük laflar etmek istemiyorum ama insan içinde kuruyor illa ki. Ne olurdu yani
bende büyük sözler söylemek istemiyorum da malum o gün gelince kesin olmadığı anlaşılınca bi basıyorlar bana... ben 1. yılımı doldurduğumda hemen tedavi istemediğime pişmanım. eşiniz spermogram testi versin

Çok haklısın

Çok ilginçmiş ya. Erkekler sperm testi verene kadar illallah ettiriyor cidden zar zor kabul ettirdim bakalım ne çıkacak

Eş konusunda hiç öyle düşünme, ben de senin gibiydim eşim de test vermişti her şey normal görünüyordu üstelik. Çok stres olmuştum artık aklımda sadece bu konu vardı. Sonra bir gün test verdiği hastanedeki kadın doğumcuya gitmiştim bayram günü başka yeri bulamadım diye, kadın demez mi bu hastanenin sperm sonuçları yanlış iyi bir laboratuvarda yaptırın diye. Ben ilk inanmamıştım, aylar sonra bi ihtimal diyerek dediği gibi yaptık. Sonuçlar çok kötü geldi, tüp bebek dışında çocuk sahibi olmanız çok zor dediler :) tabi bu süreçte neredeyse 3 yıl geçmişti. Yani hiçbir şeyden emin olma..

Bu ayla beraber baktıracağız bakalım peki sperm testi prpblemli çıkarsa ne oluyor

Ay :/ ben şimdi bunu da kafaya takarım ya yanlış sonuçsa diye ajdjjd neyse tamam bu ay bu işi hallettiricem inşallah

Çok ilginçmiş ya. Erkekler sperm testi verene kadar illallah ettiriyor cidden zar zor kabul ettirdim bakalım ne çıkacak
Benim eşim de aynı böyleydi, illâllah ettirmişti ilk vermesi gerektiğinde. Ben rahim filmi, hormon tedavileri bilmemne cebelleşirken onlara bu adım çok zor geliyor çok nazlanıyorlar. Sonra tabi işin boyutu değişti, mecburen kaç kez yaptırdı.

Ay :/ ben şimdi bunu da kafaya takarım ya yanlış sonuçsa diye ajdjjd neyse tamam bu ay bu işi hallettiricem inşallah
Baştan iyi bir yerde yaptırmakta fayda var, yani benimkisi küçük bir özel hastaneydi bir daha noo. O hataya düşmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…