çok bunaldım yardım edin:(

zeineb

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
35
1
16
Balıkesir
kızlar.. ben aylardır diyet yapıyorum. 63 kilodan 55 kiloya indim. şu bikaç gün yemek iççin kendime izin vereyim dedim özel durumlar vardı... yedim de dün ve bu sabah. ama şu an kilo alıcam korkusuyla yediğim şeyleri afedersiniz çıkarmak istiyorum...çok korkuyorum kilo almaktan.çok zor verdim çünkü...lütfen söyleyin bikaç günde kilo alır mıyım...ama yine diyetime ve sporuma geri dönücem iki gün sonra en geç.ne kadar şişerim en fazla? öyle bi durumdayım ki hem yemek istiyorum hem yiyince ağlamak istiyorum koşu bandının üzerinde çektiklerim aklıma geliyor göz kararmalarım açlıklarım...psikolojim bozuldu kilo vericem derken...insan o kadar kolay kilo alır mı? lütfen beni rahatlatmak için demeyin doğruyu söyleyin :((( kafayı yiyeceğim :'(( hayatım boyunca böyle mi olacak...

Okurken içim acıdı gerçekten. Üzüldüm haline, kendine yaptığın eziyete :( zayıflayacagım diye ölen insanlar var anoreksiya olabilirsin bak neden bu kadar takıntı yaptın söyle bakalım ????? Ayrıca öyle 2 günde kilo alınmaz :(

kıyamam canım ya, dikkat et aman böyle böyle yemek bozukluğu geliştirme, hem şöyle bir gün kendini ödüllendirirsen vücudun da sonra daha rahat kilo verir bence, bu kadar takıntı yapma :(
kızlar.. ben aylardır diyet yapıyorum. 63 kilodan 55 kiloya indim. şu bikaç gün yemek iççin kendime izin vereyim dedim özel durumlar vardı... yedim de dün ve bu sabah. ama şu an kilo alıcam korkusuyla yediğim şeyleri afedersiniz çıkarmak istiyorum...çok korkuyorum kilo almaktan.çok zor verdim çünkü...lütfen söyleyin bikaç günde kilo alır mıyım...ama yine diyetime ve sporuma geri dönücem iki gün sonra en geç.ne kadar şişerim en fazla? öyle bi durumdayım ki hem yemek istiyorum hem yiyince ağlamak istiyorum koşu bandının üzerinde çektiklerim aklıma geliyor göz kararmalarım açlıklarım...psikolojim bozuldu kilo vericem derken...insan o kadar kolay kilo alır mı? lütfen beni rahatlatmak için demeyin doğruyu söyleyin :((( kafayı yiyeceğim :'(( hayatım boyunca böyle mi olacak...

oncelıkle sakın ol. ınsanlar 150, 200 kılodan 50 lere dusuyorlar. bunu unutma. vermeyı basarmıssın neden alasınkı. öyle kusmak falanda aklından gecırme ıstedıgını ye az ye. bugun kaçırdıysan yarın dıkkat et. tartıdan uzaklaşma ama hayatınında en baş noktası halıne getırme. ve yenı bır eglence bul kendıne kılo vermek o dönemı gecırmek sonrasında ınsan ne yapacagım dıye kalıo. boşluga dusuo. dansa gıt spora gıt yada bır aktıvıte ne olursa bu kafadan uzaklaş. hayat sadece bundan ıbaret degıl saglıgını unutma. ben 92 den 76 ya dustum zaten mıdemde kuçuldu ıstesemde çok yıyemıyorum yedıgım oldu tatlıda yedım pızzada ama ertesı gun hafıf gecırdım kılo vermıyorum evet ama 6 aydır aynı kıloda duruyorum

Back
X