canım elazığ da yaşıyorum burda öyle bi şey yok hemşireyim ve çalışıyordumm eşimin kıskançlığı yüzünden çıktımBelediyenin kursları var üstüne para da veriyorlar onlara gidip hem para kazanırsın hem arkadaş edinirsin olmaz mı ?
canım elazığ da yaşıyorum burda öyle bi şey yok hemşireyim ve çalışıyordumm eşimin kıskançlığı yüzünden çıktım
canım saten çalıştığım şehirde iş imkanı kısıtlı özelde çok düşük maaşla çalışıyordum bazen akşam eve geç gelince sorunlar oldu çıktım ama o bendn daha geç geliyorYazmıyım dedim de tutamadım kendimi. Kadınlar evlendikten sonra elindeki mesleği kocasının bir sözüyle, neden elinin tersiyle iter gerçekten anlam veremiyorum. Bu zamanda tek maaşla geçinmenin zorluğunu geçtim bir de ileride eşle arada bir problem çıktığı zaman maaşım yok, çocuklarıma nasıl bakıcam diye konular açılıyor. Yapmayın ya, vermeyin adamlara bu tavizi.
Bir an önce kendine yeni bir iş bulmakla başlayabilirsin o zaman..canım saten çalıştığım şehirde iş imkanı kısıtlı özelde çok düşük maaşla çalışıyordum bazen akşam eve geç gelince sorunlar oldu çıktım ama o bendn daha geç geliyor
cnm bana hep yok öyle bi şey diyorlardı bi de ben araştırayım sitesinde ben görememiştimCanım baktım varmış ordada
6-11 eylül kayıt dönemi
arıyorum artı kpss ye çalışıyorum ama benim derdim eşimile ilk yıllarımızın böyle geçmesi evde çok tartışmalar oluyor işin garibi bunu tek sıkıntı yapan benim onun umurunda değil hiç görüşmememiz bu da ağrıma gidioBir an önce kendine yeni bir iş bulmakla başlayabilirsin o zaman..
cnm inş kpss olur özel olmaz artık maaşları burda şaka gibimesleğin varken eşin yüzünden bırakman çok büyük hata imkanın varsa hemen başla bir hastanede.
Tavizi baştan vermişsiniz maalesef. Konuşun anlatın, düzeltmeye çalışsın. Eşiniz özel sektörde mi çalışıyor?arıyorum artı kpss ye çalışıyorum ama benim derdim eşimile ilk yıllarımızın böyle geçmesi evde çok tartışmalar oluyor işin garibi bunu tek sıkıntı yapan benim onun umurunda değil hiç görüşmememiz bu da ağrıma gidio
kendi yeri var esnafTavizi baştan vermişsiniz maalesef. Konuşun anlatın, düzeltmeye çalışsın. Eşiniz özel sektörde mi çalışıyor?
Ona yardım etmek istediğinizi söyleyin..kendi yeri var esnaf
offf niye geldim ki ben bu şehire saten adam akıllı iş yok derdimi anlayan eşimde yok ya eşim de hem maaşı az hemde bazen gece geliyosun deyince bi şey diyemedim hata ettim galiba evde kalınca anladımEşinin kıskançlığı yüzünden gül gibi işinden geçersen normaldir maddiyat nedeniyle kocaya hasret kalmak.
Eşinin düşüncesi de ayrıca tuhaf. Gece yarılarına kadar çalışmak işine geliyor anlaşılan.
Kuzenim evlenmeden önce karımı çalıştırmayacağım diye kabarıyordu. Evlenip borç harç çok olunca çark etti. Kadın yıllardır çalışıyor ev bile aldılar.
Ya kocanı ikna et çalışmaya başla ya da evde vakit geçirmeye devam et başka yolu yok.
cnm çok konuştum maaş düşük olunca öyle anlamsız oluyor çok yoruluyordum bazen dışrdn yemek bazen eve yardımcı kadın alıyordum o da gereksiz buluyo çalışmamıOna yardım etmek istediğinizi söyleyin..
cnm çok konuştum maaş düşük olunca öyle anlamsız oluyor çok yoruluyordum bazen dışrdn yemek bazen eve yardımcı kadın alıyordum o da gereksiz buluyo çalışmamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?