Çok bunaldım..!

2 kez yazıyorum herşeyi okudum şimdi.az önce okuyunca tutamadım kendimi :)) eşinde memnun değil ama bir şeyde yapmıyor yapamıyor.ama ne olursa olsun o adamla aynı ortamda olmaman gerekiyor.güven güzel şey eşin sana ve ona çok fazla güveniyor.ama güvenmek yeter mi yinede yanlış bir tavır.bir arkadaş annenin evi aramasını söylemiş bu fikri çok tuttum.en azından sen yada eşin kötü olmaz.birde şimdi bunları çekiyorsun ama inan bir gün gelir en küçük şeyde bunlar unutulur tecrübe ile sabit.tekrar tekrar sana sabırlar diliyorum.doğrusu sen fazlası ile sabırlısın zaten.başkaları gelsin eve hani arkadaş gruplarınız varmış onlardan yardım isteyin.sizin yerinize sitem etsinler.belki biraz anlar.Allah'tan umut kesilmez.

:90::90::90: alemsin tatlım sen valla. Ankaraya yolun düşerse beklerim :13:

demekki asalak bi adam karısı bile tahammül edememiş sorumsuz birisi nefret ederim rahat insanlara

evet aynen fazla rahat. bir insan 5-6 ayını bu kardar amaçsız yaşayamaz. heleki bir erkek.

ayrıca eskidende böyleydi. evliyken yanlarında bulunmuşluğum vardır. geçe yatmaz gündüz kalmazdı. eşi öğretmendi zavallım ona ayak uydurmak için gündüz eve gelince uyuyor geçe oturmaya çalışıyordu. o zaman bu kadar idrak edememiştim ama gerçekten rahatsız edici şeyler bunlar

ne rahat adam, düşüncesiz
allah sabır versin cnmm sana

canım ya bence annene bi telefon açsan ve bu yaşadıklarını söylesen eminim işlerini babanı ve varsa diğer kardeşlerini bırakıp koşup gelirdi ve sende kalırdı bak 7kat yabancılar sana gelip adamı kovalım diyoruz bence 2nizin ailesinden de olabilir yatılı bi misafir çağırın abisinde de kalamadığı için başına çöreklenecek yeni bi kapı bulup sizi bırakır yoksa siz karı koca bişey söyleyemiyeceksiniz ve buadam da bedava hayat diye yaşayacak istersen ben ablan olarak geleyim çık kardeşimin evinden derim kibarca

manyak mıdır nedir yaaa...ne kadar yüzsüzmüş o öyle...ayy ben okurken bunaldım..sen gene iyi dayanmışşın ..5-6 ay ne demek ya...yabancı bi adamla..hiç bi akrabalık bağın olmadığı bi adanmla hemde...ayy yok sen konuş,yoksa ben konuşucam....)))başka misafirlerim gelicek yatılı,onlarda rahat edemez sen varken falan desen...hala gitmezse,açıkca kov artık...ayyy bu ne yaaa

Eşinizin ailesine söyleyin de çocuklarını uyarsın,kaçıp gideceğim artık,adam yapıştı kaldı,arkadaşı mı ben mi seçimini yapsın ,deyin...

işi dallanıp budaklandırmadan halletmek niyetim aslında. yoksa herkez benden taraf olur eşimin aileside benim ailemde gerekeni yaparlar elbetteki ama bz ilişkimize hiç müdahale ettirmedik şimdi ben bunu yaparsam yarın öbürgün ya başıma patlarsa diye korkuyorum. birbirimizi annelerimize şikayet etmeyide hoş karşılarmıyım o zaman bu bizi ne hale getirir... bununlara girmek akıl karımı?? off off...:44:

ilkine cevap yazamadıysam üzgünüm. çok hararetleniyoruz arada kaynıyor bazı yorumlar

az önce bir arkadaşada yazdım işi dallandırıp budaklandırmadan halletmekti niyetim ama sanırım siz haklısınız biri gelmeden gidecek gibi değil bu adam

arkadaş grubumuz da artık beni haklı görüyorlar ama eşimi arada bırakmamak için bir suskunluk var onlardada..

sağol canım inşallah

eee nasıl atacağız o adamı evden, valla benim aklıma başka çare gelmiyor

ben eşime dün demiştim kalmayacak diye o lafımı çiğnedi ve hemde 2 kez. ben birazdan yenıma gelince eşimle kavga etmeyi düşnüyorum. gerekirse ikisinide kovacam evden

ben eşime dün demiştim kalmayacak diye o lafımı çiğnedi ve hemde 2 kez. ben birazdan yenıma gelince eşimle kavga etmeyi düşnüyorum. gerekirse ikisinide kovacam evden

ilişkiniz evliliginizz ''boşu booşuna'' zarar görüyo yaa.. umarım hemenn herşey yoluna girer :93:

ayyy demee
1.5 yıllık evlisin bi de daha...valla tatlım sen bu saatten sonra onları kovsan da haklısın, ikisinin eşyalarını balkonda benzin döküp yaksan da
eşine de üzülüyorum bir yandan ama...
en olmadı artık ya burdan adamın numarasını ver, 2dk da evden kaçıralım
ya da toplanıp senin evde gün düzenleyelim 10-15 kadın

çok teşekkür ederim.
sizde buyrun gelin ankaralı hanımlar evime kampanyası başlatıyorum..

içerde otobüs hava alanı konuşmaları geçiyor.. gidecek galiba gerçekten..

çok teşekkür ederim.
sizde buyrun gelin ankaralı hanımlar evime kampanyası başlatıyorum..

içerde otobüs hava alanı konuşmaları geçiyor.. gidecek galiba gerçekten..

uçak biletlerinde falan bi kampanya yokmu şu sıralar bi bakmalı heemen gitmesinee yardımcı olunmalı

bilmiyorum gitmezse zaten bunu yapacağım sanırım.. yani son demleri. ister konuşayım ister kovayım ister misafir çağırayım en yakın sürede def edeceğime emin olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…