- Konu Sahibi tatlicadi1
-
tamam özelden adresi alayımengeç 8 de geliyimki sizin davetsizzz misafir erkenden gitsin
ben yüzsüzleşemiyorum malesef onun gibi!
ona şirketin gittiği en uzak yere bilet ayarliyim.
bir süre geri dönemesin
ankara da olsam eşin kapıdan çıkar çıkmaz damlardım yanına.
azıcık laf sokardım ayy telefon numarasını verir misin şu adamın burdan
hepimiz arayıp bir kaç şey söylesek yeterli olur
demekki asalak bi adam karısı bile tahammül edememiş sorumsuz birisi nefret ederim rahat insanlara
:90::90::90:alemsin tatlım sen valla. Ankaraya yolun düşerse beklerim :13:
Eşinizin ailesine söyleyin de çocuklarını uyarsın,kaçıp gideceğim artık,adam yapıştı kaldı,arkadaşı mı ben mi seçimini yapsın ,deyin...
2 kez yazıyorum herşeyi okudum şimdi.az önce okuyunca tutamadım kendimi :)) eşinde memnun değil ama bir şeyde yapmıyor yapamıyor.ama ne olursa olsun o adamla aynı ortamda olmaman gerekiyor.güven güzel şey eşin sana ve ona çok fazla güveniyor.ama güvenmek yeter mi yinede yanlış bir tavır.bir arkadaş annenin evi aramasını söylemiş bu fikri çok tuttum.en azından sen yada eşin kötü olmaz.birde şimdi bunları çekiyorsun ama inan bir gün gelir en küçük şeyde bunlar unutulur tecrübe ile sabit.tekrar tekrar sana sabırlar diliyorum.doğrusu sen fazlası ile sabırlısın zaten.başkaları gelsin eve hani arkadaş gruplarınız varmış onlardan yardım isteyin.sizin yerinize sitem etsinler.belki biraz anlar.Allah'tan umut kesilmez.
karısı akıllıymış adamın :))
ne rahat adam, düşüncesiz
allah sabır versin cnmm sana
sağol canım inşallah
eee nasıl atacağız o adamı evden, valla benim aklıma başka çare gelmiyor
ben eşime dün demiştim kalmayacak diye o lafımı çiğnedi ve hemde 2 kez. ben birazdan yenıma gelince eşimle kavga etmeyi düşnüyorum. gerekirse ikisinide kovacam evden
ben eşime dün demiştim kalmayacak diye o lafımı çiğnedi ve hemde 2 kez. ben birazdan yenıma gelince eşimle kavga etmeyi düşnüyorum. gerekirse ikisinide kovacam evden
canım ya bence annene bi telefon açsan ve bu yaşadıklarını söylesen eminim işlerini babanı ve varsa diğer kardeşlerini bırakıp koşup gelirdi ve sende kalırdı bak 7kat yabancılar sana gelip adamı kovalım diyoruz bence 2nizin ailesinden de olabilir yatılı bi misafir çağırın abisinde de kalamadığı için başına çöreklenecek yeni bi kapı bulup sizi bırakır yoksa siz karı koca bişey söyleyemiyeceksiniz ve buadam da bedava hayat diye yaşayacak istersen ben ablan olarak geleyim çık kardeşimin evinden derim kibarca
çok teşekkür ederim.
sizde buyrun gelin ankaralı hanımlar evime kampanyası başlatıyorum..
içerde otobüs hava alanı konuşmaları geçiyor.. gidecek galiba gerçekten..
manyak mıdır nedir yaaa...ne kadar yüzsüzmüş o öyle...ayy ben okurken bunaldım..sen gene iyi dayanmışşın ..5-6 ay ne demek ya...yabancı bi adamla..hiç bi akrabalık bağın olmadığı bi adanmla hemde...ayy yok sen konuş,yoksa ben konuşucam....)))başka misafirlerim gelicek yatılı,onlarda rahat edemez sen varken falan desen...hala gitmezse,açıkca kov artık...ayyy bu ne yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?