Çok bunaldım..!

Arkadaşlar eşimin nasıl adam olduğunu soranlar ve buna nasıl izin veriyor diyenler bu cevabı sizlere;
eşimde durumdan hoşnut değil. sadece fazla hatırnaz bir insan. Bende bu yaptığını pek fazla mantıklı bulmamakla birlikte kendisine hak vermekteyimde. Kimse kardeşim dediği bir adamı bütün sıkıntılarıyla başbaşa bırakamaz. Yada şöyle demeliyimki malum kişinin gerçek abisi gibi adamlar vardır illaki ama bizim gibi insanlar bunu yapmıyor. Ben onun bir yandan gitmesini isterken bir yandan hala ne yapacağını nerde kalalacağını düşünüyorum malesefki. Fazla mı anaçım ne??:26:

yapıcı yorumun için teşekkür ederim. Bende bırakıp gidemem ya sinirden kendimi paralıyorum burda işte olay bu..

aynen öyle oda farkında. o yüzden kavga ederken geçip karşıma sadece susmakla yetiniyor. yoksa beş beş cevap verir..

ankara da oturan arkadaşlar tatlıcadının evine bir ziyarette mi bulunsak
mersin den koşa koşa gelirim valla
10 kişi aramıza alsak her birimiz bir laf soksak daha da gelemez

ahh şunuda belirteyim ankarıllar (gelmek isteyen mersinliler) evime misafirliğe beklerim. En azında eve arkadaşımın geleceğini düşününce kaçıyor....

mersindemisin sen... ay güldüm şimdi ya. bizim misafir=ev sahibi de mersinli

ayy bi de memleketlim çıktı gıcık adam

bak ne dicem benim sevdiceğim ankara-mersin arası otobüs şirketinde çalışıyor.
söyleyeyim bilet ayarlasın. bana gönder sen onu sen çok iyi niyetlisin ona benim gibi cadı lazım

gerçekten ben ilk gün kocamda bir sorun olduğunu düşnmüştüm. Yani içten içe ona kalan misafirden daha çok kızmaya başladım.
Ama ben biliyorum biz sadece iyilik yaparken mağdur olan insanlarız. ayrıca sırf mağdur ben değilim. eşimde mağdur. kim ister 24 saat evde birini. o onu bazen yok sayarak geçiştirmeye çalışıyor.

sen ona gerçekten bir bilet ayarlasan iyi olacak. dün akşam internetten bilet bakan adam bu akşam yine serdi postu en rahat koltuğa :84: belki bileti eline verirsem konuşmadan anlatmış olurum derdimi

ben kimseyi suçlamak istemem tabiki düşüncelerini söylüyolar ama bi yerde de dikkat etmeleri gerekiyo bence yapıcı olun yıkıcı olmaın :86:

sen ona gerçekten bir bilet ayarlasan iyi olacak. dün akşam internetten bilet bakan adam bu akşam yine serdi postu en rahat koltuğa :84: belki bileti eline verirsem konuşmadan anlatmış olurum derdimi

ona şirketin gittiği en uzak yere bilet ayarliyim.
bir süre geri dönemesin

ankara da olsam eşin kapıdan çıkar çıkmaz damlardım yanına.
azıcık laf sokardım ayy telefon numarasını verir misin şu adamın burdan
hepimiz arayıp bir kaç şey söylesek yeterli olur

yani bu hatırsa ben hatırsız ve nankör olmakla çok mutluyum..diyeek başka birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…