- Konu Sahibi tatlicadi1
-
eşin çok çok iyi niyetliymiş canım.
bence bu kadar yaptığı yüzsüzlüğün üstüne oturup da siz düşünmeyin onu kırdık mı diye...
o sizi hiç düşünmüyor belli ki.
koskoca adam gitsin kendine bir meşkale bulsun.
akşama kadar arkadaşın eşiyle evde durulur mu yaa
kesinlikle laf sokmalısın.
kendine bir ev tutsan da 5-6 ay biz de sana geliriz gibisinden...
ben ablamın evinde doğum yaptığında 2ay kalmıştım da kendimi kötü hissetmiştim.
adamda hiç düşünce yokmuş demek ki.
siz de uğraşmayın düşünceli olcaz diye artık bence..
Çok sabırlıymışsın buarada takdir ettimm seni
belkide adam gerçekten çaresiz kalmıştır olamazmı??
tahmin edebiliyorum canım.. ama her halukarda ya o kırılacak ya sen sabredeceksin bunun başka bir çaresi yok ..güzelliklede söylesen tartışsanda kırılacak yani.. ya çekeceksin 3 günlük dünya kalp kırmaya değmez deyip yada kendini düşünüp güle güle arkadas diyeceksin bence
eşin çok çok iyi niyetliymiş canım.
bence bu kadar yaptığı yüzsüzlüğün üstüne oturup da siz düşünmeyin onu kırdık mı diye...
o sizi hiç düşünmüyor belli ki.
koskoca adam gitsin kendine bir meşkale bulsun.
akşama kadar arkadaşın eşiyle evde durulur mu yaa
kesinlikle laf sokmalısın.
kendine bir ev tutsan da 5-6 ay biz de sana geliriz gibisinden...
ben ablamın evinde doğum yaptığında 2ay kalmıştım da kendimi kötü hissetmiştim.
adamda hiç düşünce yokmuş demek ki.
siz de uğraşmayın düşünceli olcaz diye artık bence..
Hakketten şaşırdım şimdii..Ben evde yanlızken eve erkek tamirci bile almam..yani işyerimde hep erkeklerle çalışırım arkadaşmda vardır birsürü ama evim benim mahremimdir..
aklıma çeşitli fikirler geliyor
1) eşinizle tartışın diycem ama ,bunu pek iplemediğini üzerine bile alınmadığını söylemişsin
2) konu komşunun yanlış anladığını dedikodu yaptığını sb-öyleyebilirsinki ufak biryerde isen yaparlarda mutlaka
3) eşine geceleri arkadaşın duyar utanırım gibi bahanelerle ambargo koyabilirsin en azından sorunu çözene kadar
4)Açıkça söylersinn
zor bi durum Allah yardımcın olsun canım
e işe girip çalışsa ya bu ne rahatlık gitsin pansiyomda filan kalsın. Öğrenciler nasıl kalıyosa o da gitsin kalsın canım. kendi ayaklarının üstünde durmasını bilmiyo mu ayıp vallaha.
aslında haklısın ama ne bileyim belki adam bunalıma falan girmiştircanım tabi ki çaresiz kalmış olabilir ama insan evde durmaz gündüzleri bari.
çık dolaş,iş ara akşam da gel yemeğini evde ye yine cebinde paran yoksa.
tüm gün pc nin başında oturmak, arkadaşı işe beraber gidelim deyince yok ben yatacağım sen git demek yüzsüzlüktür.
insan çaresiz kalınca ezilir büzülür utanır...bu maşallah sermiş postu eve...
abisinin hanımından yüz bulamamış, bakmış ki bunlar çok yumuşak yüzlü, gitmiyor abisine.
gitsin çalışsın ya madem, simit satsın bişey yapsın.
arkadaşın eşiyle evde durulur mu tüm gün başbaşa...
işte bir türlü çıkamıyorum işin içinden...
ben şuan annemlere gidince kendimi rahat hissedemiyorum. o nasıl rahat oluyor anlamıyorum. ben çoktan çatlardım onun yerinde olsam. gider düzen kurardım. en kötüsü okula geri döneceksin madem git okulunla ilgili bir yerde çalış (diş hekimliği)
1.yi 1 aydır istemesemde yapıyorum...
2.ye gelince ankaradayım çevremde tanıdığım bir kişi bile yok. oturduğum muhitte komşulukta yok. keşke olaymış en kötüsü komşum gelir giderdi belki rahatsız olurdu oda.
3.ye gelince başta koydum biraz ama bu işin bide benlik durumu var. ona koyuyorumda kendime koymak zor geliyor. sessiz sessiz haraket ediyoruz,bazen yataktan bile çıkıyoruz
4.ye gelincede şuan zaten o durumdayım. artık ya söyleyecem yada söyletecem. ama bu iş yürümüyor böyle
aynen bende böyle düşünüyorum...
belkide adam gerçekten çaresiz kalmıştır olamazmı??
eşiniz gidince o sizinle kalıyor öyle mi şoktayım şu anda gerçekten elalemin adamının ne işi var benim evimde aylarca yaaa herkes haddini bilsin ne geniş adammış o arkadaşta. Eşinizi de tebrik etmek lazım gerçekten şu zamanda kimseye güvenilmemesi gerektiğini öğrenememiş mi hala
canım tabi ki çaresiz kalmış olabilir ama insan evde durmaz gündüzleri bari.
çık dolaş,iş ara akşam da gel yemeğini evde ye yine cebinde paran yoksa.
tüm gün pc nin başında oturmak, arkadaşı işe beraber gidelim deyince yok ben yatacağım sen git demek yüzsüzlüktür.
insan çaresiz kalınca ezilir büzülür utanır...bu maşallah sermiş postu eve...
abisinin hanımından yüz bulamamış, bakmış ki bunlar çok yumuşak yüzlü, gitmiyor abisine.
gitsin çalışsın ya madem, simit satsın bişey yapsın.
arkadaşın eşiyle evde durulur mu tüm gün başbaşa...
eşine açık açık söyle yeter artık diye yapsın bişeyler koskoca adam ne çekincek yakın arkadaş diye o sizi düşünseydi eve çöreklenmezdi böyle. Açık açık konuşsun erkek erkeğe eşin başka yolu yok.
aslında haklısın ama ne bileyim belki adam bunalıma falan girmiştir
demekki oda konu sahibini benimsemiş arkadas eşi gibi değilde yakını olarak görüyor
bilemiyorum akrabada olsa zor bir evde tabide işte şuan kırmadan yapılacak bişey yok
teşekkür ederim.. gerçekten okudukça kocam bana önem vermiyor mu acaba diye düşünmeye başlamıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?