- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
Arkadaşımız bir kaç defa aslında eşinin kabul etmediğini yazmış. Bence bu konuda en azından bu yönde artık yorum yapılmamalı yoksa kavgaya neden olacağız. :)
Adam kafasını bilgisayardan kaldırmıyorki... Karısındanda bence bundan boşanmıştır. biblo gibi inanın ama erkek sonuçta. Eşimde dediğim gibi kardeşi göryor. Aralarında güven var. ee banada güvenir zaten . yani bu onu benim evde olmasından rahatsız olduğum kadar rahatsız etmiyor..
olaylar bizim doğrultumuzda gelişmedi çok fazla. yoksa kimse mahremini evini biri ile (kadın-erkek farketmez) paylaşmak istemez. bu ister evli olunsun ister bekar olunsun değişmeyen birşeydir. Ama şuan bu durumdayız. başta ipin ucunu tutmadık. ben bu kadar kalacağını düşünmedim,düşünsem illaki baştan tavrımı koyardım. ama olay uzadıkça tatsızlaştı. başta evde kalmasına töreras gösterdik,dertlidir kafa dağıtıyor,dinleniyor,morali bozuk vs.. diye ses çıkarmadık sonrada aman abicim sen benim karımla aynı evde baş başa kalamazsın denemedi malesefki. çünkü bu denilse sanki bir asılma yanlış bir davranış varmış gibi göründü.
mesela bu sabah eşimin onu yanında götürme çabalarını duyarak uyandım. ama gitmedi yok dedi. adam tam 1 saat başında kalk gidelim dedi. ne işin var evde yürü gidelim falan dedi ama misafirimiz artık evi benimsediği için pek oralı olmayıp görmedim ama muhtemelen sırtını dönüp yattı.
ama ben ne yaptım. kalktım ve eşim gittikten sonra onu kaldırıp arkadaşım geliyor yalanını söyleyerek yolladım. bu akşamda eşimle bir kavga yapacağa benziyorum. yani muhtemelen bana kızmaz fakat yinede bir daha eve gelmeyecek dediğimde kavga çıkacaktır.
sizde olaya başınıza gelmediği için tam algıyamıyorsunuz malesefki. rahatlık genişlik olarak görüyorsunuz ama gerçekten böyle değil durum. tamamiyle başta bu kadar uzayacak böyle bir hal alacak diye bakmadığımızdan oldu. yoksa ne ben ne kocam onun varlığından rahat değiliz.
gece kuzu kuzu uyumak ikimizinde hoşuna gitmiyor. yada tv karşısında sefa yapamamak... baş başa kalıp birlikte az olan vaktimizi değerlendirememek. ama git kardeşim yeter bu misafirlik çok uzadı da denmiyor maalesef ki.
umarım akşama gelmez.. eğer gelmemesi için artık elimden geleni yapacağım.
bide olayın şu boyutu var ki kendisinin annesi yok babası başka biri ile evli. oraya gidincede istenmiyor muhtemelen. çünkü düzgün bir hayatı yok. sürekli insanları bunaltacak yakınlıkta yaşamını sürdürüyor. ben onu istemeye bilirim. bunu ona söylesem bile bu onu yıkmaz. ama eğer abisi vaya babasından bunu görürse yıkılacaktır. insanın hayatta kimsesinin olmaması çok zor birşey. oda bu pozisyona düşecek diyede korkuyorum. inananın kırılsın istemem ama bende arık kırılıp bükülmekten yoruldum...!
Arkadaşlar yorumları okumuyorsunuz sanırım lutfen artık konu sahibini EŞİ HAKKINDA yorum yapmayınız olur mu ?.Eger bir çözümümüz varsa lütfen onları yazalım.. Bu şekilde ancak arkadaşımızı doldurmuş oluruz. Buda aile saadetlerine zarar vurmak demektir.. Zaten fazlasıyla bunalmış.
Birkaç defa yazdı konu sahibi , eşim de istiyor ama elinde değil diye. Oda farkındaymış yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?