Çok bunaldım:(

Allah yardımcın olsun canım güçlü ol toparlanmaya çalış.inan hiçbir erkek bu kadar üzüntüye değmiyor

CANI YANAN SABRETSİN !
CANI YAKAN,CANININ YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN..Hz.(Muhammed) s.a.v

canım benim seni ve yasadıklarını cok iyi biliyorum... Allah sabır versin zor durum. Ama sen kurtulmak istemezsen seni kimse kurtramaz inan bana. yaşamak istemiyorum gibi saçma laflar etme ne demek ki bu.. belki çok daha iyi biri seni bekliyor hayat bu belli mi olur.. lütfen ama lütfen psikologa git ne olursa olsun bırakma... bol bol dua et bende edicem senin için .. bak bende boşanıyorum hemde hamileyken aldatıldım inan bence şanslısın çok şanslısın hemde

Anlamiyorum. Anlamiyorum bi genc kizin duygulariyla hayatiyla nasil boyle oynanir anlamiyorum.
Sizi sevmemisse neden evlenmis? Evlenmeden onceki donemde size soguklugunu fark edemediniz mi?
Eminim sizi de bu sorular yoruyodur.
Sunu dusunun ya bir cocugunuz olsaydi da bunu soyleseydi?
Sizi yillarca kandirsaydi? Aldatsaydi?
Yol yakinken donmussunuz. Allah yardimciniz olsun.

CANI YANAN SABRETSİN !
CANI YAKAN,CANININ YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN..Hz.(Muhammed) s.a.v

ah ne güzel söylemiş peygamberimiz...
güneş hergün yeniden doğuyor unutma sanada yeniden güneş doğacak ve bu günler geçecek.kendinle ilgilenmeye başla saçınla başınla derim ben ölenin arkasından bile ömür boyu yas tutulmuyo.bu günler geçecek unutma geçecek bi dert için bu kadar hırpalanmaya değermi hiç ölmeyi istiyorum demişsin ölürsen o adamın umrumu duyacak sanıyorsun iki gün sonra başkasıyla hayatını birleştirecek.mutlu olmaya bak eninde sonunda seveceğin sevileceğin birisi çıkacak karşına haa dert bununlada bitmiyor yine sorunların olacak ama dörtdörtlük değil hayat unutma kimse dörtdörtlük yaşamıyor ŞUNU UNUTMA ÖNCE KENDİN İÇİN AYAKTASIN sen ayakta olmadığın sürece kimse senin ayakların olamaz unutma

Canım her sıkıntı bizi farketmeden olgunlaştırır güçlediirir.her şey daha çok yeni hissettiklern normal ama güven bna geçecek hepsi. zamana bırak Ben senin yaşadıklarının benzerini yaşadım tek farkımız evli değildim o zamanlar o yüzden seni çok iyi anlıyorum.Unutma sen güçlü olduğun sürece daha kolay geçecek Bir köşede durup üzülmek onu geri getirmeycek
bak ben o zamanlar çok üzüldüm ağladım hayat kendime ve çevremdekilere zindan ettim sonra bakım kı herkes hayatını yaşıyor ve bana dank etti. toparlandım sosyalleştim ve baktım kendime kısacası onun gibi davrandım. Sonra bir baktım üzülmüyorum artık tabi en önemlisi o insan farketti kaybettiğini ve deli divane oldu peşimde ve yıllarca uğraştı beni kazanmak için.
çok uzattım hayat herkes için devam ediyor canım güçlü ol sağlığının, aldığın nefesin kıymetini bil öpüyorummmm Allaha emanet ol.................

Acını yaşayacaksın çaresi yok...ağlayacaksın yemeyeceksin içmeyecceksin gülmeyeceksin hayattan keyif almayacaksın,sana saçma sapan teselli veren insanlara kızacaksın içinden,içinden birşey yapmak gelmeyecek,kendine bakmayacaksın........ta ki süre dolana kadar..süre ne kadar peki? Belli değil işte o..ama emin ol uzun da değil. Sonra dirileceksin kendine geleceksin yiyeceksin,güleceksin,eğleneceksin,kızdığın arkadaşlarını tekrar seveceksin..ve günü geldiğinde iyi ki ayrılmışım diyeceksin. Hayatına biri girip ruhuna eşlik ettiğinde de beni hatırlayacaksın :)
Geçecek merak etme geçecek...

Allah sesini duysun. Umarım her şey yoluna girer birgün. Allah sağlıkla sınamasın hiçbirimizi.

bence boşanma süresinin uzaması çok daha iyi. şu durumda yüz yüze gelindiğinde acısı daha kötü olur diye tahmin ediyorum. olurda kendini toparladığın bi zamanda boşanırsan en azından karşısında dimdik durabilirsin.erkek ve kadınları en mutlu eden şey peşinden birisinin koştuğunu görmesi bence. yada bnm yaşadığım mutsuz ilşkilerden kaynaklı bu düşüncem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…