terapistle görüşüyorum ilaç da kullanıyorum. işe yaramıyor. ilaçların dozunu arttırdıkça arttırıyor.
Şu vakitten sonra eşin pişman olup sana gelse bile bu onun sana bu güne kadar çektirdiği azabı yok eder mi. Ailesi tarafından kolayca dolduruşa getirilebilir bir kişilik olduğu, 18 günde seni kapı dışarı ettiği gerçeği senin tarafından nasıl yadsınabilir. Eski konularına şöyle bir baktım da sen babasıyla konuşmaya çalışırken senin için ne kadar dengesiz ben size demedim mi diyormuş annesine gülerek. Onun bu gülüşünü unutturabilir mi hiçbirşey...
Belki sen onu kafanda bambaşka şekillendirdin. Onu olduğundan farklı bir yerlerde görüyorsun. Ama şunu unutma Bu insan hiç yere sana bu acıları çektirdi ve bu kadar zamanı gözyaşları içinde geçirmene sebep oldu. Hakketmediği halde ona bu değeri vermekten biran önce kendin için vazgeçmelisin. Terapiste gitmeyi de sakın bırakma. Şu an içinde bulunduğun psikolojik durum bunu gerektiriyor. Bırak evleniyor mu ne yapıyorsa yapsın. Ama ben onun evleneceği insana da acırım. Sen kendine bak. Hayatını ona odaklamaktan vazgeç. Herşeyden önce de Allah'a sığın bol bol dua et. Allah yardımcın olsun...[/QU
Mesaj tekrarııııııııııı...........
Şu vakitten sonra eşin pişman olup sana gelse bile bu onun sana bu güne kadar çektirdiği azabı yok eder mi. Ailesi tarafından kolayca dolduruşa getirilebilir bir kişilik olduğu, 18 günde seni kapı dışarı ettiği gerçeği senin tarafından nasıl yadsınabilir. Eski konularına şöyle bir baktım da sen babasıyla konuşmaya çalışırken senin için ne kadar dengesiz ben size demedim mi diyormuş annesine gülerek. Onun bu gülüşünü unutturabilir mi hiçbirşey...
Belki sen onu kafanda bambaşka şekillendirdin. Onu olduğundan farklı bir yerlerde görüyorsun. Ama şunu unutma Bu insan hiç yere sana bu acıları çektirdi ve bu kadar zamanı gözyaşları içinde geçirmene sebep oldu. Hakketmediği halde ona bu değeri vermekten biran önce kendin için vazgeçmelisin. Terapiste gitmeyi de sakın bırakma. Şu an içinde bulunduğun psikolojik durum bunu gerektiriyor. Bırak evleniyor mu ne yapıyorsa yapsın. Ama ben onun evleneceği insana da acırım. Sen kendine bak. Hayatını ona odaklamaktan vazgeç. Herşeyden önce de Allah'a sığın bol bol dua et. Allah yardımcın olsun...
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim tam 3 ay sonra mahkemem var. ve inşallah sonucu buraya yazacağım.bana dua edin Allaha emanet olun
Eşime maddi manevi tazminat davası açtım. neredeyse 4 ay geçti ama daha dava günü bile belli değil..
avukat bana %99 ihtimalle 3 ay sonra mahkeme olur demiştibu eski konunuzdan:
bu da yeni:
anlayamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?