- Konu Sahibi gulcanozcan
-
o kadar seyler gecdiki basimizdan amma vaz gecmedik bu zamana kadar(((vazgecmiyorum zaten hep direndim amma bir korku var isde icimde ya babasi kesin olarak hayir derse((((amma halasiyla konusuyorum amcasiyla falan konusuyorum skpdan severizde bir birimizi isde bir tek simdilik babasi kalmis (((((
Ayrılmanın senin için daha iyi olduğunu düşündüğünü varsayarak yazıyorum.
Aklında barışmak yoksa,tek derdin unutmaksa söylediklerim işe yarar.
Barışmak istemiyorsan,elbette çağrılarına cevap verme.
Söylediğim affetme cümlesini ona değil,kendi kendine,düşüncesini kovmak için söyleyeceksin.
Kendi içinde affetmezsen,düşüncesi sende kalır,aklında sürekli hesaplaşmaya girersin.
Affedince defteri kapatmış oluyorsun.
hersey senin elinde canm on hatırlamak istersen unutamazsn zaten...
ama unutacagm bunu yapmak zorundaym dersen bi süre sonra onun aklından cıkmış oldugunu farkedersn..
hepsi senini elinde unutmak da unutamamak da...
hayatın o kadar iyi olucak ki daha önce neden ayrılmadım diceksin heheh
Kısmetin ve bahtın açık olsun,bundan sonra hep iyi günler gör inşallah.
Cevap vermezsen bir süre sonra sıkılır,aramaz."Beni arama" demek için bile iletişime girme.
Kimse kimseyi hayat boyu aramamış :)
Benden bu kadar.21 gün kuralını unutma...
İyi geceler.
ama nolur unutım herseyı tek duam bu yanıbska bıse ıstemıorum hayatım artık duzgun olsun ıstıorum onun yuzunden mahvoldu sımdı duzelmem lazım guclu olmam lazım elımden gelenı yapıcam ınsallah duzelırım..
gercekten mı dıyosun yksa tesellımı
canmm elbette unutacaksın...
bende senin gibiydim gece gündüz da ettm o aklıma her heldiğinde Rabbim onu bana unuttur al içimden diye ne kadar yalvarıyordum...
şükürler olsun Rabbim onu unuttracak birini çkarttıı karşıma..
şu an mutluyum unuttum gercekten içim yanmıyor..
biliyordum çünkü benm için doğru insan olmadıgını..
sende dua et canm mutlaka hakkında hayırlı olanı iste..
gercekten mı dıyosun yksa tesellımı
kesinlikle gerçekten diyorum.. yaz bi yere :)
iyi geceler tatlımmm
yarın bugünden daha iyi olucaksın!!!
merhaba canım,
bak bu sözüne ben de katılıyorum,bir süre sonra üstünden büyük bir yük kalktığını hissedeceksin,sana çektirdiklerini düşündükçe harcadığın zamana üzüleceksin,daha önce ayrılsaydım keşke diyeceksin muhtemelen,yalnızca biraz zamana ihtiyacın var,o zaman geçince özgürlüğün ne güzel olduğunu farkedersin..
ya bana cesaret geldı sayenızde ya :) dua mı aldınız yanı gercekten ıns hep mutlu olursunz cok tsk ederım bıraz olsun ıyıyım sımdı ben dostlarımı kaybettım onun yuzunden ama yenı yenı bırılerını tanıyoorum ve mutluyum
cok tsk ederım konusmak cok ıyı geldı böle konusalım benı unutma :) ıyı gecelr
senin içinde dua decegm artk..
hayatmızın önemli tecrübeleri oluyor bunlar..
yaşamamz ders almamız grekn şeyler..
ve içinden gün be gün atacaksın onu emnm canm..
güçlüsün ve cesaretlisin asla onu hatrlayarak üzülme..
bende seni tanıdıgma memnun oldum..
faydam olduysa ne mutlu..
yok unutmam merak etme. zaten günde en az 10 saat netteyim:)
bu arada kocamı bekliyorum ...
bir zamanlar benide bu sekilde anlamayanüzen bencil bir sevgilim (!)demeye bin şahit isteyen birini hatırlattın bana hehe
ve ondan ayrıldıktan sonra yaklasık bir 10 ay sonra( bu 10 ay içinde babamda dahil olmak üzere tüm erkeklerden nefret ettim) eşimle tanıştım vee demekki dedim dünyada iyi insanlar da varmış ..
sen var ya suanda otur ondan kurtulduguna dua et:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?