çok büyük bi hata yaptım :( ağırlığında eziliyorum

birlikte oldum diyor bilmem farkında mısın muhtaç değilsin ne demek? Yapılmış hata var ortada. Oturup adam akıllı konuşun herşeyi ortak yol bulun. Yaşın kaç bu arada ?

yapamıyorum onunla buğun anladım adamın umrunda bile değilim güya seviyorum diyodu mahvetti beni

nickine bakılırsa 1984 doğumlusun yani 29 yaşındasın bu yaşında doğruyu yanlışı ayırt edemiyormusun?

acizlik yada paçavralık bir zardanmı ibaret !

kendine gel ya, bari git kapısına yalvar sevabına alır seni.

bu kadar acizliğe ne gerek var, bas tekmeyi gitsin.

bir zarın altında senin kişiliğini hiçe sayan adamdan koca olmaz.

sende bu kafayla gidersen iyide olmaz.

çek restini, senin çaresizliğin onun oyun alanı olmuş.

senin hatan ilişkiye girmen değil , BÖYLE BİR ADAMLA GİRMEN OLMUŞ.

birlikte oldum diyor bilmem farkında mısın muhtaç değilsin ne demek? Yapılmış hata var ortada. Oturup adam akıllı konuşun herşeyi ortak yol bulun. Yaşın kaç bu arada ?

yaşım 23 senın kac?? küçümser gıbı yaşımı soruyorsun..... ne yanı beraber oldu dıye eger evlenmezse ölüme mi atlasın ..su zihniyeti anlayamıyorum yaaa kadınlar zardan mı ıbaret yazık...

kiz binpisman sen simartma diyosn arkdsm nolcakk ayrilirsa daha kotu olcak durumu baksa uyuyamiyorum diyoo nefsini tutammais yapmiss simdi pismann ikisinde biri birakirsaa islerr sarpa sarar arrkdsmz icinn kotu durum olcak canim stress yapmaaa canini sikmaa adamla anlasss ammaa adamm insan degilse yapacagini yapar cnmm ne diyeyim Allah yardim edsin yapmissin hatayii duzelt barii kendin duzeldebildn kdr

arkadaşınla tartışma konun anlattığın olaysa çok normal zaten sperm örneği verilirken dergi tv vs oluyor onu takma kafana....durumunada ahlayıp vahlama olan olmuş artık onu seviyorsan evleneceksin kimse dört dörtlük değilki

ya ne bilim işte kendimi böyle mahcup aciz gibi hissediyorum beni seviyor biliyoruma ama bu aralar kendisi bana bişey anlattı kendimi çokk kötü hissettim sanki bana ihanet etmiş gibi sonra bide bu birlikte olma durumumuz

merhaba.iletini okudum üzüldüm.o raddeye gelene kadar mantıklı davranmalıydın.. son pişmanlık asla işe yaramıyor.. evet güvenmişsindir,evet sevmişsin ki şuan zor durumdasın.herşey için bu mübarek günlerde dua et.. ve seni bu hale sokan düşüncesiz insanın senin için hayırlıysa olmasını dile.. sırf bu iş oldu die ona boyun eyme.. unutma ki bu hata ikinizin.zaten seviyorsa abuk bahanelerin ardına sığınmaz.unutma canım: ÖZ GÜVENİN VARSA EVELALLAH HERŞEY HAYIRLI OLUR

benım demek ıstedıgım suydu, arkadasımız sevgılıısne kendını aciz gb gordugunu hıssettırdıgı an erkekler acımasızdır bu durumu kullanır kuyrugu dik tut demek ıstedım, kovalayan olmasın yanı bırlıkte oldu dıye

canim zardan ibaret degil ama turkeyenin geneli bu zihniyete oldugu icin kizlarimiz kendine ozen gostermeli bu konuda .. sana ole geliyoo bazi yerlerde ve aillerde cok buyuk bisey bu tabiki arkds kalkip kendini intihar atmasin anlasinlar gorussunlerr sevdigine sahip ciksinn adam ilgilenmemesi normal need olsa erkegim diyodurr yada arkda ole geliyodurr kendisi duygusal oldugu icinn

bende senin durumundaydın ama öyle bi yere geldikki dayanamadm artık ayrıldım.şuan mahş. güzel bi ilşkm var yani allh karşıma bana yakışır birini çıkardı. hayat süprizlerle dolu kimseye mecbur değilsin mutsuzsan üzülüyosan eğer..

senin yaşını sormadım orada ben! Ölüme atlasın gitsin kendini mahsetsin demiyoruz burada anlaşma yapması yol bulması önemli oturup konuşmaları önemli. Konuşuldukça işler düzelir, ailesine bahsedirse yanında olurlar destek olup adını koyarlar. Belki çocukda etkisindedir. bilemeyiz onu.. Bu devirde kim bir değil bazıları bu konuya çok düşkün bazıları için hava hoş. Görmezden gelemez bu durumu. Başkası ile evlenip gitse ortaya çıksa ailesinden o zaman baskı şiddet görecek başka yolu yok..

Şu hayat denen çetin sınavda öyle yükler biner ki yine şu aciz olan insanın omuzlarına.... bazıları ağırlığından bastırdıkça insanoğlu kaçacak belki de sığınacak bir liman arar durur tüm feryadıyla...ne yana el uzatsa bilir ki elinde kalacak...sessiz çığlıklarıyla döner durur uykunun uğramadığı upuzun geceler boyu sıcak yatağında... yatak sıcaktır sıcak olmasına ancak beynine üşüşen düşünceler onu buz dağına götürür adeta... üşümesine sebeptir soğuk duyguları... bildiğimiz bir soruya bazen bile bile yanlış cevaplar veririz...neden ...cevap açık ve nettir oysa.... çünkü aciz...şaşkın ... ihtiyacatı sonsuz...çoğu zaman da hislerine gem vuramayan zayıf bir mahlukuz.... insanız... mükemmel değiliz...öyle yaratılmışız çünkü... yapılan pişmanlığa takılıp kalmasın aklın ve de kalbin.. o ateşler içinde yanan yüreğini sana tek kapıyı açacak olan sahibine ver...kurtul... oda elbet bu acizliğimizden ötürü affedip bağışlayack olan yaradandır .... aslında insan yaptığı hatanın sonucunda ne olacak kaygısıyla çekmez pşmanlığı...bi pişmanlık yaşanıyorsa oda yaradandan korkup utanıldığı için ve fıtrata ters bi hata olduğu içindir... doğru... yapılmaması gereken bir hata olmuş ...ancak bundan sonrasına dönüp bakılacak... bildiğimiz soruya yanlış cevap veririz bazen.... seninkide böyle olmuş... .yanlış olduğunu bile bile işaretlemişsin şıkkı...olan olmuş... gerçi hangimiz bi yanlış şıkkı işaretlemedik ki bu hayatta....ancak eğer iç sesini susturabilirsen dış seslerle başa çıkabilirsin.... tövbe suyuyla iç sesini sustur sonrada bakarsın olayların gelişimine.... birlikte olduğun insan gerçek bir insan çıkarsa herşey kolaylıkla unutulur ve vicdanındaki leke olarak kapanıp gider bu konu... eğer insan değilse başa gelene katlanmak lazım deyip yoluna bakacaksın ... var gücünle başa çıkacaksın... başka da çare yoktur bilirsin.... sözün bittiği nokta... vesselam...

hayır 29 değil 20 yaşındayım aptallık ettim beni sevdini düşündüm ama hepsi yalanmış

türkiyede yaşıyoruz ve bu yuzden evlenmesenızde olur ona mecbur değilsin dıyemıyorum ne yazıkkı

evlilik öncesı cınsellik kişilerin tercıhıdır kımseye dın dersı verecek değilim ama yanı ortamını bılıyorsun

ailen çevren bunu kaldıramıycak sorun edecek durumdaysa nasıl bukadar rahat oluyorsunuz anlamıyorum

tecavuze uğramış kıza bıle namussuz gözüyle bakılıyorken nasıl cesaret yinede sevgilinin sana ters gelen durumları

varsa evlilik mecburıyetınde hıssetme kendını dahada çıkmazlara girme

benım mesajımı alıntılayarak sorunca bana sordugunu dusunmem cok normal değil mi..
neyse yapacak bır sey yok olan olmus bız ne desek boş konu sahıbı de fıkrını değiştirmeyecegıne gore hakkında hayırlısı olsun
ama hayırlı bı evlılık deılse o iş oldu dıye evlenmek cok mantıklı gelmıyor

biliyorum o kadar kötüyüm ki telefonuma bile çıkmadı uyumayı tercih etti

yapamıyorum onunla buğun anladım adamın umrunda bile değilim güya seviyorum diyodu mahvetti beni

ozmn hatanin cogu sende ..arkdsn dedigine gore yasinizda kucuk degilmiss.. caniimm adamin umrunda olmaz ben erkegim diye zihniyet varr seni napcakk seviyo lafina kanipp adamla iliski yasamissinn hangi devirde yasiyoruz cnmm kime guvencezz yapamiyorsan birakacaksn kendinde mahvetme hayatinaa bakkk kendi yolunu cizz eger kendi yolunu cizersenn hic pismanda olmazssinn imkanlarin varsa is para flnn napcanki onu isterse bakiriyetin olmasin yok ev kizysan o biraz dusunulur durum canim ..kadin milletin maddi gucu yoksaa erkegin eline kaliyosn ister istemezz

hayır 29 değil 20 yaşındayım aptallık ettim beni sevdini düşündüm ama hepsi yalanmış

yinede küçük değilsin, kimseye boyun eğme yoksa tek pişmanlığın bu olur.
korkma hayattan...
bunu yaşaman gerekiyormuş ki yaşadın.
senin bedenini kimsenin yargılamasına izin verme.
hayatı kendi isteklerinle çiz, başkalarının mecburiyetleriyle değil...

Arkadaşım ben sana açıkca söyliyeyim ister geri düşünüyosun de ister başka bir şey düşünüyosun de ben yazını okudum ve bütün suçu sende buldum bazı arkadaşlarımız keşke falan deme demiş bence keşkelerinden fazlasını demelisin çünkü sen daha evlenmeden nasıl öyle bir şey yapabiliyosun Allahım kimseye böyle bir şey göstermesin Yarabbim Allahım herkese akıl vermiş irade vermiş şimdide telefonlarımı açmıyo demişsin ilişkin daha bir sene olmadan bir hata yapıyosun ailenden herkesden gizli kendini her gece ağlıyarak mahvediyosun ve adam senin telefonlarını bile açmıyor ne bekliyosun ki kadınların en önemli şeyi namusdur ama ereklerde böyle bir şey yoktur erkek yapar yapar sonra bir güzelde evlenir ama kadın öyle değildir kadının bir hakkı vardır oda namusdur oda kocası olduğu zaman olur.Adam senn hakkında iradesiz diye düşünebilir her şey olduktan sonra kusra bakma ama adam gibi adam sen istesen bile evlendikten sonra olsun bu özel bir şey ben o geceyi beklerim der kadın gibi kadında adam istese bile o adamı orda mahveder aşkından gebersede basar gider. eğer seni gerçekten seviyorsa gelsin ailesinden istesin sen ona ben bu olaydan sonra çok üzüldüm gel beni iste ailenle de sende ailene söyle böyle bir şey olduğunu seni istemeye gelceklerini istesinler bi nişan bide düğün sende kendini üzmessin olur biter ama kesinlikle benden sana tavsiye öyle bir hata yaptın diye sakın ona aşırı değer verme aşırı üstüne düşme bir dahada öyle bir şey yapmasına sakın izin verme .. kusra bakma ben belki çok pat pat diye söyledim ama yalan söylemektense doğru söylemek daha iyidir düşünüyorum sen zaten benim dediğim her şeyi biliyosun dur ben sadece kendi fikrimi söyledim ..iyi akşamlar

tabiki haklısın kusura bakma.
amin inşallah hakkında hayırlısı olsun.Hayırlı değilse olmaz zaten ilerde çekmektense şimdi çeker ama biz anlaşsın konuşsun başta çözülsün olursa olsun olmaz ise hakkında hayırlısı olsun tabi ama çok üzüldüm kardeşim..Allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…