- 17 Temmuz 2013
- 25
- 0
- 16
- Konu Sahibi okyanusya84
-
neden ornek verdı kı bı sorunu mu var aCABA, örnek vermesı gerektıgı ıcın bakmıs olması normal o an bnce
ayrıca boyle dusunme acızlıkle ılgısı yok ona muhtac deılsın ustune duserek onu sımartma
canim hata yapmissin malaseff aileninde duymasini istemiyorsun nolcakk... adam yapmis yapacagini eger kiskanclik yapip ayrilcaksan ozmn ailende var cekecegin..Niye ne acalen vardiki o ise kalkistin erkek milletine guvenmi olurr..A
afadersinz essegi saglam kaziga bagladikdan sonar yapsaydin bu kdr aci cekmezdinn bebek felan olsa naapardinn bide ordan yakardin.. sen bi an once bu adami kafeslee uzatmaa bu isii fazlaa abartma kiskancligii adam elinde kacarsada ozmn ortada kalirsinn ..bazi ailller bole seylere onem vermiyoo sizinkilerde onemseyen bi aile saniriim bence bu isi bi an once sonlandir adamlaa tartismaa cnmm yok kiskanclik krizlerine girip kendinide adami bunlatirsann yollar ayrilirr.. kendini uzmee caresinee bakk bi an once
birlikte oldum diyor bilmem farkında mısın muhtaç değilsin ne demek? Yapılmış hata var ortada. Oturup adam akıllı konuşun herşeyi ortak yol bulun. Yaşın kaç bu arada ?
neden ornek verdı kı bı sorunu mu var aCABA, örnek vermesı gerektıgı ıcın bakmıs olması normal o an bnce
ayrıca boyle dusunme acızlıkle ılgısı yok ona muhtac deılsın ustune duserek onu sımartma
ya ne bilim işte kendimi böyle mahcup aciz gibi hissediyorum beni seviyor biliyoruma ama bu aralar kendisi bana bişey anlattı kendimi çokk kötü hissettim sanki bana ihanet etmiş gibi sonra bide bu birlikte olma durumumuz
kiz binpisman sen simartma diyosn arkdsm nolcakk ayrilirsa daha kotu olcak durumu baksa uyuyamiyorum diyoo nefsini tutammais yapmiss simdi pismann ikisinde biri birakirsaa islerr sarpa sarar arrkdsmz icinn kotu durum olcak canim stress yapmaaa canini sikmaa adamla anlasss ammaa adamm insan degilse yapacagini yapar cnmm ne diyeyim Allah yardim edsin yapmissin hatayii duzelt barii kendin duzeldebildn kdr
yaşım 23 senın kac?? küçümser gıbı yaşımı soruyorsun..... ne yanı beraber oldu dıye eger evlenmezse ölüme mi atlasın ..su zihniyeti anlayamıyorum yaaa kadınlar zardan mı ıbaret yazık...
yaşım 23 senın kac?? küçümser gıbı yaşımı soruyorsun..... ne yanı beraber oldu dıye eger evlenmezse ölüme mi atlasın ..su zihniyeti anlayamıyorum yaaa kadınlar zardan mı ıbaret yazık...
nickine bakılırsa 1984 doğumlusun yani 29 yaşındasın bu yaşında doğruyu yanlışı ayırt edemiyormusun?
acizlik yada paçavralık bir zardanmı ibaret !
kendine gel ya, bari git kapısına yalvar sevabına alır seni.
bu kadar acizliğe ne gerek var, bas tekmeyi gitsin.
bir zarın altında senin kişiliğini hiçe sayan adamdan koca olmaz.
sende bu kafayla gidersen iyide olmaz.
çek restini, senin çaresizliğin onun oyun alanı olmuş.
senin hatan ilişkiye girmen değil , BÖYLE BİR ADAMLA GİRMEN OLMUŞ.
senin yaşını sormadım orada ben! Ölüme atlasın gitsin kendini mahsetsin demiyoruz burada anlaşma yapması yol bulması önemli oturup konuşmaları önemli. Konuşuldukça işler düzelir, ailesine bahsedirse yanında olurlar destek olup adını koyarlar. Belki çocukda etkisindedir. bilemeyiz onu.. Bu devirde kim bir değil bazıları bu konuya çok düşkün bazıları için hava hoş. Görmezden gelemez bu durumu. Başkası ile evlenip gitse ortaya çıksa ailesinden o zaman baskı şiddet görecek başka yolu yok..
bende senin durumundaydın ama öyle bi yere geldikki dayanamadm artık ayrıldım.şuan mahş. güzel bi ilşkm var yani allh karşıma bana yakışır birini çıkardı. hayat süprizlerle dolu kimseye mecbur değilsin mutsuzsan üzülüyosan eğer..
yapamıyorum onunla buğun anladım adamın umrunda bile değilim güya seviyorum diyodu mahvetti beni
hayır 29 değil 20 yaşındayım aptallık ettim beni sevdini düşündüm ama hepsi yalanmış
benım mesajımı alıntılayarak sorunca bana sordugunu dusunmem cok normal değil mi..
neyse yapacak bır sey yok olan olmus bız ne desek boş konu sahıbı de fıkrını değiştirmeyecegıne gore hakkında hayırlısı olsun
ama hayırlı bı evlılık deılse o iş oldu dıye evlenmek cok mantıklı gelmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?