- Konu Sahibi okyanusya84
-
birlikte oldum diyor bilmem farkında mısın muhtaç değilsin ne demek? Yapılmış hata var ortada. Oturup adam akıllı konuşun herşeyi ortak yol bulun. Yaşın kaç bu arada ?
bende ilkm olan kişiden ayrıldığımda çok zor atlattım bu durumu çnkü herşeyinin ilki aklından asla silinmez ama ne kadar mutlu olrsan ol içinde kalıyo bi yerde aklına gelince sızlıyoda. şuan o aklı sıra seni nasl olsa avucumda ne yaparsam yapm benden gidemez o gözle bakıyo eminim. o yüzden çok üstüne gitmede ne kadar üstüne düşersen kendini bi bok sanmaya devam eder. gözünü korkut onun. aynı şeyleri bende yaşadm ama bn sadece korktmakla kalmadm ayrldmda barşmak için çok dil döktü ama kanmadm peşimi çok zor bıraktıbiliyorum o kadar kötüyüm ki telefonuma bile çıkmadı uyumayı tercih etti
şu mantıkla gidildiği sürece ezilmeye mahkum zaten kadın milleti.
Ne var yani,olan olmuş.Adam sonradan fos çıkmış.Evlenip boşanmayı mı bekleyecek namusu temizlensin diye?
böyle saçmalık olmaz yaa
Konu sahibi sanırım 29 yaşındasın,böyle şeylere hergün ağlamak için biraz fazla büyük değil misin??
demek ki yaşam tarzına o kadar ters gelmemiş ki birlikte olmuşsun,şimdi bu neyin kahrı ?
hayatın merkezine oturtma bu olayı,intihar ne demek ya...
O senin telefonlarını açmıyosa sen de bi daha arama,bak senden ses kesilince nasıl dumur olacak.
bitirmeye korkuyorum çünkü onu çok seviyorum ya geri dönmeyim savaşmazssa benim için o i kere bile benim için uğraşmadı tatamam ailem onunla görüşmeme karşı çıktı keşke dinleseydim onları neyse ailemi ikna etti sonra babamla tanıştı bu çocuk ailesiyle bile görüştümm ne yapıcamı bilmiyorumbende ilkm olan kişiden ayrıldığımda çok zor atlattım bu durumu çnkü herşeyinin ilki aklından asla silinmez ama ne kadar mutlu olrsan ol içinde kalıyo bi yerde aklına gelince sızlıyoda. şuan o aklı sıra seni nasl olsa avucumda ne yaparsam yapm benden gidemez o gözle bakıyo eminim. o yüzden çok üstüne gitmede ne kadar üstüne düşersen kendini bi bok sanmaya devam eder. gözünü korkut onun. aynı şeyleri bende yaşadm ama bn sadece korktmakla kalmadm ayrldmda barşmak için çok dil döktü ama kanmadm peşimi çok zor bıraktı
galiba ama halen bana çektirdiklerine rağmen seviyorum niye niye seviyorum ki dimi adamın umrunda bile deilkenhem sevıyorsunuz hemde istemıyorsunuz tuhaf
herhalde bu yaşananardan sonra duygularınız karıştı
galiba ama halen bana çektirdiklerine rağmen seviyorum niye niye seviyorum ki dimi adamın umrunda bile deilken
adamın umrunda değilsenız nıye yarın yana yakıla arıyacağını düşünüyorsunuz
belkide aranızda sorun yok ama sız bu yaşananlar yüzünden sürekli bi tavır beklıyorsunuz herşeyı uzerınıze alıyorsunuz
Şu hayat denen çetin sınavda öyle yükler biner ki yine şu aciz olan insanın omuzlarına.... bazıları ağırlığından bastırdıkça insanoğlu kaçacak belki de sığınacak bir liman arar durur tüm feryadıyla...ne yana el uzatsa bilir ki elinde kalacak...sessiz çığlıklarıyla döner durur uykunun uğramadığı upuzun geceler boyu sıcak yatağında... yatak sıcaktır sıcak olmasına ancak beynine üşüşen düşünceler onu buz dağına götürür adeta... üşümesine sebeptir soğuk duyguları... bildiğimiz bir soruya bazen bile bile yanlış cevaplar veririz...neden ...cevap açık ve nettir oysa.... çünkü aciz...şaşkın ... ihtiyacatı sonsuz...çoğu zaman da hislerine gem vuramayan zayıf bir mahlukuz.... insanız... mükemmel değiliz...öyle yaratılmışız çünkü... yapılan pişmanlığa takılıp kalmasın aklın ve de kalbin.. o ateşler içinde yanan yüreğini sana tek kapıyı açacak olan sahibine ver...kurtul... oda elbet bu acizliğimizden ötürü affedip bağışlayack olan yaradandır .... aslında insan yaptığı hatanın sonucunda ne olacak kaygısıyla çekmez pşmanlığı...bi pişmanlık yaşanıyorsa oda yaradandan korkup utanıldığı için ve fıtrata ters bi hata olduğu içindir... doğru... yapılmaması gereken bir hata olmuş ...ancak bundan sonrasına dönüp bakılacak... bildiğimiz soruya yanlış cevap veririz bazen.... seninkide böyle olmuş... .yanlış olduğunu bile bile işaretlemişsin şıkkı...olan olmuş... gerçi hangimiz bi yanlış şıkkı işaretlemedik ki bu hayatta....ancak eğer iç sesini susturabilirsen dış seslerle başa çıkabilirsin.... tövbe suyuyla iç sesini sustur sonrada bakarsın olayların gelişimine.... birlikte olduğun insan gerçek bir insan çıkarsa herşey kolaylıkla unutulur ve vicdanındaki leke olarak kapanıp gider bu konu... eğer insan değilse başa gelene katlanmak lazım deyip yoluna bakacaksın ... var gücünle başa çıkacaksın... başka da çare yoktur bilirsin.... sözün bittiği nokta... vesselam...
keşke yerin bin kat dibine girsem keşke
kendınızı bunalıma sokmanın ne luzumu var olan olmuş yeın dıbınede gırsenız gerı gelmıycekki bukadar buyutmeyın artık
askermiş her canı istediğinde arayamaz bazı ınsanlar ağır kanlıdır bence sız bu durum yuunden aşırı ılgı beklıyrsunuz ona görede herşey normal bunu sorun edıyorsunuz
canim bu pismanligin ney ona deger verip iliskiye girmenmi ....? yoksa cevrendeen ailenden cekinmen korkmanmi ?
canım bunu kafana takman çok anlamsız birlikte geçirdiğiniz sürenin çok da önemi yok eğer kendini buna hazır hissettiysen ve güvendiğin de biriyse, senin hakkında seni kıracak şeyler düşünmüyorsa iyi bile etmişsin derim. cinsellik dünyanın en zevkli aktivitesi keyfini çıkar. tabi senin rızanla olmalı her şey. bekareti de sakın düşünme çünkü sanılanın aksine aşk evliliklerinde kimse kız bakire mi diye bakmıyor bakarsa da o adamla evlenme zaten senin kişiliğine kararlarına saygısı yok demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?