Sen sana yapılan haksızlıkların farkında mısın?Eşin de sana bu haksızlıkları hatırlatıyor kardeşine ev alındı sana da herhangi yardım yapıldı mı?Eşinin karşısında duracagina evet bende çok üzgünüm ama elimden bir şey gelmiyor diyebilirsin boşanmak bir yana eşinle bunun için aranı bile bozmaMrb ben 34 yaşında 8 senelik evliyim 4 yaşında bir ćocuğun var çalisiyorum Konuşacak bana yol gösterecek kimsem yok maalesef o yüzden buraya yazıyorum. Eşimle aşamadigimiz problemlerimiz var. Eşim ailemi hiç sevmemiş hep mesafeli olmuş ve hep açıklarını bulup sürekli yüzüme vurmuştur.Ama artık dayanicak gücüm kalmadı. Bundan 6 sene önce babam emekli maaşıyla kardeşime ev satın aldı bu bizim evliliğimiz en büyük problemlerinden sürekli kavga sebebimiz oldu sürekli bu yüzden hakaretine maaruz kaldım ailen herseyi kardesine yapiyor seni önemsemiyor diye sürekli en ufak şeyde mesele yaptı.Bu durumu atlatmistikki geçtiğimiz ramazan bayramı yine bir olay patladı babam kendine araba almış ve bunu benden ve eşimden saklamışlar annem kardeşim kardeşimin eşi bizden sakladılar. Babam şehir dışına çıktığında neyle gitti diye sorduğumda annem yalan soyledi bilmiyorum falan diye gecistirdi. Biz bir olay sonucunda sonradan babamin bize soylesiyle ogrendik Tabi benim zoruma gitti ailemin benden saklamasi EŞim bu durumu sindiremedi 1 aydır sürekli kavga halindeyiz. Ya ben ya ailen diye secim yapacaksin diyor. Aileme her turlu hakareti ediyor. Ailenle konuşmayacaksin gitmeyeceksin diyor. Ben kendimi gectim kizimi dusunuyorum kizim icin en iyi nasil olur diye dusunuyorum. Eşim iyi olunca cok iyidir ama kötü olunca gozü hiç birşey görmez delirir bazen boşanmayi cok dusunuyorum ama kizim olmasi beni durduruyor Çocugum nasil etkilenir nasil bir yaşamimiz olur kafamda tonlarca soru işareti ne yapmaliyim yardimci okurmusunuz
Olan çocuğa olur kimseye birşey olmaz. O şimdi anlamaz belki diyelimki boşandınız. Bir süre sonra atlatacaksınız. Belki 1 yıl sürer belki 10 yıl. Kızınız büyüdüğü zaman onun psikolojik problemleri başlayacak. Bence eşinizi karşınıza alıp konuşun. Boşanmak çözüm değil eksik kalıyor çocuklar. Yarım kalıyor ..Mrb ben 34 yaşında 8 senelik evliyim 4 yaşında bir ćocuğun var çalisiyorum Konuşacak bana yol gösterecek kimsem yok maalesef o yüzden buraya yazıyorum. Eşimle aşamadigimiz problemlerimiz var. Eşim ailemi hiç sevmemiş hep mesafeli olmuş ve hep açıklarını bulup sürekli yüzüme vurmuştur.Ama artık dayanicak gücüm kalmadı. Bundan 6 sene önce babam emekli maaşıyla kardeşime ev satın aldı bu bizim evliliğimiz en büyük problemlerinden sürekli kavga sebebimiz oldu sürekli bu yüzden hakaretine maaruz kaldım ailen herseyi kardesine yapiyor seni önemsemiyor diye sürekli en ufak şeyde mesele yaptı.Bu durumu atlatmistikki geçtiğimiz ramazan bayramı yine bir olay patladı babam kendine araba almış ve bunu benden ve eşimden saklamışlar annem kardeşim kardeşimin eşi bizden sakladılar. Babam şehir dışına çıktığında neyle gitti diye sorduğumda annem yalan soyledi bilmiyorum falan diye gecistirdi. Biz bir olay sonucunda sonradan babamin bize soylesiyle ogrendik Tabi benim zoruma gitti ailemin benden saklamasi EŞim bu durumu sindiremedi 1 aydır sürekli kavga halindeyiz. Ya ben ya ailen diye secim yapacaksin diyor. Aileme her turlu hakareti ediyor. Ailenle konuşmayacaksin gitmeyeceksin diyor. Ben kendimi gectim kizimi dusunuyorum kizim icin en iyi nasil olur diye dusunuyorum. Eşim iyi olunca cok iyidir ama kötü olunca gozü hiç birşey görmez delirir bazen boşanmayi cok dusunuyorum ama kizim olmasi beni durduruyor Çocugum nasil etkilenir nasil bir yaşamimiz olur kafamda tonlarca soru işareti ne yapmaliyim yardimci okurmusunuz
Malı mülkü geçin. Aileye bu kadar nefret kusan hakaret eden bir adam size normal mi geliyor. Haksızlık yapılıyorsa derdi tasası kocasına mı düşmüş. Utanır insan karısının ailesinden menfaat beklemeye. Birde ya ben ya ailen diyor. Ne hakla..Sen sana yapılan haksızlıkların farkında mısın?Eşin de sana bu haksızlıkları hatırlatıyor kardeşine ev alındı sana da herhangi yardım yapıldı mı?Eşinin karşısında duracagina evet bende çok üzgünüm ama elimden bir şey gelmiyor diyebilirsin boşanmak bir yana eşinle bunun için aranı bile bozma
Haklısında ama neden kardeşime var bana yok her neyse sebebi bilmek isterdim. Bu kardeşimiz önce bi onu yapsn cevaba göre eşine davransın.,Bi kere sizin aileniz size bir şey almak zorunda değil. Onun ailesi alsın. Madem konu ana-babaya sırt yaslamak... ne kaba ne açgözlü bi adammış. Zaten böyle olduğunu bildikleri için sizinkiler size bir şey almamıştır. Hak edecek bir hareketi olsaydı yaparlardı zaten. Eşinizin sizi tercih yapmak zorunda bırakması doğru değil. Bu psikolojik baskıdır. Yapacağından değil yani. Aklı sıra O sizi baskılayacak , siz de ailenizi baskılanacaksınız. Yerinizde olsam anamın babamın cebine göz dikmekten vazgeç derim. Aç değiliz açıkta değiliz sana ne ailemin kararları, alışverişi bilmem nesi. Gurursuz herif.. demeyin tabi siz böyle. Kibar olun. İki tarafa da kulak tıkayın. Seviyeyi düşürmeyin. Para pul yüzünden hem de kendi kazancı olmayan, başkasına ait para için insan kendini küçültmez, evliliğini de harcamaz.
Tabi ki hakaret etmek haddine değil ama kiza yapılan bir haksızlıkta var eşine karşı bile olsa ona da herhangi bir şey yapılabilirdi.Sizce babası onlardan neden arabayı saklamış çünkü kardeşi ev kendine araba bu kıza da bir şey yapılıp eşinin de ağzını kapatabilirlerdi.Esini de savunmuyorum menfaat terbiyesizlik var ortada ama ailesinin de suçu var kız kalmış aradaMalı mülkü geçin. Aileye bu kadar nefret kusan hakaret eden bir adam size normal mi geliyor. Haksızlık yapılıyorsa derdi tasası kocasına mı düşmüş. Utanır insan karısının ailesinden menfaat beklemeye. Birde ya ben ya ailen diyor. Ne hakla..
Aile gönlünden koparsa imkan dahilinde yapmak istediğini yapar fakat bu asla bir zorunluluk değil. Zaten karı koca çalışan insanlarmış. Hani çok ihtiyacları vardı da aile yardım mı etmedi.. Damat olarak onun söz hakkı yok.Demek damat beyi aile anlamış o an araba aldığını söyleyememişler, nasıl sindirmiş insanları ki, insanlar kendi parasıyla aldığı malı söyleyemiyor. Zaten en başından beri sevmemiş aileyi hep hakaret etmiş. Bilemiyorum ama bu kadın iyi sabretmiş bu hakaretlere bunca yılTabi ki hakaret etmek haddine değil ama kiza yapılan bir haksızlıkta var eşine karşı bile olsa ona da herhangi bir şey yapılabilirdi.Sizce babası onlardan neden arabayı saklamış çünkü kardeşi ev kendine araba bu kıza da bir şey yapılıp eşinin de ağzını kapatabilirlerdi.Esini de savunmuyorum menfaat terbiyesizlik var ortada ama ailesinin de suçu var kız kalmış arada
Kardeşiniz kız mı erkek mi önce onu belirtirmisiniz ?Mrb ben 34 yaşında 8 senelik evliyim 4 yaşında bir ćocuğun var çalisiyorum Konuşacak bana yol gösterecek kimsem yok maalesef o yüzden buraya yazıyorum. Eşimle aşamadigimiz problemlerimiz var. Eşim ailemi hiç sevmemiş hep mesafeli olmuş ve hep açıklarını bulup sürekli yüzüme vurmuştur.Ama artık dayanicak gücüm kalmadı. Bundan 6 sene önce babam emekli maaşıyla kardeşime ev satın aldı bu bizim evliliğimiz en büyük problemlerinden sürekli kavga sebebimiz oldu sürekli bu yüzden hakaretine maaruz kaldım ailen herseyi kardesine yapiyor seni önemsemiyor diye sürekli en ufak şeyde mesele yaptı.Bu durumu atlatmistikki geçtiğimiz ramazan bayramı yine bir olay patladı babam kendine araba almış ve bunu benden ve eşimden saklamışlar annem kardeşim kardeşimin eşi bizden sakladılar. Babam şehir dışına çıktığında neyle gitti diye sorduğumda annem yalan soyledi bilmiyorum falan diye gecistirdi. Biz bir olay sonucunda sonradan babamin bize soylesiyle ogrendik Tabi benim zoruma gitti ailemin benden saklamasi EŞim bu durumu sindiremedi 1 aydır sürekli kavga halindeyiz. Ya ben ya ailen diye secim yapacaksin diyor. Aileme her turlu hakareti ediyor. Ailenle konuşmayacaksin gitmeyeceksin diyor. Ben kendimi gectim kizimi dusunuyorum kizim icin en iyi nasil olur diye dusunuyorum. Eşim iyi olunca cok iyidir ama kötü olunca gozü hiç birşey görmez delirir bazen boşanmayi cok dusunuyorum ama kizim olmasi beni durduruyor Çocugum nasil etkilenir nasil bir yaşamimiz olur kafamda tonlarca soru işareti ne yapmaliyim yardimci okurmusunuz
Ailen kardesin ve senin aranda ayrimcilik yapiyorsa bu seni baglar esini degil .. Esin bence Ailenle baglari koparmak icin bahane ariyor ilk buldugu acigida öne sürüyor .. kendi görüsmek istemeyebilir ama size asla bu konu tek kelime edemez .. sizin aileniz esiniz yokken onlar vardi bu konuda asla taviz vermeyin ..Mrb ben 34 yaşında 8 senelik evliyim 4 yaşında bir ćocuğun var çalisiyorum Konuşacak bana yol gösterecek kimsem yok maalesef o yüzden buraya yazıyorum. Eşimle aşamadigimiz problemlerimiz var. Eşim ailemi hiç sevmemiş hep mesafeli olmuş ve hep açıklarını bulup sürekli yüzüme vurmuştur.Ama artık dayanicak gücüm kalmadı. Bundan 6 sene önce babam emekli maaşıyla kardeşime ev satın aldı bu bizim evliliğimiz en büyük problemlerinden sürekli kavga sebebimiz oldu sürekli bu yüzden hakaretine maaruz kaldım ailen herseyi kardesine yapiyor seni önemsemiyor diye sürekli en ufak şeyde mesele yaptı.Bu durumu atlatmistikki geçtiğimiz ramazan bayramı yine bir olay patladı babam kendine araba almış ve bunu benden ve eşimden saklamışlar annem kardeşim kardeşimin eşi bizden sakladılar. Babam şehir dışına çıktığında neyle gitti diye sorduğumda annem yalan soyledi bilmiyorum falan diye gecistirdi. Biz bir olay sonucunda sonradan babamin bize soylesiyle ogrendik Tabi benim zoruma gitti ailemin benden saklamasi EŞim bu durumu sindiremedi 1 aydır sürekli kavga halindeyiz. Ya ben ya ailen diye secim yapacaksin diyor. Aileme her turlu hakareti ediyor. Ailenle konuşmayacaksin gitmeyeceksin diyor. Ben kendimi gectim kizimi dusunuyorum kizim icin en iyi nasil olur diye dusunuyorum. Eşim iyi olunca cok iyidir ama kötü olunca gozü hiç birşey görmez delirir bazen boşanmayi cok dusunuyorum ama kizim olmasi beni durduruyor Çocugum nasil etkilenir nasil bir yaşamimiz olur kafamda tonlarca soru işareti ne yapmaliyim yardimci okurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?