cok canim yaniyor biktim !

Erkekler ne yazık ki bunu yapıyor. Çünkü toplum onlara şöyle diyor. Cinselliği sadece evlendiğin kişi ile yaşayacaksın. Birçok erkek sadece cinselliği özgürce yaşayabilmek için evleniyor. Bir süre sonra karısından sıkılmaya başlıyor. Çünkü farklı deneyimlere aç kalmış. Bazı şeyleri sindiremeden hayatının sonuna kadar bir kadına bağlı kalma hissi erkek bünyesinde böyle bir etki yapıyor. Zaten baskı altına alınmış olmanın etkisiyle internet dergi vs..gibi şeylere yöneliyor. Şu durumda sizi arayıp sormuyorsa bazı gözden çıkarmış olduğunu gösteriyor. Fakat çok iyi biliyorum ki erkekler pratikte olayı yaşamazlarsa asla anlamazlar . Eğer gerçekten cinsel anlamda kocanızı tatmin ettiğinizden eminseniz.Ona daha ciddi olduğunuzu gösterin. O şu anda annesi komşuya gitmiş çocuk gibi evde tek başına olmanın keyfini çıkarıyor. Bence evinizden uzakta kalmayın.

canım benim yaa çok üzücü bir durum hemde hamileyken!
erkekler malesef çocuk gibiler,sen neyden kısıtlarsan ona daha çok meylediyorlar
bir erkek arkadaşımın anlattıklarından biliyorum,şunu kadınlar aklından çıkarmasın derdi her zaman erkek bir kadını sever,bağlanır ama o kadın ona fazlasıyla anaç davranırsa kendine daha fazla dişi olanı aramaya başlar seninkide şuan öyle evlendin ona çocuk vereceksin sen artık onun gözünde hergün eve geldiğinde çamaşırını yıkayan,yemeğini yapan,yatağında onu tatmin eden birisi.O şuan resimlerdeki kadınlara sadece tahrik olmak için bakıyor emin ol.Sensiz 1 ay kalsın burnu sürter hiç sıkma tatlı canını olur mu

herseyi denedim etki ettigini zannettim benden gizli yine yapiyo biliyorum. yapsin serefsiz.. bugun aradi 6 saniye konustuk sdce keske hic acmasaydim telefonunu. az evvel mesaj attim. rabbim 2 ay var dogumuma dogumda benim de bebegimin de canini alsn da sende bana ait hicbisey kalmasin diye yazdm. tek soyledigi ” amin” olmus.. agliyorum cok kotuyum ... yaziklar olsun dedim bende, o eve.asla donmiycegimi soyledim... daha bir sene bile olmadi ya askla baslayan bi iliski nasil bu noktaya gelir aklim almiyo.. cok caresizim :'(

keşke öyle yazmasaydın bizim yaptığımız en büyük hata bu işte..biz böyle yaptıkça düzeliceklerini sanıyoruz ama düzelmiyolar biz inat ettikçe onlarda ediyo..sen hamilesin ettiğin dualara ağzından çıkanlara dikkat et hamilelerin duası tutarmış ben senin yerinde olsam tövbe ederdim yoksa çok pişman olabilirsin canım..inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın onun ne suçu var ki..belki bebeğiniz olduktan sonra babalık hissiyle davranışları değişir..senin de aynı şekilde..biraz kendinize zaman verin ve bi süre iletişime geçmeyin bence..Allah sabır versin..

canım ya söylenir mi öyle şey,ekmeğine bal sürmüşsün ,biraz vicdanı varsa senden gelip özür diler,lütfen üzme kendini

Ya bu kadar sıkıntı mankenlere baktı diye mi bacım.Erkeklerin çoğu yapıyor bunu sıkma kendini bi zaman sonra oda ıykk der üzülme.meraktan bakıyor çoğu.

Evet erkeklerin çoğu bakıyo ama adamların hiçbirisi bakmıyo e tabi doğal olarak bir insanı evlendiği kişinin adam çıkmaması üzer insanı haklısın senin için üzüldüm

annende kalıcak kadar ne var bu olayda gercekten bana garıp gelıyo bu ..... olayını büyütmek. sızın tatmın edemedıgınız anlamına gelmıyor bu bence.belkı hamılesınız dıye gırmıstır hem

Senin mesajına karşılık attığı mesaja bak, çocuk onun da çocuğu ve amin demiş, bacım ailene bence bu durumdan bahset ve bu tür erkekler bu alışlanlıklarından çok zor kurtuluyorlar, hoş çoğuda kurtulmak istemiyor ve devam ediyor, günahını sorgusunu kendi verecek Allah'a. Bence psikolojik destek al, yoksa çok canın yanar daha, üzüldüm canım ya...

sırf inat edip senin canını yakmak için yazmış o kelimeyi.... malesef çoğu böyle.çünkü yaptığı şeyden aslında kendide utanıyor.
Aslında bu konuda tavsiyem erkekle fazla yüz göz olmamak.o zaman saygısını yitirme ihtimali oluyor.
bence hiç çaktırmadanevden interneti kesip,sonra akıllı telefonlar zararlı vesair bahanesinden ikna ederek ikinizde eski model bi telefon kullansanız daha iyi olurmuş..
Bilemiyorum yada kıskançlık duygusu yerine yaptığı şeyin ahlak ve din boyutundanda bahsedebilirsiniz.naçizane önerilerim...umarım bu konuda düzelir eşiniz.hamilesiniz bide üzülmeyin daha fazla.

Acaba yanlış mı okudum diye birkaç kez okudum. Ama maalesef gözlerim beni yanıltmamış, ilk seferde okuduğum doğruymuş! Belki ağır konuşacağım ama bunun için özür dileyemeyeceğim. Çünkü siz yaptığınız mantıksız yorumlarla, benim hayatımdaki erkek ve babam da dahil olmak üzere tüm erkekleri bu iğrenç suçlamayla karşı karşıya bırakmışsınız..
Siz "eşim" dediğiniz ve (tamamen sizin yorumlarınız üzerinden kullanıyorum bu kelimeyi) "doyumsuz, aklı sürekli sapkın düşüncelerle meşgul olan adam"ın kaçıncı kadınısınız acaba?? Bu ne iğrenç, kadınları ne kadar küçültücü bir konuşma. Ben gerçekten inanamıyorum! 4 kadınla evlenebilmesine izin verilmiş... Vay canına!!!! Siz eşinizle neden evlendiniz?? Hayatınızda "aşk" diye bir gerçek var mı?? Peki "sadakat" denen ve hayvanlarda bile çok sık rastlanan bir duygu??
Size şu an duyduğum öfke ve acımanın tarifi yok... Boş hayatınızda boş boş yaşamaya devam edin ama bu sapkın, saçma sapan düşüncelerinizi kendinize saklayın ki, insanları da kendinize karşı nefretle doldurmayın!!!

ya valla tiksiniyorum herseyden.. hayattan koptum. kimisi gayet rahat konusabiliyo bu konuyla ilgili ama insan basina geldiginde gucune gidiyo.o zaman dank ediyo.. daha benle bir, iki uc aylikken gazetesok larda g...t resimlerine bakmis..bu kadar rahat konusmayin, biraz derin dusundugunuz zaman anlayacaksiniz beni. cok yikici bi duygu. allaha sukur tlplm bozuk degil, fizigim de gayet duzgun.. insan cok kiriliyor ya unutamiyorum..

Helal olsun size.kesinlikle harfiyen katılıyorum.Bazılarına göre herşey o kadar basit ki.Birde saf yerine koyuyorlar insanları.kendileri saflıkta çığır açarken.Normal her erkek yapar,normall bende bakıyorum,dua et seni aldatmıyor, ananın evine gidecek ne var, arada bir bakabilir vs..şu igrenc doga üstü yorum yapan haddi aşan kadınlardan tiksiniyorum.Iğrençler !

Yaw derdin mi yok yoksa dert mi arıyorsun kendine,senden önce duzenli bir cinsel hayatı olmadıgı için ..... alışkanlık haline gelmiş,elinin altında internet var aç araştır,surekli gorselle boşalan erkekler beyinlerinin düşleme mekanizmasını bozuyorlar görsel bağımlısı oluyorlar,üstelik erkek beyni herzaman görsele yatkın,anlamaya çalışmak yerine suçlayıp duruyorsun...... bir bağımlıktır,her geçen deneyiminde daha fazlasını ister beyin.Oturursun konuşursun ne hissediyorsun, neden bakma ihtiyacı duyuyorsun,gel benimle bak ne hissetiğini anlat,çok mu zor konuşarak halletmek.Konuşssan belki anlayacaksın,çoğu bağımlı noktasında oldugunu bile fark etmez,kaldı ki ülkemizde ki erkeklerin % 90 ı seksi oradan öğreniyor,belki seks hayatınıza katabilecek yeni şeyler bakıyordur,belki butun performansını o görüntülere borçlu,çok ileri derecede bağımlı olsa seksten zevk almaz seninle olmaz.İnternet çağında sen istediğin kadar yasakla kendini ye o gene bakıcak,bu seni aldattıgı anlamına da gelmiyor sen nasıl kitap okuyarak beynini besliyorsun bunlarda böle besliyor işte futbol hastası olmaları gibi.

Ohho bacım sen evrimi islam kurallarını herşeyi çorba yapmışssın,güzelim bak allah erkeği doyumsuz falan yaratmadı kadın toplum tarafından sürekli baskılandı,çünkü kadının performansı erkekten herzaman daha yüksek,isterse gunde 20 erkekle olabilir ama yorulmaz,erkek her seferinde kendini hazırlamak zorundadır maximum 20 dakka beklemesi gerekirki bu da ilk sefer için,bunu bildiği için de erkekler kadınları baskılar,namus derler,din derler,derler de derler,kadın kendinde ki potansiyeli anlamasın diye ezerlerde ezerler.

O 4 kadınla evlenme meselesi de doyumsuzlukla alakalı değil,kuranı okumadan atıp tutuyorsun.

İsviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre penisi olan erkekler p o r n o seviyorlarmış, bu da uzman görüşü.

gayet normal birşey siz tv film izlerken erkek bir artist hoşunuza gitmiyormu mesela öyle düşünün boşuna takıyorsunuz sizinle hiç alakası yok budurum alışkanlık sadece

Evet simdi okudum adam sade fotolara baksa gazetede birsey demezsin ama p.. izliyomus hemde surekli...
ya bi doktora goturun tedavi olsun yada ayrilin..
bir degil iki degil adam surekli izliyomus.
buna normal diyrnleri anlamiyorum..
allahin yasak ettigine kul nasil normal der..
baska kadina bakmak bile gunah ya..
uff gece gece sinirim bozuldu..
Allah yardimsin olsun..
hamilesin bol bol dua et..
ve o adam elbet gelecek cocuk dogunca illaki gelecek adam akilli pisman olana kadar affetme..

seni çok iyi anlıyorum canım gerçekten insanın başına gelmeyince kimse anlamıyo.. madem onlara bakacaktı öyle mutluydu benimle niye evlendi diye düşünürsün. Baktıkları kadınlarda olanlar bende yokmu diye düşünürsün. ben yetmiyomuyumda onlara bakıyo diye düşünürsün..bazı arkadaşlar diyo tv de bizde erkeklere bakıyoruz hiçmi beğendiğiniz oyuncu yok fln ama konu öyle değil erkekler bizimle aynı gözle bakmıyo biz tv de bi erkeğe bakarken tahrik olmuyoruz ama erkekler o fotoğraflara tahrik olmak için bakıyolar.

Bekarken bakmıştır kendi ihtiyacını karşılamıştır tamam ama evlendikten sonra hala bakmak ne oluyo bakınca eline ne geçiyo anlamış değilim. Ne demek seks hayatına katabilecek başka şeyler arıyodur adam önceden yeterince izlemiş pozisyonları yeterince görmüştür zaten.Gidip izleyip izleyip tahrik olup o kadınları arzulayıpta gelip koynuna girince koyuyo insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…