çok haklısın değişiklikmiş bilmemneymiş diye bakılcak yapılcak iş değil peki eşine "bende kaslı vücudu yapılı adamlara baksam şehvet duygumu bastırmak için hoşuna gider mi? kendini bi benim yerime koy'" demeyi denedinmi? etki edebilir..
herseyi denedim etki ettigini zannettim benden gizli yine yapiyo biliyorum. yapsin serefsiz.. bugun aradi 6 saniye konustuk sdce keske hic acmasaydim telefonunu. az evvel mesaj attim. rabbim 2 ay var dogumuma dogumda benim de bebegimin de canini alsn da sende bana ait hicbisey kalmasin diye yazdm. tek soyledigi amin olmus.. agliyorum cok kotuyum ... yaziklar olsun dedim bende, o eve.asla donmiycegimi soyledim... daha bir sene bile olmadi ya askla baslayan bi iliski nasil bu noktaya gelir aklim almiyo.. cok caresizim :'(
Ya bu kadar sıkıntı mankenlere baktı diye mi bacım.Erkeklerin çoğu yapıyor bunu sıkma kendini bi zaman sonra oda ıykk der üzülme.meraktan bakıyor çoğu.
herseyi denedim etki ettigini zannettim benden gizli yine yapiyo biliyorum. yapsin serefsiz.. bugun aradi 6 saniye konustuk sdce keske hic acmasaydim telefonunu. az evvel mesaj attim. rabbim 2 ay var dogumuma dogumda benim de bebegimin de canini alsn da sende bana ait hicbisey kalmasin diye yazdm. tek soyledigi amin olmus.. agliyorum cok kotuyum ... yaziklar olsun dedim bende, o eve.asla donmiycegimi soyledim... daha bir sene bile olmadi ya askla baslayan bi iliski nasil bu noktaya gelir aklim almiyo.. cok caresizim :'(
evet evliyim.
şimdi şunu söyleyim, sizden akıl almaya ihtiyacım yok.
gördüğünüz gibi konu sahibinin söylediği şeyler eşi üzerinde etki etmiyor
adam tenezzül edip aramıyor bile.demek ki çözüm sizin söylediğiniz şey değil o kadar basit olmuyo yani.
konu sahibi ya kocasını böyle kabul edecek, oralara bakıp başka kadınlara gitmediğine şükredecek
(çünkü bunu yapan adam yarın bigün onu da yapacaktır)ya da boşanacak.
çünkü adam bu yani karakteri bu, bu huyundan vazgeçmediğine göre konu sahibinin de başka şansı kalmıyo doğal olarak.
laf dinletemediğine göre ya kabul edecek ya terkedecek.
ayrıca da benim kocam hiçbi kadına bakmaz, çıplak kadın resmi görünce kafasını çevirir
benim kocam asla aldatmaz güzel kadınlara bakma huyu yoktur diyen kadın da eli bayraklı saftır
bazıları edebinden karısının gözüne soka soka yapmaz bazısı da böyle yapar işte
Allah erkeği doyumsuz yaratmıştır, işte tam olarak da bu yüzden 4 tane kadınla evlenebilmesine izin vermiştir.
Çünkü tek kadın yetmez, dindar bi insan değilim ama evliliğimde eşimin doyumsuzluğunda bu 4 kadın olayının
neden böyle olduğunu anlamıştım.
Bizler gerçekten farklıyız yani, onlar korkunç bir şekilde doyumsuz yaratılmışlar.
Kafaları sürekli cinsellikle meşgul.
Acaba yanlış mı okudum diye birkaç kez okudum. Ama maalesef gözlerim beni yanıltmamış, ilk seferde okuduğum doğruymuş! Belki ağır konuşacağım ama bunun için özür dileyemeyeceğim. Çünkü siz yaptığınız mantıksız yorumlarla, benim hayatımdaki erkek ve babam da dahil olmak üzere tüm erkekleri bu iğrenç suçlamayla karşı karşıya bırakmışsınız..
Siz "eşim" dediğiniz ve (tamamen sizin yorumlarınız üzerinden kullanıyorum bu kelimeyi) "doyumsuz, aklı sürekli sapkın düşüncelerle meşgul olan adam"ın kaçıncı kadınısınız acaba?? Bu ne iğrenç, kadınları ne kadar küçültücü bir konuşma. Ben gerçekten inanamıyorum! 4 kadınla evlenebilmesine izin verilmiş... Vay canına!!!! Siz eşinizle neden evlendiniz?? Hayatınızda "aşk" diye bir gerçek var mı?? Peki "sadakat" denen ve hayvanlarda bile çok sık rastlanan bir duygu??
Size şu an duyduğum öfke ve acımanın tarifi yok... Boş hayatınızda boş boş yaşamaya devam edin ama bu sapkın, saçma sapan düşüncelerinizi kendinize saklayın ki, insanları da kendinize karşı nefretle doldurmayın!!!
evet evliyim.
şimdi şunu söyleyim, sizden akıl almaya ihtiyacım yok.
gördüğünüz gibi konu sahibinin söylediği şeyler eşi üzerinde etki etmiyor
adam tenezzül edip aramıyor bile.demek ki çözüm sizin söylediğiniz şey değil o kadar basit olmuyo yani.
konu sahibi ya kocasını böyle kabul edecek, oralara bakıp başka kadınlara gitmediğine şükredecek
(çünkü bunu yapan adam yarın bigün onu da yapacaktır)ya da boşanacak.
çünkü adam bu yani karakteri bu, bu huyundan vazgeçmediğine göre konu sahibinin de başka şansı kalmıyo doğal olarak.
laf dinletemediğine göre ya kabul edecek ya terkedecek.
ayrıca da benim kocam hiçbi kadına bakmaz, çıplak kadın resmi görünce kafasını çevirir
benim kocam asla aldatmaz güzel kadınlara bakma huyu yoktur diyen kadın da eli bayraklı saftır
bazıları edebinden karısının gözüne soka soka yapmaz bazısı da böyle yapar işte
Allah erkeği doyumsuz yaratmıştır, işte tam olarak da bu yüzden 4 tane kadınla evlenebilmesine izin vermiştir.
Çünkü tek kadın yetmez, dindar bi insan değilim ama evliliğimde eşimin doyumsuzluğunda bu 4 kadın olayının
neden böyle olduğunu anlamıştım.
Bizler gerçekten farklıyız yani, onlar korkunç bir şekilde doyumsuz yaratılmışlar.
Kafaları sürekli cinsellikle meşgul.
pc yi aylar once kaldirttirdim artik cebinden giriyor internetten koparamiyorum esimi..ve elinin altinda internet oldugu surece seytana uyacak allahim yardim et :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?