- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
- Konu Sahibi Konus dinliyorum
-
En yakın arkadaşı ile özelden arayıp helal et hakkını deyip kapatmış. Sadece bu kadar. Olsa mutlaka arkadaşları söyler çünkü hepimiz haber bekliyoruz.reşit olduğu için, kendi isteğiyle gitmiş bi de, polis bişey yapamaz sanıyorum.
arkadaşları ile filan irtibat kurun illa ki bi yerden bi ipucu çıkar.
geçmiş olsun.
Evi terk ettiNasıl kaçtı? Birine mi kaçtı? Evi mi terk etti?
Bebeğim var. 40’ı yeni çıktı. 1 aydır çok az konuşurduk. Ben aramasam aramazdı o şekilde.Evi terk etmeden önce aileden birileriyle herhangi bir tartşma vs. yaşadı mı ? Sevgili var mıydı ? Belki sevgilisine kaçmıştır.Sizinle hiç dertleşmez miydi ?
En yakın arkadaşı diyor; planını yapmış yeni arkadaş bulmuş ki ortada bir iz bırakmamak için.Guvenecegi biri olmasa kolay kolay cesaret edemez bence.. Arkadaslarini arastirin mutlaka biri biliyordur ya da tahmin edebilir, bu da size yol gosterir..
Ev kredisi borcu var annemlerin oturduğu ev yani.Peki aile ile sıkıntısı var mıydı. Yani kaçma sebebi ne olabilir.
Hani sebebini biliyorsanız o yönde araştırma yapabilirsiniz. (erkek arkadaş, ünlü olma hayali, yurt dışı... gibi)
Çevresinde sadece 2 arkadaşı var. Onlarda ağlayıp duruyorlar.En yakin arkadasiyla irtibat kurun
Mutlaka arkadalrindan biri biliyodur
bence mutlaka birilerine bişey söylemiştir.En yakın arkadaşı ile özelden arayıp helal et hakkını deyip kapatmış. Sadece bu kadar. Olsa mutlaka arkadaşları söyler çünkü hepimiz haber bekliyoruz.
Şuan için hayır.Müge anliya cikarmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?