Çok çaresizim çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var

Konus dinliyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
1.995
4.067
133
30
kız kardeşim...
evden kaçtı ve sadece mektup bıraktı.
Bütün bağlantılarını kesmiş durumda.
Sosyal ağlar,telefon,hat herşey.
Kızlar ben ne yapabilirim onu nasıl bulabilirim.
Aklımı kaybetmek üzereyim. Çok çaresizim.
21 yaşında..

reşit olduğu için, kendi isteğiyle gitmiş bi de, polis bişey yapamaz sanıyorum.
arkadaşları ile filan irtibat kurun illa ki bi yerden bi ipucu çıkar.

geçmiş olsun.

reşit olduğu için, kendi isteğiyle gitmiş bi de, polis bişey yapamaz sanıyorum.
arkadaşları ile filan irtibat kurun illa ki bi yerden bi ipucu çıkar.

geçmiş olsun.
En yakın arkadaşı ile özelden arayıp helal et hakkını deyip kapatmış. Sadece bu kadar. Olsa mutlaka arkadaşları söyler çünkü hepimiz haber bekliyoruz.

Evi terk etmeden önce aileden birileriyle herhangi bir tartşma vs. yaşadı mı ? Sevgili var mıydı ? Belki sevgilisine kaçmıştır.Sizinle hiç dertleşmez miydi ?
Bebeğim var. 40’ı yeni çıktı. 1 aydır çok az konuşurduk. Ben aramasam aramazdı o şekilde.
Erkek arkadaşı yok bu kesin.
Annemle tartıştılar ama ciddi bir konu bile değildi..

Peki aile ile sıkıntısı var mıydı. Yani kaçma sebebi ne olabilir.

Hani sebebini biliyorsanız o yönde araştırma yapabilirsiniz. (erkek arkadaş, ünlü olma hayali, yurt dışı... gibi)

Guvenecegi biri olmasa kolay kolay cesaret edemez bence.. Arkadaslarini arastirin mutlaka biri biliyordur ya da tahmin edebilir, bu da size yol gosterir..
En yakın arkadaşı diyor; planını yapmış yeni arkadaş bulmuş ki ortada bir iz bırakmamak için.
Güzel plan çünkü arkasında tek bir iz bırakmadı diyor

Peki aile ile sıkıntısı var mıydı. Yani kaçma sebebi ne olabilir.

Hani sebebini biliyorsanız o yönde araştırma yapabilirsiniz. (erkek arkadaş, ünlü olma hayali, yurt dışı... gibi)
Ev kredisi borcu var annemlerin oturduğu ev yani.
Ödememek için mecbur değilim tarzında. Kendine yeni bir hayat kuracakmış.
Tek hayali özgür olmaktı. Parasını asla vermemek.
Kız arkadaşları ile kalacak bir ev dilediği saatte dışarda olmak daha bir sürü şey de ... dilime gelmiyor.

Bu kacisi planlayacak kadar ne yasamis olabilir ki.. Demek ki uzun bir suredir dusunuyordu bunu.. Bir de mektup birakmasi var tabi demek ki birilerine öfkeli ama birilerine de beni merak etmeyin msji veriyor onemsedigi icin.. Yoksa sadece alir basini giderdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…