Çok çaresizim çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var

Şu aşamada yapabileceğiniz pek birşey yok gibi.

Polise gitseniz, polis bulsa bile kendi gittiği için birşey yapamaz. Size de adres söylemez. O yüzden onun size ulaşmasını beklemekten başka çare yok gibi. Aklı başına gelecektir, ama umarım hayatını mahvetmez. Tez zamanda geri döner.

Eeee yani cok da haksiz sayilmaz. Belli ki ustundeki maddi yuklerden usanmis.
21 yasindaki kizin ustunde neden kredi borcu var, nasil oldu?

Konustugu kuzeni var mi, bir arayip sorun onlara citlatmistir belki.
Arkadaslarinin agzini iyice arayin.
En son care Muge Anliya cikin.
Bence geri doner. Geri dondugunde de ustundeki yuku azaltin.

Evet doğru bildiniz.
Ama dediğim gibi özgür olmak istiyordu. Kimse ona ne yapıyorsun bereye gidiyorsun en ufak şey sormayacaktı. İnsanın annesi sormaz mı nereye gidiyorsun. Öyle işte. Yazmaya anlatmaya dermanım yok

Özgür olmak... eve 1 lira bile vermemek...
Tek başına hür olmak..
ya düzgünce bi özet yapsanız.
böyle soru cevap mı gideceğiz?

çalışıyor muydu, eve neden para vermesi gerekiyor, anne baba maaşına mı göz dikmişti? okuyor mu?

Onun üzerine mi borç?
Aylık 500 tl vermek zor mu?
Veya annem zorla mı istiyor?
Babasız 15 yıldır 4 çocuk büyüten anneme 500 tl vermek mi kötü olan?
O ev annemin dostuna mı kalacak?

Geçen yıl 12 bin kredi çekmiş. Evli durumumla ben ödemişim kötü mü etmişim?

Bugün elinde mezun belgesi varsa kim okutmuş?
Sınıfta kaldığı halde zorla hadi ablacım ben çalışıyorum yaparım yaparsın pes etme diye diye okuttuk biz onu kötü mü yaptık yani?
Para vermek istemiyorsa asla vermesin biz mi zorladık onu?

Yıllarca dayımın evinde kalmışız artık çıkmak gerek deyip kendi evinize çıkmışız.
O evi dayım bize niye bırakmadı diye kendini yerden yete atan kız mı haklı?

Kiminle iletisime gececekse onun agzini iyice yoklamasini saglayin. Geri donmek istiyorsa ona bu konuda guven vermelisiniz. Yok geri donmek istemiyorsa ve sizde onu bulmak istiyorsaniz son care Müge anlı 'ya cikmaniz olacaktir..

ya düzgünce bi özet yapsanız.
böyle soru cevap mı gideceğiz?

çalışıyor muydu, eve neden para vermesi gerekiyor, anne baba maaşına mı göz dikmişti? okuyor mu?
Bu sorular sorulacağı aklıma gelmedi.
Baba yok. Annem de çalışıyor.
Evimiz var kira öder gibi aylık ödemesi var. Kardeşim sadece 500 ödüyordu. Okul bitti çalışıyor.

Kiminle iletisime gececekse onun agzini iyice yoklamasini saglayin. Geri donmek istiyorsa ona bu konuda guven vermelisiniz. Yok geri donmek istemiyorsa ve sizde onu bulmak istiyorsaniz son care Müge anlı 'ya cikmaniz olacaktir..
Geri dönmesi için bir çok şey söyledik. Ödemek istemediğini önce söyleseydi ödetmezdik.
Gel nasıl istiyorsan konuşalım gibi şeyler söyledik. Sadece teyzemi aradığı için ona söylettik işte

Ablacim kizma hemen yazinizdan ev kredisi onun ustune gibi bir anlam cikardim
Tabi ki yasadigi eve herkes katkida bulunmali. 500tl de bir sey degil. Kiz tek kurus vermicem yazinca sanki hepsini o oduyor gibi bir anlam cikardim.

Birine kacmadigina emin misiniz?
Arkadaslariyla bir tekrar konusun belki bir bildikleri vardir.

Benim kiz kardesi yazdiniz sanki. Oda ayni sekilde evden gitti. Annem perisan haldeydi. Sonradan hatasini anladi ama o zamana kadar hem annemin hem bizin güvenini ve kalbini o kadar kirdi ki. Hala geri kazanmis degil. Kendi istegi ile gittigi icin yapacaginiz birsey yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…