- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi Konus dinliyorum
-
Özgür olmak... eve 1 lira bile vermemek...bence mutlaka birilerine bişey söylemiştir.
neden kaçtı bilginiz var mı?
Ev kredisi borcu var annemlerin oturduğu ev yani.
Ödememek için mecbur değilim tarzında. Kendine yeni bir hayat kuracakmış.
Tek hayali özgür olmaktı. Parasını asla vermemek.
Kız arkadaşları ile kalacak bir ev dilediği saatte dışarda olmak daha bir sürü şey de ... dilime gelmiyor.
Ev kredisi borcu var annemlerin oturduğu ev yani.
Ödememek için mecbur değilim tarzında. Kendine yeni bir hayat kuracakmış.
Tek hayali özgür olmaktı. Parasını asla vermemek.
Kız arkadaşları ile kalacak bir ev dilediği saatte dışarda olmak daha bir sürü şey de ... dilime gelmiyor.
Evet doğru bildiniz.Bu kacisi planlayacak kadar ne yasamis olabilir ki.. Demek ki uzun bir suredir dusunuyordu bunu.. Bir de mektup birakmasi var tabi demek ki birilerine öfkeli ama birilerine de beni merak etmeyin msji veriyor onemsedigi icin.. Yoksa sadece alir basini giderdi..
ya düzgünce bi özet yapsanız.Özgür olmak... eve 1 lira bile vermemek...
Tek başına hür olmak..
Onun üzerine mi borç?Eeee yani cok da haksiz sayilmaz. Belli ki ustundeki maddi yuklerden usanmis.
21 yasindaki kizin ustunde neden kredi borcu var, nasil oldu?
Konustugu kuzeni var mi, bir arayip sorun onlara citlatmistir belki.
Arkadaslarinin agzini iyice arayin.
En son care Muge Anliya cikin.
Bence geri doner. Geri dondugunde de ustundeki yuku azaltin.
Sanırım bir iş bulmuş öyle gitmiş.Aynen çalışıyor mu bu çok önemli bir soru ?
Kiminle iletisime gececekse onun agzini iyice yoklamasini saglayin. Geri donmek istiyorsa ona bu konuda guven vermelisiniz. Yok geri donmek istemiyorsa ve sizde onu bulmak istiyorsaniz son care Müge anlı 'ya cikmaniz olacaktir..Evet doğru bildiniz.
Ama dediğim gibi özgür olmak istiyordu. Kimse ona ne yapıyorsun bereye gidiyorsun en ufak şey sormayacaktı. İnsanın annesi sormaz mı nereye gidiyorsun. Öyle işte. Yazmaya anlatmaya dermanım yok
Bu sorular sorulacağı aklıma gelmedi.ya düzgünce bi özet yapsanız.
böyle soru cevap mı gideceğiz?
çalışıyor muydu, eve neden para vermesi gerekiyor, anne baba maaşına mı göz dikmişti? okuyor mu?
muhakkak dönecektir. Kolay değil öyle özgür oluyorum gideyim demek. Arkadaşlarını sıkıştırın biri muhakkak biliyordur.Sanırım bir iş bulmuş öyle gitmiş.
Geri dönmesi için bir çok şey söyledik. Ödemek istemediğini önce söyleseydi ödetmezdik.Kiminle iletisime gececekse onun agzini iyice yoklamasini saglayin. Geri donmek istiyorsa ona bu konuda guven vermelisiniz. Yok geri donmek istemiyorsa ve sizde onu bulmak istiyorsaniz son care Müge anlı 'ya cikmaniz olacaktir..
Ailesiz kalmak tek olmak güze şey sanıyor.muhakkak dönecektir. Kolay değil öyle özgür oluyorum gideyim demek. Arkadaşlarını sıkıştırın biri muhakkak biliyordur.
İşte bence sadece sanıyor ama gerçeklerin öyle olmadığını görecektir. İnşallah başına bir bela gelmeden bulunur.Ailesiz kalmak tek olmak güze şey sanıyor.
Öyleyse güven problemi yaşıyor..Geri dönmesi için bir çok şey söyledik. Ödemek istemediğini önce söyleseydi ödetmezdik.
Gel nasıl istiyorsan konuşalım gibi şeyler söyledik. Sadece teyzemi aradığı için ona söylettik işte
Onun üzerine mi borç?
Aylık 500 tl vermek zor mu?
Veya annem zorla mı istiyor?
Babasız 15 yıldır 4 çocuk büyüten anneme 500 tl vermek mi kötü olan?
O ev annemin dostuna mı kalacak?
Geçen yıl 12 bin kredi çekmiş. Evli durumumla ben ödemişim kötü mü etmişim?
Bugün elinde mezun belgesi varsa kim okutmuş?
Sınıfta kaldığı halde zorla hadi ablacım ben çalışıyorum yaparım yaparsın pes etme diye diye okuttuk biz onu kötü mü yaptık yani?
Para vermek istemiyorsa asla vermesin biz mi zorladık onu?
Yıllarca dayımın evinde kalmışız artık çıkmak gerek deyip kendi evinize çıkmışız.
O evi dayım bize niye bırakmadı diye kendini yerden yete atan kız mı haklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?