- 21 Şubat 2016
- 392
- 428
- 53
- Konu Sahibi Konus dinliyorum
-
Özgür olmak... eve 1 lira bile vermemek...
Tek başına hür olmak..
Face insta gibi sosyal hesapları Varsa açmaya caliscan ordan birsey çıkarsa çıkar.. acamazsan karakola mi nasıl oluyor hayatından şüphe ediyoruz diyerek onlar bakacakkız kardeşim...
evden kaçtı ve sadece mektup bıraktı.
Bütün bağlantılarını kesmiş durumda.
Sosyal ağlar,telefon,hat herşey.
Kızlar ben ne yapabilirim onu nasıl bulabilirim.
Aklımı kaybetmek üzereyim. Çok çaresizim.
21 yaşında..
Ne kadar Reşit bile olsa birseyler yapar en azından sadece yerini bilirler yada iyi olduğunureşit olduğu için, kendi isteğiyle gitmiş bi de, polis bişey yapamaz sanıyorum.
arkadaşları ile filan irtibat kurun illa ki bi yerden bi ipucu çıkar.
geçmiş olsun.
Neden kacti? Mektupta ne yaziyor?kız kardeşim...
evden kaçtı ve sadece mektup bıraktı.
Bütün bağlantılarını kesmiş durumda.
Sosyal ağlar,telefon,hat herşey.
Kızlar ben ne yapabilirim onu nasıl bulabilirim.
Aklımı kaybetmek üzereyim. Çok çaresizim.
21 yaşında..
21 yasindaki bir kadina sorulmazEvet doğru bildiniz.
Ama dediğim gibi özgür olmak istiyordu. Kimse ona ne yapıyorsun bereye gidiyorsun en ufak şey sormayacaktı. İnsanın annesi sormaz mı nereye gidiyorsun. Öyle işte. Yazmaya anlatmaya dermanım yok
Geçim derdi çok güzel harcatır o parayi Kendine. . İster tek ister aileyle illaki başkasına gider o para bir miktar... tek başına yuklensinde kira elektrik şu yeme giyim şu bu derdini aklı başına gelir...21 yasindaki bir kadina sorulmaz
Benim annem bana sormadi
Uzuluyorsunuz anliyorum ama bana cok normal geliyor kardesinizin istegi
Her insan ozgur olmak ister
Yetiskin calisan bir kadin gencecik tabi ki kazandigi parayi kendine harcamak ister
21 yasindaki bir kadina sorulmaz
Benim annem bana sormadi
Uzuluyorsunuz anliyorum ama bana cok normal geliyor kardesinizin istegi
Her insan ozgur olmak ister
Yetiskin calisan bir kadin gencecik tabi ki kazandigi parayi kendine harcamak ister
Yorumlari okumadim , aile ozelini bilmiyorumBir kısmına hak veriyorum bir kısmını isr bencilce buluyorum.
Kadının özgürlüğünü kısıtlamamalılar, ne kadar direndi de bu noktaya geldi, ne istedi de olmadı? Bu yüzden hakaret işitti mi? Yalan söylemek zorunda bırakıldı mı bilmiyoruz.
Bu noktalarda kız için bir şey diyemeyiz.
Ama parayı kendine harcar kısmı bencilce. Babasız çocuklarını büyüten bir anne ne kadar daha kardeşinin evinde sığıntı gibi kalsın? Yaşlılığı var. Kardeşi ölür çocuklar defeder.
Annesi için ayda 500 lira vermekten kaçınmak, onun yerine dayım niye evini vermedi diye kendini yere atmak çocukça.. ve bu kafayla zaten kendi de barınamaz sağda solda.
hayatından endişe ediyoruz diyerek polise gidin. gittiniz mi polise?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?