Çok çaresizim. Fikir verin

görümcemin okulundaki bir öğretmen açılmış

hem de bu herkesin kapandığı dönemde yani kamuda serbest bırakılıp herkes kapanırken o açılmıştı

hatta arada takılırmış ben hala bu uzun eteklerimi, giyiyorum kapalı dönemde kalan giyim alışkanlığı vs diye

ha bu arada görümcem hep açıktı ama hem açıklarla hem de kapalılarla muhabbeti de devam etmiş

yani en fazla kabak çiçeği gibi açılmış şuna bak derler

desinler ne olacak ki

kapalı iken de hakkınızda arkanızdan dünya laf edilir zaten

Gideceğim inşallah başka okula hayali bile güzel. Şimdiden içim ısınıyor

Bu nasıl anne babalık sinir oldum,ve size gelince ne istiyorsanız onu yaşayın etrafınızdakılerden çekınmeyın mutsuz olan sizsiniz ve siz mutsuzken etrafın aa acılmıs bak goruyormusun demesını nıye umursuyorsunuz umursamayın bu seneler bır daha gerı gelmeyecek ıstemedıgınız bır seyı her gun her gun yapıp kendınıze ezıyet etmeyın mılletın ne dedıgıde umruunuzda olmasın eşinizde mis gibi destekliyormuş daha ne ?

İçinden nasıl geliyorsa öyle yap, Kapanıp sonradan açılan tek insan sen değilsin. Ayrıca insanların ne düşündüğünü de hiçbir zaman önemseme. Bu hayatı yaşayan sensin neyi istediğin ve neyi istemediğin sadece seni ilgilendirsin.
Böyle devam edersen her zaman mutsuz olursun özgür ve mutlu ol.

Bence açılmalısın cunku ruhsal durumun çok kötü.zorla kapanmak olur mu?

İşte zoraki kapatmamak lazım sonuç bu oluyor. Bende kapaliyim 24 yaşında kendi isteğimle kapandım. O yüzden çok mutluyum. Size uzuldum nasıl mutluysaniz öyle yapın

Bence içinden geldiği gibi yaşa. bu yaşa kadar sıkıntısını cekmissin bari bundan sonra rahat et.okul degistirme imkanin varsa degistir yoksa da bi gün açık git millet alışır sorulan sorular olacaktır kafana takma .aşırı şekilde insanları onemsiyorsan cilt hastalığın olduğunu açmak zorunda olduğunu söyle bana kalırsa istediğin gibi yaşa artık bu işler gönülden gelerek yapılmalı gönülden gelmiyorsa bi anlamı yok zaten

S.a cnm bi hafız olarak yorum yapma gereği duydum

Kesinlikle baban ve baban gibi insanlara tahammülüm yok cahil bi şekilde seni soğutmuş Allah görüyor içini burda kimseye izah etmek zorunda değilsin.. eğer istemiyosan tabiki açıl kime ne kim senin yerine hesap vericek ki iyi yada kötü?

Olurda içinden gelirse ilerde kapanırsın yada kapanmazsın bazı şeyleri içinde bitirmen lazım kim ne der diye düşünmek de cahillik işi

Çok şükür ben liseye geçtiğimde kendi isteğimle kapandım ♡ ailem hiç bişey içinde kalmasın der bana karışmazdı hiç.
Oje de sürerdim mini de giyerdim kime ne? ne zaman kendimi hazır hissettim o zaman yaptım içimden geleni, hafız bile oldum mesleğim elimde
Kendi çocuğum olsa yine karışmam kimseyi dinden insanlıktan soğutma vebalini alamam hiç.. tekrar söylüyorum cnim içinden gelmiyorsa yapmak zorunda değilsin kim ne derse desin cahillik parayla değil bilyosun
Hakkında herşeyin hayırlısı inşallah♡

Gideceğim inşallah başka okula hayali bile güzel. Şimdiden içim ısınıyor
Allah hakkında hayırlısını ve en güzelini nasip etsin inşallah. Bundan sonra hayatında kendi içinin istediği gibi yaşayacağın fikri de ısıtsın içini. Lütfen canım başkalarının ne dediğini önemseme. Çok pişman oluyosun ilerde.. Ve telafi şansı yok giden zamanın

insanın içinden gelmesi lazım bu gibi durumların.zorla birşey olmaz.

8 yaşından beri hiç ısınmadıysanız, hiç sevemediyseniz gerçekten büyük bir sorun haline gelmiştir .
Nasıl istiyorsanız öyle davranın.
Evet insanlar kesinlikle konuşacaklar. Ama zaten herşeye konuşmuyorlar mı, bir iki söyler, susarlar.
Ama siz mutlu olursunuz.

20yaşında kendi isteğimle kapandım.Severek taşıyorum mesela Sevmek önemli. .
Kendi kızlarım da örtünsün isterim ilerde. Ama baskı yapmam. Benden görüp sevmelerini sağlamaya çalışırım, özendirici olursam, severlerse örterler zaten kendiliğinden.
Yani zorlama ile olacak iş değilki .
Babanız nelere sebep olmuş bir bilse. Cahillik işte. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…