- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.862
- 1.423
- 60
Sordum öğretmenler odasında. Hepsi beni destekliyor. En büyük destek ise eşim. Her yerde savunurum seni diyor. Ama bazı arkadaşlar insanlarin düşüncelerini önemseme demiş ama burda açılan bir arkadas var. Çok üzülerek söyluyorum hakkında her türlü yakıştırmayi yaptilar. Üzülmem hiç. Neden bu kadar çok abarttım bilmiyorum bu meseleyi derseniz gerçekten bilmiyorum. Babamın çok etkisi var elbette bunda. Dini boyutunu geçtim artık. Çünkü şu halimle dini olarak bir Sey kazanmiyorum zaten
Kimin ne soyledigi onemli degil. 2 gun konusur susarlar. Dengesizlik edip soru sorana uzunnn uzunnn aciklama yapma BENIM KARARIM de. Hayat senin baskalari icin yasama.Henüz 8 yaşında iken babamın baskısı ile kapandım. Öyle bir şey sıkıntı ki. Saçlarımin rüzgarda savrulmasi nasıl bir şey bilmiyorum. Ya da istediğin şeyi giymek nasildir bilmiyorum hiç. En çok yaşamak istediğim duygudur saçlarımın rüzgarda savrulması. Babam elalem ne der diye örttu bizi. Evden kapalı çıkar ama servise binerken açardim. Düşünün daha 8 yaşındaki çocuğum ve çevremde herkes açık. Sürekli ne giydiğime karıştı laf soktu. Su an işim var eşim çok iyi kalpli.
Öğretmenim ve 3 yıldır insanlar beni boyle gördü ama işe her girişimde istemeye istemeye örtüyorum başımı. Bazen ağlamak istiyorum hatta. 24 yaşındayım ve yıllardır kapalıyım. İstemiyorum arkadaşlar. Örtünmek istemiyorum. Ama insanların tepkisinden korkuyorum. Kardeşim de aynı baskı ile kapandı ve su an açık. Ama o işe açık başladı. Ve akrabalar biraz garipsese bile ses çıkarmadilar. Eşim nasıl istersen öyle yap diye çok destekliyor beni. Benim mutsuz olduğumu biliyor çünkü. Başıma her gün ağrılar giriyor. Bazen sokakta yürürken kafamdan atmak istiyorum esarbı. Şimdi Size sorum. Ne yapmalıyım. Nasıl davranmalıyim. İnanın psikolojik tedavi gördüm. Antidepresanlar kullandım epey bi süre ama işe yaramıyor. Lütfen bana akıl verin.
ne gibi bir yakıştırma yaptı o densizler acaba?Sordum öğretmenler odasında. Hepsi beni destekliyor. En büyük destek ise eşim. Her yerde savunurum seni diyor. Ama bazı arkadaşlar insanlarin düşüncelerini önemseme demiş ama burda açılan bir arkadas var. Çok üzülerek söyluyorum hakkında her türlü yakıştırmayi yaptilar. Üzülmem hiç. Neden bu kadar çok abarttım bilmiyorum bu meseleyi derseniz gerçekten bilmiyorum. Babamın çok etkisi var elbette bunda. Dini boyutunu geçtim artık. Çünkü şu halimle dini olarak bir Sey kazanmiyorum zaten
canım sen acılınca kimi pozitif kimi negatif konusacak cünkü ber cinsten insan var. sen acık olup kapansaydında kimi negatif kimi pozitif konusacaktı.kimsenin agzını büzemessin hani bir hikaye var nasrttin hoca cocuk esssek hikayesi bakarsın insanlar konusur.Sordum öğretmenler odasında. Hepsi beni destekliyor. En büyük destek ise eşim. Her yerde savunurum seni diyor. Ama bazı arkadaşlar insanlarin düşüncelerini önemseme demiş ama burda açılan bir arkadas var. Çok üzülerek söyluyorum hakkında her türlü yakıştırmayi yaptilar. Üzülmem hiç. Neden bu kadar çok abarttım bilmiyorum bu meseleyi derseniz gerçekten bilmiyorum. Babamın çok etkisi var elbette bunda. Dini boyutunu geçtim artık. Çünkü şu halimle dini olarak bir Sey kazanmiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?