Çok çaresizim yardımcı olurmusunuz?

Peri89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
34
22
18
34
Iyi aksamlar , o kadar uzgun ve mutsuzum ki napicagimi sasirdim 27 yasindayim 10 yillik bir iliski yasadim agustosta evlendik ekim ayinda hamile kaldim ikiz gebeligim 9. Haftada sonlandi kalplerinin durmasiyla bu ayda hamile oldugumu ogrendim suan 5 haftalik ama sorunum su esimle hafta sonu kavga ettik cok gereksiz bir konu farkli yerlere geldi ve bana biz anlasamiyoruz bosanmak istiyorum cocuguda aldir dedi bende mutsuz olani mutlu edemem dedim bosanmayi kabul ettim pazar gunu konu uzadikca uzadi tartisma seni gelir doverime kadar geldi ve bana elini kaldirdi ama vurmadi bende actim agzimi yumdum gozumu defol git babamin evine dedi bende sinirlendim esylarimi topladim erkeksende o bosanma davasini acarsin bir erkek en ufak bir tartismada bosanmayi agzina aliyorsa beni siddetle tehdit ediyorsa bosa ulan dedim bosanmazsan adisin dedim
Ciktim maddi durumu esimin cok iyi calismami istemedigi ici evlendikten sonra isi biraktim aylik duzenli olarak 2 bin tl hesabima yatiriyordu mutfak vs ev alisveris benim ihtiyacimlar ama nedense bana verdigi para gozune batiyor bana verdiginin neredeyse 20
Kati maas aliyor sirket ortagi ay sonuna 2 gun vardi param bitmisti kredi karti bendeydi benzin aldim gittim annemlere biliyor param olmadigini hastaneye gitcegimi pazar gununden beri ne ben onu nede o beni aramadi dun hesabima parayi yatirmis bende sinir oldum geri gonderdim bugunde ablami aramis demis bosanma dilekceyi hazirladim bir kac gune eline gecer imzalasin anlasmali
Bosanma olsun demis cocuguda aldir diyor cok sinirliyim cok ve stresten olucem napim siz soyleyin ablama demis arabasini almicam aylik2 bn tl vericm bosaninca daha da sinirlendim mal derdine dusmus sanki malinda gozum var

Iyi aksamlar , o kadar uzgun ve mutsuzum ki napicagimi sasirdim 27 yasindayim 10 yillik bir iliski yasadim agustosta evlendik ekim ayinda hamile kaldim ikiz gebeligim 9. Haftada sonlandi kalplerinin durmasiyla bu ayda hamile oldugumu ogrendim suan 5 haftalik ama sorunum su esimle hafta sonu kavga ettik cok gereksiz bir konu farkli yerlere geldi ve bana biz anlasamiyoruz bosanmak istiyorum cocuguda aldir dedi bende mutsuz olani mutlu edemem dedim bosanmayi kabul ettim pazar gunu konu uzadikca uzadi tartisma seni gelir doverime kadar geldi ve bana elini kaldirdi ama vurmadi bende actim agzimi yumdum gozumu defol git babamin evine dedi bende sinirlendim esylarimi topladim erkeksende o bosanma davasini acarsin bir erkek en ufak bir tartismada bosanmayi agzina aliyorsa beni siddetle tehdit ediyorsa bosa ulan dedim bosanmazsan adisin dedim
Ciktim maddi durumu esimin cok iyi calismami istemedigi ici evlendikten sonra isi biraktim aylik duzenli olarak 2 bin tl hesabima yatiriyordu mutfak vs ev alisveris benim ihtiyacimlar ama nedense bana verdigi para gozune batiyor bana verdiginin neredeyse 20
Kati maas aliyor sirket ortagi ay sonuna 2 gun vardi param bitmisti kredi karti bendeydi benzin aldim gittim annemlere biliyor param olmadigini hastaneye gitcegimi pazar gununden beri ne ben onu nede o beni aramadi dun hesabima parayi yatirmis bende sinir oldum geri gonderdim bugunde ablami aramis demis bosanma dilekceyi hazirladim bir kac gune eline gecer imzalasin anlasmali
Bosanma olsun demis cocuguda aldir diyor cok sinirliyim cok ve stresten olucem napim siz soyleyin ablama demis arabasini almicam aylik2 bn tl vericm bosaninca daha da sinirlendim mal derdine dusmus sanki malinda gozum var
bi anlik sinirle hareket etmeyin . konu neydi ?

Niye öyle uzadı acaba yaa ikinizdr gerginsiniz sanırım. Basit bir konu demişiniz. Evlilipin ilk yıllarında böyle ani kararlar alınıyor aceleyle falan ama sizinki çözümlenmeyecek bir sorun gibi değil.
Biraz kafanızı dinleyin ikinizde eşiniz byük ihtimal blöf yapıyor. İkinizde tahrik ediyosunuz birbirinizi şuan öfkeyle...
Ilımlı yaklaşmaya çalışın biraz , olay sakinleşene kadar sonra karar verirsiniz...

bi anlik sinirle hareket etmeyin . konu neydi ?
Konu sadece bir gunluk degil esim cok yogun calisiyor islerinden dolayi bir pazar gunu var oda is cikmazsa eger is cok yogun oldugu icinde com gergin biri ben alistim
O haline sabah kalktim kopegimin egitimini veriyorum 6 aylik sabah kalktim tam baska yere kaka yaparken yakaladim
Evimiz 4 katli mustakil yakalayinca azarladim
Yuksek sesle buda kosarak gelmis noldu bisi oldu sandim gerizekali ne bagiriyorsun millet duyucak
Dedi dedim duzgun konus yuksek sesle
Konusmazsam algilayamaz ayrica mustakil evde beni kim duyacak dedim ve basladi tartisma zaten bir pazarim var oda surekli kavga gurultu ki yalan kendi cikariyor kendi mutsuz oldugunu soyluyor benide artik cileden cikardi beni

bosanmak istiyorum cocuguda aldir dedi bende mutsuz olani mutlu edemem dedim bosanmayi kabul ettim pazar gunu konu uzadikca uzadi tartisma seni gelir doverime kadar geldi ve bana elini kaldirdi ama vurmadi bende actim agzimi yumdum gozumu defol git babamin evine dedi bende sinirlendim esylarimi topladim erkeksende o bosanma davasini acarsin bir erkek en ufak bir tartismada bosanmayi agzina aliyorsa beni siddetle tehdit ediyorsa bosa ulan dedim bosanmazsan adisin dedim

Konu basit ama bu noktaya geldiyse demek ki temeli saglam bir evlilik yok ortalikta. Her seyi gectim cocugunu aldir ne demek...

İnsanlar konuşa konuşa anlaşır... Bı sakince oturun konuşun sonra karar verin.( Bence bebeği asla aldirmayin)

Tartışma konusu neydi?
Çok ciddi ise ben olsam aldırırdım.
(Biraz sonra taşlanacağım :işsiz:)

Sonra çalışmaya başlar yeni bir hayat kurardım.
Tabi blog değil ve bosanacaksaniz

Yani bana kızmayın ama karşılıklı abartmışsınız.
Şiddet olur, büyük birşey olur neyse ama bu sebeple boşanmak çok saçma. Karşılıklı konuşmakta yarar var.
Ay canim niye kizim bende ona sasirdim ayip dedim ya erkek adamsin agzina bosanmayi almissin bu sekilde benide cileden cikardi suan getirse o dilekceyi imzalarim

Peri89 Peri89 oturun karşılıklı bir konuşun. İkiniz de ne kadar fevrisiniz. Çocuk aldırma konusunu da çook iyi düşünün. Bir anlık sinirle verilecek karar değil bu. Ki o acıyı da yaşamışsınız bir kez.

Evlilik dediğin karşılıklı anlayışla yürür canım sürekli üste çıkma çabası olursa o iş yürümez o yüzden o haklı bu haksız demeyecem olan çocuğa olacak ona yazık sadece...

Ben olsam aldırırdım. Bu adamdan çocuğum olsun istemezdim. Çocukla boşanmış olmak farklı.Boşan,çünkü sana zerre değer vermiyor. Anlık sinirle yapsa çoktan kapında köle olurdu. Ablanı arayıp dedikleri ortada.

Bence iki tarafta çok fevri. Siz de bu kadar atar yapmasaydınız keşke. Bence biraz daha düşünün. 10 yıl vermişsiniz birbirinize bu az bi zaman değil. Yazık etmeyin derim ben. Biraz daha zamana bırakın ver kendinizi körüklemeyin.

Ya aldir diyenler olmus ama
Kurtaj yasak degilmiydi
Benmi yanlis biliyorum
Bence acele kararlar verme
Birkac gun ayri kalin duzelir hersey

Back
X