- 23 Ağustos 2016
- 34
- 22
- 18
- 34
Iyi aksamlar , o kadar uzgun ve mutsuzum ki napicagimi sasirdim 27 yasindayim 10 yillik bir iliski yasadim agustosta evlendik ekim ayinda hamile kaldim ikiz gebeligim 9. Haftada sonlandi kalplerinin durmasiyla bu ayda hamile oldugumu ogrendim suan 5 haftalik ama sorunum su esimle hafta sonu kavga ettik cok gereksiz bir konu farkli yerlere geldi ve bana biz anlasamiyoruz bosanmak istiyorum cocuguda aldir dedi bende mutsuz olani mutlu edemem dedim bosanmayi kabul ettim pazar gunu konu uzadikca uzadi tartisma seni gelir doverime kadar geldi ve bana elini kaldirdi ama vurmadi bende actim agzimi yumdum gozumu defol git babamin evine dedi bende sinirlendim esylarimi topladim erkeksende o bosanma davasini acarsin bir erkek en ufak bir tartismada bosanmayi agzina aliyorsa beni siddetle tehdit ediyorsa bosa ulan dedim bosanmazsan adisin dedim
Ciktim maddi durumu esimin cok iyi calismami istemedigi ici evlendikten sonra isi biraktim aylik duzenli olarak 2 bin tl hesabima yatiriyordu mutfak vs ev alisveris benim ihtiyacimlar ama nedense bana verdigi para gozune batiyor bana verdiginin neredeyse 20
Kati maas aliyor sirket ortagi ay sonuna 2 gun vardi param bitmisti kredi karti bendeydi benzin aldim gittim annemlere biliyor param olmadigini hastaneye gitcegimi pazar gununden beri ne ben onu nede o beni aramadi dun hesabima parayi yatirmis bende sinir oldum geri gonderdim bugunde ablami aramis demis bosanma dilekceyi hazirladim bir kac gune eline gecer imzalasin anlasmali
Bosanma olsun demis cocuguda aldir diyor cok sinirliyim cok ve stresten olucem napim siz soyleyin ablama demis arabasini almicam aylik2 bn tl vericm bosaninca daha da sinirlendim mal derdine dusmus sanki malinda gozum var
Ciktim maddi durumu esimin cok iyi calismami istemedigi ici evlendikten sonra isi biraktim aylik duzenli olarak 2 bin tl hesabima yatiriyordu mutfak vs ev alisveris benim ihtiyacimlar ama nedense bana verdigi para gozune batiyor bana verdiginin neredeyse 20
Kati maas aliyor sirket ortagi ay sonuna 2 gun vardi param bitmisti kredi karti bendeydi benzin aldim gittim annemlere biliyor param olmadigini hastaneye gitcegimi pazar gununden beri ne ben onu nede o beni aramadi dun hesabima parayi yatirmis bende sinir oldum geri gonderdim bugunde ablami aramis demis bosanma dilekceyi hazirladim bir kac gune eline gecer imzalasin anlasmali
Bosanma olsun demis cocuguda aldir diyor cok sinirliyim cok ve stresten olucem napim siz soyleyin ablama demis arabasini almicam aylik2 bn tl vericm bosaninca daha da sinirlendim mal derdine dusmus sanki malinda gozum var