Çok çaresizim

Fizyoterapistlik zor geliyormuş. Bir internet cafe yada playstation dükkanı açsa çok daha rahat edermiş

Neden, alın teriyle çalışanlar eşşek mi? Alem gibi çalışmak zor gelmiş de, ticaret yapmak kolay değil ki. kendi işin varsa sabahın köründe kalkıp herkesten çok çalışıyorsun. Bu arkadaş iş sahibi olmayı ne sanıyor acaba, adam ücretli elamanlığa üşeniyor işyerinin sorumluluklarıyla uğraşacak mı?
 
Fizyoterapistlik zor geliyormuş. Bir internet cafe yada playstation dükkanı açsa çok daha rahat edermiş
Zate bu çok vizyonsuz. Hani sorun dükkan açmak istemesi falan değil. Düşünceleri çok çiğ , çok itici ya. Çalışmak , emek harcamak istemiyor , zor geliyor buna. Ki yukarıda yazmışsın özel okulda iteleye kakalaya okudu diye. Zaten senin dengin değilmiş bu. Evet aşk sevgi iyi hoş ama gerçek hayat , evlilik çok çok daha fazlası. Yalan konuşmayalım.
 
İleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.
Höh
Neyle bakacakmış 3-4 çocuğa? Çocuklar havayla beslenmiyor malum! Parka gelene kadar, ne yiyip ne içecek çocuklar.
Bırak çocuğu evlenince nasıl geçindirecek ikinizi?
Valla babaannemin iki sözü var bu meseleyle alakalı, aynen paylaşıyorum. "Varlık seviştirir, yokluk dövüştürür." "Avrat her zaman öpmek istemez, ekmek de ister." Valla bak babaannem bile farkında çalışmayan herifle evlenilmeyeceğinin. Bizim yüksek lisanlı sisterımız hala ikilemde ama.
Bu arada Misscherry'e katılıyorum. Tembel birinin ruh eşi tembel biridir. Hiç ruh eşim olmadı ama tutup da zıddımı seçeceğimi sanmıyorum.
 
Ne kadar amaçsız çaresiz bir hayat hayal ediyor.. parasız plansız işsiz çok kötü üzüldüm sevgilinize kimsenin tercih etmeyecegi biri olarak evde yatarak çürüyecek. Bir kere hayat evde nasl geçer nasl plansız amaçsız yaşanır hiç anlamam. İyiki ayrıldınız kurtuldunuz bir ömür siz çalışırken evde maaş bekleyen bir adam besleyecektiniz. Bırakın sizden uzak yatağına yakın olsun bundan sonra sınırsız dinlenmeler kendisine.
 
Ben yüksek tıp fakültesine yakın puanla fizyoterapist oldum . Kendini geliştirmiş bir sürü arkadaşım var . Neye göre bu kadar genelleme .
 
3-4 milyar ( adam o kadar dünyadan habersiz ki mandıra filozofu gibi milyari eskide bıraktığımızdan bile haberi yok )
Hoş geçen günlerdeki yangınlarda mandıra filozofunun kulübesi bile yandı yani kimsenin garantisi yok :)))
Neyse 3-4 bin lirayla 3-4 çocuk hayali kuruyor .
Hem tembel hem salak
 
Nasıl bilmiyor mesleğini okulunu okumuş ya ? İnsanlarla uğraşmayan meslek yok. Hele ki esnaflıkta yani !
:) Çünkü son gün konu ezberleyip ezberleyip c ile sınav geçmiş. Kendine hiçbir şey katmamış. Çok var böyleleri, adı üniversite mezunu işte. Üniversite birde nasılsa mezun olunca da aynı bilgiyle yani sıfır bilgili oluyorlar.
E haliyle sınav için ezberlenen bilgiler de kalıcı olmaz, kısa süreli hafızaya atılıyor malum. Sonuç: Hiçbir şey hatırlamamak. Yani durumun teknik açıklaması bu Bissunicole hanım.
 
D0ru. Ama yazık yahu. Paralı okumuş bir de. İnsan'nın içi gider o paraya. Madem böyle okuyacaksın okuma. Direk dükkan aç o paraya.
 
Bu iş olursa hayatın anlamsızlaşacak gibi Hayrlısı olsun.Adamda mantıklı yön yok.Sen çalış ben yatarım demiş dümdüz
 
D0ru. Ama yazık yahu. Paralı okumuş bir de. İnsan'nın içi gider o paraya. Madem böyle okuyacaksın okuma. Direk dükkan aç o paraya.
Çok zor bunlarla uğraşmak, ailesine de zor. Onlar da saf bir el kızı bulup başına atsak diye bekliyorlardır zaten.
 
D0ru. Ama yazık yahu. Paralı okumuş bir de. İnsan'nın içi gider o paraya. Madem böyle okuyacaksın okuma. Direk dükkan aç o paraya.
Anne babaların işgüzarlığı işte. İlla bir 4 yıllık bitirsin diye tutturuyorlar. Diplomayı alıyorlar da kağıt parçasından farksız oluyor işte. Mesleğini bilmeyen fizyoterapistler, öğretmenler, mühendisler vs. ortaya çıkıyor. İlginiz ve yeteneğiniz yoksa o bölüme girmeyin. Hasbelkader mezun olursunuz ama bir şey öğrenmezsiniz. İşte olan bu.
 
Çok zor bunlarla uğraşmak, ailesine de zor. Onlar da saf bir el kızı bulup başına atsak diye bekliyorlardır zaten.
Bunlardan biri de benim kardeşim katip. Ama tek fark biz baştan atmıyoruz çekiyoruz... O yüzden böyle erkek görürseniz direk kaçın kızlar. Yok bunlardan hayır kimseye.
 
Sonra o kağıt parçası rulo oluyor...
 
Bunlardan biri de benim kardeşim katip. Ama tek fark biz baştan atmıyoruz çekiyoruz... O yüzden böyle erkek görürseniz direk kaçın kızlar. Yok bunlardan hayır kimseye.
Bunları almaya gönüllü çok kız var inanamazsın. Heykeltraş ruhlular, maşallah.
 
Koşarak uzaklaşın daha iyilerine layık olduğunuzu düşünüyorum.. Ömrünüzü böyle sorumsuz bir adam için heba etmeyin..denginiz biriyle beraber olun.unutmayın aşk biter karakter baki kalır bu çocuk değişmez
 
Ayy güldüm ya, 3-4 bin ve yan gelip yatmak ha bugün durduk yere çocuğun okulu için 2 bin lira ödedim, o aklıma geldi, 3-4 bin ve yan gelip yatmak evet kesin öyle olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…