- 23 Ağustos 2012
- 51.200
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.326
- 898
- Konu Sahibi zatenasklarhepboyle
-
Haklisiniz ama günde neredeyse 12 saat ders çalışıyorum oldukca zor bir yl programindayim çevremdekiler de tahmin edebileceğiniz gibi kendilerini derse araştırmaya vermiş insanlar. arkadaş edinmem çok zor.. Kendi kendime yetineceğim mecbur
Çalışmıyorlar. Dayım öyle böyle 50 yaşına geldi. Yok, hiçbir kuvvet çalıştıramadı onu, girdiği işlerde sebat etmedi. Anneannem ve dedemden ayrılmadılar, onlar olmasa zaten geçinemezlerdi. Ha bir de tarlası var dedemin, orayı ekip biçiyor karınlarını doyuracak kadar, dedemin emekli maaşı da var. Allah' tan tarla işi seviyor, hiç işi yapmasa naparlardı? Yengemin gözlerine bakınca korkuyorum, kadın sinir harbinden iyi yıkılmıyor.Eneeee. Biri benim kocam için konu açmış.
Şurda durayım da belki bi akıl alırım. Zira herkesin bildiği üzre boşanamıyommmm
Ay afedersin ahahah sinirim bozuldu. Çok güzel bakıyormuş gerçekten.Götürüyor kız gerçekten. Çok güzel çocuk bakar. Ama bir saat sonra sıkılır al çocuklarını der
İleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.
Ben de makine mühendisi, doktor falan sandım. Bu adam sizin kendinize olan saygınızı da götürmüş benceFizyoterapist
Söz sahibi olur özellikle oğlunun huyunu bildiği için daha fazla daha fazla söz sahibi olmak için uğraşır. O zaman içinizden ne geliyorsa öyle yapın bu ilişkiyi en iyi siz biliyorsunuz.Dükkanı açmaları 8 ay ila 1 seneyi bulabilirmiş mali durumdan ötürü. O kadar süre bekledikten sonra yine mi hayal kırıklığı yaşayacağım? Zaten askerlik için polislik için bekleyip durdum onca zaman..
Üstelik babasına ait şuan boş duran bir evde oturmamızı istiyor. Ben babasında hem dükkan açtığı için hem de ev verdiği zırt pırt söz hakkı olacağından korkuyorum
Zaten özel üniversitede ittire ittire baba parasıyla okudu, haklısınız özyeterliğim inanılmaz düştü, kendimi onsuz yapamayacağıma inandırmış durumdayımBen de makine mühendisi, doktor falan sandım. Bu adam sizin kendinize olan saygınızı da götürmüş bence
Ayrıldım kızlar. Hayattaki her şeyimi kaybetmiş gibiyim inanır mısınız, bir insanın ailesi ve arkadaşları olmadığı için vasıfsız birine deli gibi bağlanmış olması inanılmaz kötü bir durummuş. Resmen elim kolum tutmuyor
Zaten özel üniversitede ittire ittire baba parasıyla okudu, haklısınız özyeterliğim inanılmaz düştü, kendimi onsuz yapamayacağıma inandırmış durumdayım
Bu adamın fizyoterapi okuması bile bir mucize aslında.. çünkü ne yazık ki vizyon olarak görebileceğiniz üzere ortaokul mezunu bir amcadan farkı yok.evet çünkü fizyoterapi ülkemizde düşük puanlarla okunan bir bölüm. En iyi 5 üniversitede psikoloji okumak için çok sağlam bir puana sahip olmak gerekiyor. Kaldı ki ben stajımı yurt dışında yaptım o bile ufkumu iki katına çıkardı siz yl yi yurt dışında yapmışsınız daha farklı olmanız gerekmez mi? Bence öz saygınızı yeniden kazanmak için bir yardım alabilirsiniz.
bir de bana sorun, hayatımın anlamını kaybetmiş gibi hissediyorum ve ben çoğu insanın mantık sahibi saydığı bir insanım. engel olunamaz bir ağın içine düşmüş kurtulamıyor gibiyim, kendimi tanıyamıyorumSizin hayatınız daha anlamlı bence , böyle biri sizin ancak tahtaya vurup tü tü tü iyi ki böyle değilim demenize yarar
Bir kerede kestirip atman lazim , kangrenden böyle kurtulunur ...bir de bana sorun, hayatımın anlamını kaybetmiş gibi hissediyorum ve ben çoğu insanın mantık sahibi saydığı bir insanım. kendimi engel olunamaz bir ağın içine düşmüş kurtulamıyor gibiyim, kendimi tanıyamıyorum
İmdat diye bağırmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?