- 23 Kasım 2020
- 956
- 3.991
- 63
- 29
- Konu Sahibi zatenasklarhepboyle
-
İleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.Yani olmaz. Bu adam sirtiniza kambur olmaktan baska birsey olmaz. Ve bunu da sakin unutmayin: Sadece es secmiyorsunuz. Ilerde cocuk düsünüyorsaniz onlara da ayni zamanda baba seciyorsunuz. Ben böyle birinin cocuklarima örnek olmasini istemezdim. Herkes okuyacak diye bir kural yok, ama bu adam tembelligi gecmis, parazit gibi baskalardan gecinir. Birde Allah rizasi icin 20 kilo verecek az mi?!
Bu iş olmaz.
Kişisel alınmayın ama gerçekten anlamıyorum. Buraya geliyor kadınlar yazıyorlar çok iyi okul mezunuyum gelirim çok iyi çok eğitimliyim ama lise mezunu işsiz güçsüz adamı seviyorum. Höh diyorum kısaca. Dolu insanlar boş insanlara aşık olmaz ki, mümkün değil. Ya meslek edinmek kafayı doldurmuyor ya da benim bilmediğim bir şeyler oluyorBen de PhD biriyim, hiçbir çabası olmayan bir insanla kadın olsun erkek olsun tek ortak noktam yok. yani bluluşup ne konuşucam mesela ya da neresini sevicem ?
Size gelince konunuzu okuyun:
- yurtdışında yüksek lisans yaptım
- işsiz, güçsüz, tembel biriyle ruh eşiyim
Sizce ruhunuz hiçbir çabası olmayan birininkiyle aynı mı? Bu tabloyu anlamak mümkün değil o yüzden yorum yapmıyorum.
İleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.
İnanır mısınız kendi mesleği benimkiden daha iyi, zamanında bir şekilde gidip nasil yaptıysa iyi bir eğitim almış ve bir çok erkek için güzel sayılan mesleğe sahip olmuş. Tek sorun bu mesleği yapmak istememesi.Bu iş olmaz.
Kişisel alınmayın ama gerçekten anlamıyorum. Buraya geliyor kadınlar yazıyorlar çok iyi okul mezunuyum gelirim çok iyi çok eğitimliyim ama lise mezunu işsiz güçsüz adamı seviyorum. Höh diyorum kısaca. Dolu insanlar boş insanlara aşık olmaz ki, mümkün değil. Ya meslek edinmek kafayı doldurmuyor ya da benim bilmediğim bir şeyler oluyorBen de PhD biriyim, hiçbir çabası olmayan bir insanla kadın olsun erkek olsun tek ortak noktam yok. yani bluluşup ne konuşucam mesela ya da neresini sevicem ?
Size gelince konunuzu okuyun:
- yurtdışında yüksek lisans yaptım
- işsiz, güçsüz, tembel biriyle ruh eşiyim
Sizce ruhunuz hiçbir çabası olmayan birininkiyle aynı mı? Bu tabloyu anlamak mümkün değil o yüzden yorum yapmıyorum.
Anneni dinleİleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.
Mesleği ne?İnanır mısınız kendi mesleği benimkiden daha iyi, zamanında bir şekilde gidip nasil yaptıysa iyi bir eğitim almış ve bir çok erkek için güzel sayılan mesleğe sahip olmuş. Tek sorun bu mesleği yapmak istememesi.
Genellemenize hak veriyorum
İleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.
İnanır mısınız kendi mesleği benimkiden daha iyi, zamanında bir şekilde gidip nasil yaptıysa iyi bir eğitim almış ve bir çok erkek için güzel sayılan mesleğe sahip olmuş. Tek sorun bu mesleği yapmak istememesi.
Genellemenize hak veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?