Çok çaresizim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi s_blue_s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

okudum hepsını tekrar tekrar okuyorum yorumlarınız için çok teskekuler burda kafa patlatıp benım derdımı dınlıyosunuz annem bıle benı dınlemez bu kadar söyledıklerınızi dıkkate alıyorum ayrıca ynlış anlamayın psıkoljım bozuldugu için doktora gıttım yardım almak için hap iğne vs.yorumları dıkkate almıcak olsam derdımı anlatıp destek beklemzdım sızden

cnm o bebeğe kıyma ,tamam haklısın kötü bir evlilik geçirmişsin ama o bebeğe kıyma.ben 4,5 ay önce kürtaj oldum.kalbi durduğu için bebeğimi aldılar.ben ongün direndim aldırmadım ama aldılar.daha fazla zarar vermesin diye.doğum olayı hafif kalır kürtajın yanında.gerçekten bak.allahım kimseye yaşatmasın.ben ce bebeği aldırma,işin varmı bilmiyorum yani çalışabiliyorsan bence durma yanında.kendi ayaklarının üstünde dur derim

Kararini verdin galiba....insallah hayirlisi olur...zaten ancak ve ancak iki secenegin var...

Ya olumsuzluklari unutmaya calisacaksin, bu bebegi bir sans görecek ve esini bagrina basakcasin...yada o mahsumu aldiracak ve gözünü karartip bosanacaksin...

Bencede ilk secenek suan senin icin daha mantikli...a.s

Allah yardimcin olsun:teselli:

cok uzucu bir durum yasamissiniz Allah yardimciniz olsun

bak güzelim tabiki başta herşeyin hayırlısı...
ama o küçücük bedene minicik kuzucuğuna kıyma daha sonra çok pişman olursun.demiyorumki herşeyi kabullen ama onu bir şans gör o senin mucizen olsun inşaallah hayatının değişmesine neden olur bu yavrucak unutma Allah ın verdiği canı alamazsın yazmışsın ya ölmek istiyorum ama yapamıyorum aynı şey ha sen kendini öldürmüşsün ha bu bebişi aldırmışsın pekte fark yok anlıcan.inşallah herşey düzelir kendini üzme ve sadece Allah'a sığın..Allah' a emanet kardeşim...

böyle bir ortamda o cocuğu sakın doğurma..bi sapıkla evlisin..allah yardımcın olsun düşük iğneleri var onu yaptır mutlaka yada kürtaj ol canım hemen ol hatta...3 hafta ilişkiye giremiceksin zten adet oluorsun gibi kanaman olcak sana yanaşmas..aldırsan sen ne yapacaksın die bişi yok sen ondan öncede vardın sakın doğurma bu kadar duygusal düşünmekten coğu kişi sürünüo zaten..sakın..bak yıllar sonra ne olur bilemem ama ben hem cocuklu hem evli eli kolu bağlı bi kadın olabilirsin..önüne fırsatlar cıkıcak ama sen cocuğun olduğu içn hiç bişi yapamazsın...sakın sakın sakın doğurma.benim cevremde cok bu tarz kötü evlilikler vr skın doğurma..o daha bebek sayılmaz embriyo..canlı bile değl..

hiç bir sapık ta aman bebeğim oldu die düzelmez sen bu duygusal yalanlara skın kanma suan zihnen bulanıksın...sen diğerlerinin düştüğü hataya düşme

ilk once arkadas anladım kadarıyla eşim hasta demekle kendisine okadar düskünmüşki onun için arkadasa eşi hasta geliyo. eşin anladım kadarıyla zorla degil senin istegin olmadı için zorla oldmus heralde. hem demişinki oluyo ama zorla yani sen sevmedin için tabiki zorla gibi geliyo.
hem eşin iyi bile sabretmiş herkes kocasını elinde tutmak için caba harcarken sen ise işkence yapmısın resmen. yakısıklı diyosun zengin diyosun iyi biri diyosun daha ne olsun arkadas. dovmüyo diyosun. mutlu olmaya sevmeye calıs. bence sorun sende.

bence bu bebeği doğurma ..
ilerde eşinden ayrılırsın belki mutsuz bir evliliği de dürdürme ... maddi imkanların ya da çalışma olasılığın varsa en kısa sürede boşan.

bebegi dogurma diyen arkadaşlara şaşıyorum....insan bi cana kıyabilirmi..ha hamileyken aldırmışsın haa yoldan gecen birini öldürmüşsün ikiside aynı şeyi ifade ediyorr...ayrıca allah inancı olan birinin bebegini aldırmaması gerektigini düşünüyorumm...ayrıca bebek aldırmak çözümmüdür sizce???!!!!!

Bence hem intiharı hem bebeği aldırma fikrini kafanzdan silin. İkiside yanlış ikiside günah... Doğurun bebeğinizi b u kadar çaresiz olmayın çarelerin çaresi mevla var... onu unutmayın.. Onun adaletini varlığını unutmayın. Siz doğru olanları yapın ve ona sığının teslim olun.. o ne kapılar açmadı ki.. o ne umutsuzlara umut olmadı ki.. bebeğinizi doğurun, eşinizle mücadele edin belki biraz affetmeye sevmeye çalışın. Biliyorum çok zor.. Ama bebeğinizi dünyaya getirin zira mevla buna çoktan karar vermiş ve o bebeği size vermiş. Belkide kim bilir umut kapınız o sabi olacaktır belki eşiniz düzelecek belki aranızda sevgi bağı oluşturacaktır. peşin hüküm vermeyin yalnızsanız gerçekten mevla sizinle ve sizin ondan yardım istemenizi beklemektedir. Bütün kapıları kapatmışsa sşizi en büyük kapıya yönlendirmek istediği içindir. çareyi ALLAH2ta arayın, ona sığının ve yardım isteyin. ama ne kendinize ne bebeğinize kıymayın. Bu dünyada herkesin sahibi mevladır. hayatın ne getireceği hiç belli olmaz sabır ve duayla her şey değişir en kötü kalpler bile ALLAH tarafından yola getirilir. Umarım doğru kararlar verirsiniz ve umarım doğacak bebeğiniz hayatınızın ışığı mutluluğu olur.

sana katiliyorum arkadasim.
bence bu bebegi aldirma, calisiyorsan kendine bebeginle yeni bi hayat kurarsin, o senin bence geri hayata dondurur yeni bi umut olur senin icin, cok mutlu olursun diye dusunuyorum. bence bebeginin canina kiyma ilerde pisman olcak birsey yapma.

tekrar soyluorum bunu öncelikle hepınıze yurekten teşekkur edıyorum kafa patlatıp benım derdımı dınledınız yorum yaptınız allah hepınızden razı olsun ben bı karar aldım soylemek ısıtoyrum kımınız yanlıs dusunecek kımınız haklı bulacak bebeğimi aldıramıcam yapamıcam o masaya çıkıp onu öldüremiicem bunu yapamıcam çok düşündüm bı uzmandan yardım alıp tabı bıde kendı ıraddemle bu evlılıgı kabul etcem eşimi kabullencem çok zor olucak bılıyorum içimde çok nefret var ama affedebılırım zamanla yapabılırım sizinde dediğniz gibi 5 ay kesınlıkle bana yaklasmadı suc bende var kım bekler okadar çok kotu degıl demekkı bebegım için yapabılırım zaman nelerı gecırmıyokı sonucta bu adam benı sevıyo bende ona karsı ıyı olsam bı sorun cıkmaz ve ben bunu yapmaya ugrsıcam yapmalıyımmmm yapabılırım ben güçsüz bi insan degılım maddı durumda çok ıyı bebegımı çook ıyı sartlarda buyutcem ona çok ıyı bakıcam onun için sarılcam bu hayata

neye inanamıyosun canım

Simdi bu olay gercekmi yaaa inanmak istemiyorumdaaaa......

ilk takilan kafama evlendiniz bu adam sizinle bes ay yani BES AY iliskiye girmeden durdumu cok ilgincccccc....Evlenmeden bu sizin tavirllarinizdan anlamadimi onu sevip sevmediginizi?nasil evlendi sizinle?benim kafam karisti ???????????Baya degisik bir olay....Simdide tecavuzden sonra hamile kaldim diyorsunuz,peki bu adami nefret edicek kadar sevmiyorsunuz neden korunmadiniz her ihtimale karsi bakin simdi hamile kaldiniz????

Doğru bir karar verdiğini düşünüyorum.
Dilerim herşey daha güzel olur bundan sonra.
Allah herşeyin hayırlısını versin.
a.s.

sanırım konunun hepsını okumadınız ben herseyı anlattım orda..ben anlattım ınanıp ınanmamak sızın bılecegınız iş

Doğru bir karar verdiğini düşünüyorum.
Dilerim herşey daha güzel olur bundan sonra.
Allah herşeyin hayırlısını versin.
a.s.

güzel dileklerın için çok tesekkurler canım amin cumlemıze ınsallah özleden yazdım sana ama sanırım gelmedı anlamadım

Simdi birkac sayfa once biryerde okudum,bu adam sizin onu sevmediginizi bile,bilemi sizinle evlendi ayyy nekadar ilginc, kim evlenir onu sevmeyen birisiyle yaaaa evet ozaman hasta bu adam kusura bakmayin normal digil cunki bu olay.....Buyuk bir olasilikla bu evlilik eninde sonunda ayriliga sebep olucak gibi ister 1 yil sonra ister 10 yil sonra evlilik kurulurken dogur,durust kurulmamis zaten....Allah yardimciniz olsun sabir versin ne diyim baska....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…