S
s_blue_s
Ziyaretçi
- Konu Sahibi s_blue_s
-
yavrucum bende yazdım sana biraz önce belkide kendini mecbur hissetti diye oku istersen
ille doktordan mı duyman gerekiodu bunu??
bizim söylediklerimiz seni rahatlatmıycaksa o zaman
neden bize soruosun??
doktorda sana bizimsoylediklerimizden farklı bisey söylemeyecek ki..
okudum hepsını tekrar tekrar okuyorum yorumlarınız için çok teskekuler burda kafa patlatıp benım derdımı dınlıyosunuz annem bıle benı dınlemez bu kadar söyledıklerınızi dıkkate alıyorum ayrıca ynlış anlamayın psıkoljım bozuldugu için doktora gıttım yardım almak için hap iğne vs.yorumları dıkkate almıcak olsam derdımı anlatıp destek beklemzdım sızden
bebegi dogurma diyen arkadaşlara şaşıyorum....insan bi cana kıyabilirmi..ha hamileyken aldırmışsın haa yoldan gecen birini öldürmüşsün ikiside aynı şeyi ifade ediyorr...ayrıca allah inancı olan birinin bebegini aldırmaması gerektigini düşünüyorumm...ayrıca bebek aldırmak çözümmüdür sizce???!!!!!
Amman Allahim inanamiyorum...
neye inanamıyosun canım
Simdi bu olay gercekmi yaaa inanmak istemiyorumdaaaa......
ilk takilan kafama evlendiniz bu adam sizinle bes ay yani BES AY iliskiye girmeden durdumu cok ilgincccccc....Evlenmeden bu sizin tavirllarinizdan anlamadimi onu sevip sevmediginizi?nasil evlendi sizinle?benim kafam karisti ???????????Baya degisik bir olay....Simdide tecavuzden sonra hamile kaldim diyorsunuz,peki bu adami nefret edicek kadar sevmiyorsunuz neden korunmadiniz her ihtimale karsi bakin simdi hamile kaldiniz????
Doğru bir karar verdiğini düşünüyorum.
Dilerim herşey daha güzel olur bundan sonra.
Allah herşeyin hayırlısını versin.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?