Çok çirkinim

Nnnothinggg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
32
10
1
28
sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim

Ay ben kıyamam sana .
Eminim güzelleri güzelisindir.
Sen sadece bunların etkisinde kalmaktan sende farkındalık oluşmamıştır.
Kilon varsa hertürlü verebilirsin.
Saçın seyrek ise onun içinde bir çok şeyler geliştirilmiş durumda.
Önce bu piskolojiden kurtulup kendine bir özgüven yüklemesi yapman lazım

Bir şey diyeyim mi ? İyikide olmamış. Neden biliyor musun, eğer seni dış görünüşünle sevecekse biri, bırak sevmesin. İçinin güzelliğini farkeden insanlarla karşılaştırsın Allah, bu çok daha önemli.
Ayrıca, çirkin güzel kız diye bir şey yok ? Bakımlı olup bakımsız olmakla alakalı. Bundan kastım temizlik değil. Yapısal olarak iri olabilirsin, kemiklerin kalındır, ama bu spor yapmaya, kendine özgüvenin olmamasına engel değil.
Onca 'güzel' ünlü, neden mutsuz, neden aldatılıyor ?
Olay güzellikte değil, kalbinde.
Kendini mutsuz etmeyi bırak çirkinim diyip, en başta sen kendini sevki başkaları sevsin seni.
Şimdi kalk ve aynanın karşısına geç, şükürler olsun Allah'ım, görüyorum, duyuyorum, elim ayağım düzgün, binlerce kez şükürler olsun, de. Kıymetimi bilecek, iç güzelliğin ne demek olduğunun farkında olan insanları çıkar karşıma de, içten bir şekilde. Kendine güzel olumlamalar yap, çünkü bunu hak ediyorsun.
Sen çirkin değilsin, sadece kendine özgüvenin yok. Bir iki densizin dediğiyle sen çirkin olmuyorsun, bunu asla unutma.

Şimdiki güzeller gerçekten güzel mi sanıyorsun? O makyaj hileleri öyle bir değiştiriyor ki insani.. sadece ünlüler değil sokakta gördüğümuz her 10 kızdan 8i gözünü kaşını öyle bir boyuyor ki bambaşka bir hale geliyor. Yok kontur yok aydınlatma bilmem ne.. ben de iri gözeneklerimi öyle bir takiyodum ki sevgilim beni fondotensiz hiç görmemişti. Evlendik her sabah ondan önce kalkıp yüzüme bişeyler sürmeyi düşünuyodum ama zamanla bu takintimdan kuruldum. Herkesin cildini pürüzsüz görüyodum ama anladim ki çok kişide gözenek var ve kapatıyorlar bi şekilde. Bu sadece bir örnek.. insanların güzelliği seni aldatmasin..

Yemiş yemiş s......mış üslupü nasıl bir uslüptür

Saçlarım için çok uğraştım yağlar kullandım doktora gittim bazen dökülmesi durdu ama gidenler hiç gelmedi

Boy konusunda ne kadar avantajlısın aslında.
Ama tembelliği bırakıp spora başlaman lazım.
Her yerde hareket edecek şeyler bul. Hiç bir şey yapamıyorsan yürü merdiven in çık.

Ve midene hakim ol. Akşam 7 den sonra yemek yeme. Çok çok acıkırsan meyve veya avuç içi kadar kuruyemiş ile geçiştir. Bol su iç..
Hatta tok tutsun dersen tarçınlı yoğurt ye.

Kendine acımayı bırak ve hareket et. Hayata karış.
Kilo verirken bakımına da özen göster. Saç bakım ürünlerini araştır..

Ben de liseden bu yana kilo problemi olan bir kızdım. Hep sakladım kendimi.
Hala çok çok özenmem ama kilo verdikçe kendimi hafiflemiş ve daha girişken buldum..
Fit değilim ama almamak için de çabalıyorum..

22 yaşında 85 kilo olmak nedir? Kendinize gelin derim. Yapım böyle diye bir şey yok.
15 kilo da verseniz nasıl güzel olur.
22 yaşımda 48 kiloydum. Hayatım boyunca zayıftım çok da çıtı pıtıydım. Aşırı zayıf olun demiyorum ama bari çabalayın. Bi 5 kilo verin, 10 kilo verin. Ama verin.
Pilatese gidin.
Saçlar için bakım yapın. Zor şeyler değil bunlar.

Şu an toplumun bize dayattığı güzellik algisindan kaynaklı bu dusuncelerin.Herkes zayıf olacak,dudaklar dolma burunlar hokka normal olmak insana kendini çirkin hissettirir oldu bu yüzden üzülme herkes aynı düşüncede değil.

ben 1,67 boyunda ve 78 kg yum canım şu anda ama geçen seneye kadar da 86-87 kg ları görmüş birisi olarak söyleiyeyim azcık irade ile 3-5 kg olayını halledersin ama sana en çok özgüven yüklenmesi lazım bi yerden başlamalısın saçlarda olabilr seyrekse su dalgası falan yaptır, değişik bi tarzda boyat insanın kendisini sevmesiyle başlar herşey. eminim güzelllik ve kilo sadece buna bağlı da değildir.

Bir spor kursuna gitmelisiniz.Uygun fiyatlar da var.Spor yemek su gibi ihtiyaç bence luks değil.Doktora gidin.Hormonlariniza baktırin.Bir sorun varsa önce onlar çözülmeli.Saclariniz içinde hormonlara bakılmalı.Bioxin şampuan ve serumu öneririm.Ben kullanıyorum.Bir ara saçım çok azaldı.Universte ilk senesinde.Simdi Masallahi var.Siz tek başına yapamazsiniz
gibi çünkü pskolojinizi bozan bu durum sizi tembelliğe itmis.
Dyetisyen lazım.Devlet yada üniversite hastanesinde önce doktor sonra diyetisyene giduceksnz.Duzenli yürüyüş ve sporla vede diyetle önce 55 kiloya inin.Boyunuza gore bir inin o kiloya şöyle sıkı fit olarak gorun bakın nasıl oluyosunuz manken gibi.Geriye sac makyaj giyim kalıyor.Bunlarda kucuk detaylar.Ben sizin yerinizde olsam o kişiliksiz tiplere inat yaparım.Hepsine kapak olur.Kalkin başlayın bir an önce.Burda yazmakla olmaz sadece.

Güzelsindir sadece kendıne yakışan kıyafet ve saç tipini bulamamışsındır.
Hemen yedıklerıne dıkkat etmeye başla. Zayıfla / insulin direncin varsa ilaç kulllan. Karatay diyeti ile güzel kilo veriliyır. Saçların için hacim veren şampuanlar biraz daha güzel görünüm sağlıyor. Kaliteli ürünler al kıyafetlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…