- 22 Mart 2018
- 32
- 10
- 1
- 28
- Konu Sahibi Nnnothinggg
-
Ay ben kıyamam sana .sanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
173 85Kilon ve boyun kaç bilmiyorum ama bir karar verip bir yerden başlaman lazım.İşve cilve işi de kendine güvenle ilgili. Önce şu kilo işini hallet.
Yemiş yemiş s......mış üslupü nasıl bir uslüptürsanki dert değilmiş gibi görünüyor olabilir ama dert çok büyük bir dert hayatımın her alanında etkiliyor. Sevdiğim insanlar hiç beni sevmedi şimdiye kadar. Bir yerde yemek yerken bile garson güzel kızlara daha kibar davranırken bana farklı davranıyor kız değilmişim gibi. Dişilik nedir bilmem. Hiç biri gözüme bakıp seni seviyorum demedi. Saçlarımı okşamadı. Ortaokulda lisede üni dede böyle. Ortaokulda yemiş yemiş sıçamamış dedi biri bana. Çok iri bir kızım kilo vermekle olacak bir şey değil yapım böyle kilo vermekte zorluk yasarım hep. Saçlarım seyrek, hep o güzel saclı kızlara bakarken içim sızlar. Yaşım 22 okuduğunuz için teşekkür ederim
Yapim boyle..diye bahaneler bulma kendine.!!!
22 yasinda 85 kilo olmak nedir?
Hemen kilo ver.
20 kilo vermen lazim.
Saclarini gurlestirmek icin cesitli yollar var.
Denemiyorsun ki!!!
Biraz makyaj biraz bakim yeter.
Ama senin icinde yok.
Tembelsin.
173 85
ben 1,67 boyunda ve 78 kg yum canım şu anda ama geçen seneye kadar da 86-87 kg ları görmüş birisi olarak söyleiyeyim azcık irade ile 3-5 kg olayını halledersin ama sana en çok özgüven yüklenmesi lazım bi yerden başlamalısın saçlarda olabilr seyrekse su dalgası falan yaptır, değişik bi tarzda boyat insanın kendisini sevmesiyle başlar herşey. eminim güzelllik ve kilo sadece buna bağlı da değildir.173 85
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?