- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Nnnothinggg
-
Benide begenen olmadi simdiye kadar, benimde alnim genis kahkulde yakışmıyor biri ya senin alninda cok genismis dedi bende alin yazim seninki gibi iki kelimeden olusmuyor demistim Sana soyleyecegim duzeltilecek seylerse duzelt kendini. Ozguvenin yerine gelsin begenmedigin seyler neler anlat bakalim
Vücudum çatlak dolu, kilo veresemde geçmeyecek,göğüslerim büyük ve yaşıma göre sarkık kilo verirsem daha da sarkar diye duydum, burnum büyük, yüz şeklim kötü, dişlerim yamuk, yüzüm de delikler var...
Cevap yazan herkesten Allah razı olsun
Vücudum çatlak dolu, kilo veresemde geçmeyecek,göğüslerim büyük ve yaşıma göre sarkık kilo verirsem daha da sarkar diye duydum, burnum büyük, yüz şeklim kötü, dişlerim yamuk, yüzüm de delikler var...
Cevap yazan herkesten Allah razı olsun
O kadınin git ve yüzüne bak ne kadar güzel, he dersen güzel değil. Bana hiç bakamHey Allahım ya cildiracagim.Neden burda herkes seni avutmaya çalışıyormuş gibi davraniyorsun. Sibelcan'ı biliyor musun? Kadınin makyajsız haline bak, kiloların bak, birde ondaki özguvene, dansına, konuşmasına bak. Sence senin dediğin gibi olsaydı e bu kadinin dışarı bile çıkmaması lazim. Senı düşünmeye davet ediyorum lütfen
Maddi durumun çok kötü değil ama öğrenciyim hala kendi paramı kazanmıyorum. Duymamıştım yaktirmayi araştiracagimbirincisi kilo veremiyorum diyorsun, metabolizmana baktırdın mı?
bazı insanların metabolizması olması gerekenden yavaş çalışır mesela, o insanları ayrı bir beslenme düzeni uygulamaları gerekir
evet, yalnızca kilo verirsen her yerin sarkar
ama sporla birlikte verirsen sarkmaz
maddi durumun nasıl? çatlakları yaktırabilirsin, biraz işe yarıyormuş galiba
Özgüven konusuna çok fazla katılıyorum. Ama sütyen olayında ise çıkınca her şey ortada :/Erkek doğan bireyler bile bakımla makyajla anadan doğma kadınlara taş çıkartıyorlar. Makyajdı saçtı postişti bakımdı uğraşsan neler olur. Aynada kendinle konuş sohbet et. Kilolu güzeller de az değil şimdi büyük beden mankenler var mesela. En önemlisi özgüvenli davranmak.
Hele o bahsettiğin çatlakların olmadığı insan yok. İyi sütyenlerden al bi iki tane.
Çirkin kadın yok bakımsız kadın var. Ayrıca iç güzellik miç güzellik hikaye insanlar özgüvenli insanları çekici buluyorlar.
Para kazandığında memeni diklestirebilirsin . Sarkikligi gider bu şekildeÖzgüven konusuna çok fazla katılıyorum. Ama sütyen olayında ise çıkınca her şey ortada :/
çok tatlısınızGüzelliğin görecesinden girecektim, vazgeçtim... "İnsanların güzellik algısı komple bozuldu zaten işin orası da var şeapma Gangsta" dedim.
Bir insanın en güzel yanı, özgüvenli duruşu ve sağlıklı olduğu günleridir, gerisi boş.
Bugün saçınız seyrekse ne olmuş? 27 yaşında mıydım neydim, saçlarım elime sapır sapır gelmeye başladığında, ağır stresten saçkıran olmuşum ve enseme kortizon iğnesi yapmaktan söz ediyorlardı en son :) O da kesin çözüm değildi he, komple kel kalma durumum vardı ve saçların geri gelip gelmeyeceği de muamma. O durumda bile "Peruk takarım kız ne güzel peruklar yapmış adamlar" dedim. Var olduğunu düşündüğünüz bir güzelliği kaybediyor olsanız ne olacaktı peki? Siz sadece yok zannettiğinize üzülüyorsunuz.
Komşular yüzümü görünce "Maşaaaallaaaahhh ay parçası ayyy parçası kız nazar duası okuyun" derlerdi, hee hakket ay parçası olduydu 3 seneye kadar, akne sorunları başlayınca, krater gibin suratla
En sevdiğim yerim (Yüzüm) en nefret ettiğim yerim haline geldi. Sonra umursamamayı öğrendim, geçti. Bu kadar basit.
Kilom dersen, anoreksik oldum bak o da ayrı bir hikaye
Bizim dönem sıfır beden, heroin chick modası vardı, ben balık etliyim filan bildiğin kıvrımlı bir ergenim.
İlk sevgilimin kankeytosu "Napıyon bu ayıyla" demiş, kendisi sanki Sindirella, baksan o da bir sevimli ayıcık adeta
Sonra işte blumia, sonrasında anoreksiya... Değdi mi millet için 48 kiloya düşüp tırnaklarımın kırıldığını izlemeye? (175 boyu da ilave edeyim de zayıflığı düşünün)
Kendimi fark ettiğimde göz çukurlarımı görebiliyordum.
Daha anlatayım mı balım?
Başkalarının güzellik anlayışına göre yaşarsan, Nasreddin Hoca ile oğlunun eşekle köyden geçtiği fıkrasına dönersin.
Özgüven biraz.
Aynen katılıyorum.Sanki ben kendimi okudum.Benzer durumlar benim de başıma geldi.Bir cok guzel olurken bir kele yakın ve çirkin göründum insanların gözüne.Sonra da takmamayi öğrendim.Konu sahibi artık takıntı yaptığı için bu durumunu düzeltilmeli.Ama başta kendi sağlığı için.Zaten bu yuzden önce doktora gidip tahlil yaptırmasi lazım.Bazen değerlerde sorun oluyor.Her şeyin başı sağlık ruh ve beden sağlığı olsun gerisi zaten kolayca cozulurGüzelliğin görecesinden girecektim, vazgeçtim... "İnsanların güzellik algısı komple bozuldu zaten işin orası da var şeapma Gangsta" dedim.
Bir insanın en güzel yanı, özgüvenli duruşu ve sağlıklı olduğu günleridir, gerisi boş.
Bugün saçınız seyrekse ne olmuş? 27 yaşında mıydım neydim, saçlarım elime sapır sapır gelmeye başladığında, ağır stresten saçkıran olmuşum ve enseme kortizon iğnesi yapmaktan söz ediyorlardı en son :) O da kesin çözüm değildi he, komple kel kalma durumum vardı ve saçların geri gelip gelmeyeceği de muamma. O durumda bile "Peruk takarım kız ne güzel peruklar yapmış adamlar" dedim. Var olduğunu düşündüğünüz bir güzelliği kaybediyor olsanız ne olacaktı peki? Siz sadece yok zannettiğinize üzülüyorsunuz.
Komşular yüzümü görünce "Maşaaaallaaaahhh ay parçası ayyy parçası kız nazar duası okuyun" derlerdi, hee hakket ay parçası olduydu 3 seneye kadar, akne sorunları başlayınca, krater gibin suratla
En sevdiğim yerim (Yüzüm) en nefret ettiğim yerim haline geldi. Sonra umursamamayı öğrendim, geçti. Bu kadar basit.
Kilom dersen, anoreksik oldum bak o da ayrı bir hikaye
Bizim dönem sıfır beden, heroin chick modası vardı, ben balık etliyim filan bildiğin kıvrımlı bir ergenim.
İlk sevgilimin kankeytosu "Napıyon bu ayıyla" demiş, kendisi sanki Sindirella, baksan o da bir sevimli ayıcık adeta
Sonra işte blumia, sonrasında anoreksiya... Değdi mi millet için 48 kiloya düşüp tırnaklarımın kırıldığını izlemeye? (175 boyu da ilave edeyim de zayıflığı düşünün)
Kendimi fark ettiğimde göz çukurlarımı görebiliyordum.
Daha anlatayım mı balım?
Başkalarının güzellik anlayışına göre yaşarsan, Nasreddin Hoca ile oğlunun eşekle köyden geçtiği fıkrasına dönersin.
Özgüven biraz.
1.73 ün neresi iri Allah aşkına 1.80 falan sandım bende hem banada derlerdi irisin diye kemiklerin iri diye zayıflık olmaz sana diye kemik iriliği dedikleride omuzlarım geniş sonra ben bi zayıfladım millet şok bana öyle diyenler sonra fiziğim için Victoria secret meleği gibisin demeye başladılar yani biraz geniş omuz olunca hemen irisin diyolar sende bi zayıfla o zaman irimisin değilmisin belli olur173 85
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?