- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
.ne güzel bir insansınız..Bu renkler genc kizlara oluyor sectim al bak:
Kemik Önü Püsküllü Kazak - adL.com.tr
Kemik Önü Püsküllü Kazak ürününü hemen inceleyebilir, adL Online Alışveriş Mağazasından sipariş verebilirsiniz.www.adl.com.tr Kahverengi Cepli Kazak - adL.com.tr
Kahverengi Cepli Kazak ürününü hemen inceleyebilir, adL Online Alışveriş Mağazasından sipariş verebilirsiniz.www.adl.com.tr
Pembe Kol Detaylı Kazak - adL.com.tr
Pembe Kol Detaylı Kazak ürününü hemen inceleyebilir, adL Online Alışveriş Mağazasından sipariş verebilirsiniz.www.adl.com.tr
Bluz bunlARI sectim:
Olalook Kadın Kiremit Dokulu Fermuarlı Gömlek GML-19000523 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Olalook Kadın Kiremit Dokulu Fermuarlı Gömlek GML-19000523 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Beyaz Asimetrik Gömlek TWOSS20GO0200 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Beyaz Asimetrik Gömlek TWOSS20GO0200 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Mavi Boyfriend Gömlek TWOAW20GO0115 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Mavi Boyfriend Gömlek TWOAW20GO0115 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Beyaz Kemerli Toka Detaylı Gömlek TWOAW20GO0099 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Beyaz Kemerli Toka Detaylı Gömlek TWOAW20GO0099 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Camel Oversize Gömlek TWOSS20GO0200 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Camel Oversize Gömlek TWOSS20GO0200 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
V yaka bluz | Kadın Bluz | Ipekyol
Ipekyol yeni sezon bayan Bluz modelleri arasında bulunan V yaka bluz ürününü keşfetmek için tıklayın!www.ipekyol.com.tr
Watsons, Gratis dolu malzemeyle bir far bir parlatici alamicak misin? Bir de parfum alirsin oh mis
Yukarda da yazdim, al guzel bir gomlek, bir kazak, bir skinny jean, altina cek topuklu bir bot ohh mis gibi olursun zaten. biraz sacini guzel yap, hafif de makyaj yap erkeklere gayet guzel geliyor zaten. Oyle 1kg boyaya batmana gerek yok asla.
Sec, begen, al giy sen ne istiyorsun anlamadim ki ben konu sahibesi
Ben böyle olmak istemedim. Bende isterdim güzel olmayı. Bedenimden görünüşümden nefret ediyorum. Toplum beni kabul etmiyor bir türlü. Daha bu yaz küçüklük arkadaşım tiksinerek baştan aşağı bana baktı ve hala aynısın değişen bir şey yok dedi. Allah aşkına bu ne demek? İlkte anlamadım ama o bile aşağıladı beni artık ondan da nefret ediyorum. Temizimdir kişisel bakımıma dikkat ederim her ne kadar son zamanlarda salmış olsam da. Bakım kurtarmıyor beni bakım beni güzelleştirmiyor. Altın çamurun içinde kaybolur hanımlar işte ben o çamurum ne yapsam yakışmıyor ne yapsam daha çirkinleştiriyor beni. Fotoğraf çekip atardım ama inanın utanıyorum çok çirkinim. Yansımamı bile görmek istemiyorum. Ben böyle değildim ki beni böyle olmaya onlar mecbur etti. Bakışlarıyla laf sokmalarıyla beni delirttiler. Paranoyak asosyal ezik silik bir karakter oldum. Destek aldım zamanında ama olmadı bıraktım. Hastaneye git demişsiniz am a ben dışarı çıkamıyorum ki nasıl gideyim. Ailem hep kıyaslama yaptı küçükken. Annem beni hiç sevmedi hep kuzenlerimi severdi onlar güzeldi çünkü. Onlar övülürken ben hep yerin dibine girerdim. Birisi sende güzelsin demedi yalandan bile olsa. Hepsinden nefret ediyorum.
Al bunlari da sectim kupe:
İzla Design Kadın Yılan Model Sallantılı Zirkon Taşlı Gümüş İtalyan Küpe PKT-İZLASLVR00624 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
İzla Design Kadın Yılan Model Sallantılı Zirkon Taşlı Gümüş İtalyan Küpe PKT-İZLASLVR00624 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Söğütlü Silver Gümüş Rose 14 Mm Mini Burgu Halka Küpe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Söğütlü Silver Gümüş Rose 14 Mm Mini Burgu Halka Küpe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Söğütlü Silver Küpe Gümüş Zirkon Taşlı Deniz Yıldızı Modeli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Söğütlü Silver Gümüş Zirkon Taşlı Deniz Yıldızı Modeli Küpe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Söğütlü Silver Gümüş Onix Taşlı Yıldızlı Küpe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Söğütlü Silver Gümüş Onix Taşlı Yıldızlı Küpe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sana sebep bunca sey googleladim bak ugrastim hala daha cirkinim ocuyum bocuyum bilmem neyim yazarsan yeminle kendimi kesicem burda bilegimi kesip fotosunu aticam
Selam, çok uzun yazacağım.
Sırf sana bunları yazmak içim girdim siteye, dışardan tüm yazdıklarını okuyarak.
Öncelikle bazı konularda sana katılıyorum. Hep söylerim, “insanlar dış görüntüsünü beğenmediği birinin içini merak etmez” . Sana saygı göstermez. Hayatın her alanında böyle. Hastane acilinde bile, kötü kıyafetler ile gelen ve takım elbise ile gelen hastalar arasında ayrım yapıldığını gördü bu gözler.
Kendimden örnek vereceğim. Makyaj yapmadığım, saçımı şekillendirip güzel kıyafetler giymediğim sürece güzel biri değilim. Öyle günlerde özgüvenim de yerlerde oluyor. Bulunduğum ilde(küçük bir il) yaptığım işte çalışan tek kadın benim. Ve göz önünde olan bir işim var. Ve inan bana, bu işte bile çirkin göründüğüm zaman bazen küfür bile yiyebiliyorken, kendime çeki düzen verdiğimde olumlu tepkilerle karşılaşıyorum. Ve bakımlı ve güzel bir şekilde işe gittiğimde o gün çalışma potansiyelimde çok olumlu yönde farklılıklar oluyor. Daha az hata yapıyorum, ki fazla hata yapmamın sebebi de özgüvensizlik oluyor.
Şimdi, eğer ben senin gibi ben güzel olmak için makyaj ve estetik yaptırmak zorunda mıyım? Niye herkes doğal güzelken ben insanlar tarafından kabul görmek için çabalamam gerekiyor diye düşündüğüm sürece saygı göremem.
Maalesef insanlar böyle.
Bunu değiştiremeyeceğim için kendi fiziksel özelliklerimde değişiklik/oynamalar yapmak zorundayım.
Ben bunu kabul ettim, neden çirkinim diye düşünmek yerine nasıl daha güzel görünebilirim diye düşünüyorum artık.
Örneğin fiziki özelliklerim (boy kilo) sana yakın, yüzümde estetik yaptırmam gerektiğini düşündüğüm yerler de var. Mesela 7 ay sivilce tedavisi gördüm, kist gibiydiler, yastığa yatamazdım. İzler vardı. Ben eğer neden ilaç kullanmak zorundayım deseydim hala olacaktı ve gerçekten çok kötüydü.
Diyeceğim o ki, bahanelerin arkasına saklanma, sana daha iyi hissettirebilecek şeylere “ neden ” diye sorma.
O kadar çok yazacaklarım var ki, senin bunların okuman için değil de harekete geçmen için yazılan yaşanmışlıklar olduğunu kabul edeceğini bilsem üşenmem yazarım..
Bu renkler genc kizlara oluyor sectim al bak:
Kemik Önü Püsküllü Kazak - adL.com.tr
Kemik Önü Püsküllü Kazak ürününü hemen inceleyebilir, adL Online Alışveriş Mağazasından sipariş verebilirsiniz.www.adl.com.tr Kahverengi Cepli Kazak - adL.com.tr
Kahverengi Cepli Kazak ürününü hemen inceleyebilir, adL Online Alışveriş Mağazasından sipariş verebilirsiniz.www.adl.com.tr
Pembe Kol Detaylı Kazak - adL.com.tr
Pembe Kol Detaylı Kazak ürününü hemen inceleyebilir, adL Online Alışveriş Mağazasından sipariş verebilirsiniz.www.adl.com.tr
Bluz bunlARI sectim:
Olalook Kadın Kiremit Dokulu Fermuarlı Gömlek GML-19000523 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Olalook Kadın Kiremit Dokulu Fermuarlı Gömlek GML-19000523 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Beyaz Asimetrik Gömlek TWOSS20GO0200 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Beyaz Asimetrik Gömlek TWOSS20GO0200 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Mavi Boyfriend Gömlek TWOAW20GO0115 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Mavi Boyfriend Gömlek TWOAW20GO0115 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Beyaz Kemerli Toka Detaylı Gömlek TWOAW20GO0099 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Beyaz Kemerli Toka Detaylı Gömlek TWOAW20GO0099 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
TRENDYOLMİLLA Camel Oversize Gömlek TWOSS20GO0200 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
TRENDYOLMİLLA Camel Oversize Gömlek TWOSS20GO0200 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
V yaka bluz | Kadın Bluz | Ipekyol
Ipekyol yeni sezon bayan Bluz modelleri arasında bulunan V yaka bluz ürününü keşfetmek için tıklayın!www.ipekyol.com.tr
Watsons, Gratis dolu malzemeyle bir far bir parlatici alamicak misin? Bir de parfum alirsin oh mis
Yukarda da yazdim, al guzel bir gomlek, bir kazak, bir skinny jean, altina cek topuklu bir bot ohh mis gibi olursun zaten. biraz sacini guzel yap, hafif de makyaj yap erkeklere gayet guzel geliyor zaten. Oyle 1kg boyaya batmana gerek yok asla.
Sec, begen, al giy sen ne istiyorsun anlamadim ki ben konu sahibesi
Yazdıklarınızı okudukça enerjim, ruhum çekildi, oturduğum yerde psikolojim bozuldu. Benimkini bu kadar bozduysanız kendinize neler ediyorsunuz kim bilir...
O kadar kişi öneri vermiş, anlatmış; geldiğiniz nokta "uzun boylu yakışıklı erkek nasıl bulunur" mu?
Uzun boylu, yakışıklı erkek nedir ayrıca? Şunu söylemeniz bile size dayatılan güzellik standartlarının esiri olduğunuzu gösteriyor.
Bakış açınızı değiştirmediğiniz sürece mutlu olamazsınız. Bunun için de profesyonel destek almanız lazım.
Aldığınızı söylüyorsunuz ama psikiyatristin size koyduğu teşhisten bile bihabersiniz. O da ilginç ya neyse...
Not: Mesajların sağ alt köşesindeki cevapla butonuna basarsanız cevap vermek istediğiniz kişinin mesajını alıntılayabilirsiniz.
19 sayfa boyunca kimse söylememiş sanırım. Kimsede enerji kalmamış demek ki.
Hayatta insanları güzel çirkin diye ayırmam ama bir gün yakın çevreme biri dahil oldu, belki de zorla samimi olmaya zorlandığım için o gözle baktım, hoşlanmıyordum çünkü. Allah affetsin, çok çirkin buldum. Özür dileyerek söylüyorum, güzel denilebilecek hiçbir yeri yoktu kızın. Tanıdıkça kızı sevmeye başladım.
ve inanmayacaksın ama o kızdaki özgüven bir mankende yoktur sanıyorum . Bir kere inanılmaz bakımlı, tepeden tırnağa bakım yani. Her şeyine inanılmaz özeniyor. Ben uzun boylu, düzgün fizikli bir insanım ama benim giyemediğim kıyafetleri kendine öyle bir yakıştırıp giyiyor ki inanmak mümkün değil. Takısı, topuklu ayakkabısı,kıyafeti , makyajı ojesi her daim bir bütün.
Ailenin tamamı ilk zamanlarda kızın çirkin olduğunu düşünürken şu an herkes çok beğeniyor. Kimsenin gözünde o imaj kalmadı.
Çünkü kesinlikle insan kendisine ne kadar değer verirse çevreden de o kadar değer görüyor. O kızın en büyük artısı gerçekten ama gerçekten kendisini seviyor olması. Yani işe her zaman kendimizi sevmekten başlamalıyız.
Dip not: Bahsettiğim kişi manken ölçülerinde dünya yakışıklısı bir adamla evlendi, ve de eşinden prenses muamelesi görüyor.
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır.Hanımlar merhaba yazım hataları için kusura bakmayın. Sorunum başlıktanda anlaşılacağı gibi çirkin olmak. Küçüklükten beri her ortamda aşağılandım sırf çirkin olduğum için kimse benimle muhatap olmak istemedi. Hep bir pislikmişim gibi bakıldı... Her ne kadar bunu umursamamaya çalışsam da olmadı. Zamanla psikolojik sorunlar, öz güvensizlik ve aşağılık hissi iyice yer edindi düşüncelerim de ve bunu kabullendim. Biliyorum bu zorbalığa hemen hemen herkes maruz kaldı ama ben artık dayanamıyorum. 2 aydır dışarıya çıkmıyorum her gün sinir krizi geçiriyorum. Güzel değilim hiçbir zaman güzel olamayacağım. Hiç sevgilim olmadı hiçbir erkek konuşmayı bırakın, yüzüme dahi bakmıyor. Arkadaşım zaten yok. Ben bunu hak etmedim... Sadece içimi dökmek için açtım konuyu. Yalvarırım bir şey söyleyin artık bitsin istiyorum.
Ben ince dudaklı birinin cirkin oldugunu söylemedmki. Mesela nerenizi begenmiyosunuz diye sordum snrada örnek verdim burnunuzumu dudaginizimi diyeİnce dudağın çirkin durduğunu kim söylüyor? Bir çok insana çok yakışıyor.
Özgüven ve özenti olmamakla ilgili bir durum bence. Julia Roberts'ı şişik dudakla düşünebiliyor musunuz mesela?
Bana da artık herkesin şişirilmiş, doğallıktan uzak, tavuk g.tü gibi dudaklarını görmekten, 2cm çizilmiş kaş görmekten fenalık geldi..
Dayatma güzellik algısı bu..
Yüzünüzü bilmem ama kalbiniz çok güzel...insanlar sana genellikle şunu al bunu giy şunu tak bu ameliyatları ol falan demişler.. Aklıma lisedeki çaresizliğim geldi çok çirkindim bakımszdım ve bu psikoloji yüzünden çook çirkin bir çocuktan hoşlanıordum herkese de söylüordum yani bakın ben de çirkinim o da çirkin o yüzden aşık olmamı birini sevebilme durumumu yargılamayın mesajı vermeye çalışıyordum galiba. senin gibi kabuğuma çekilmedm çareler aradım çoğu zaman rezil oldum mahcup oldm çıktığım tüm yollardan geri döndüm. ama hep bi çaba içerisindeydim. param da yoktu güzelleşmek için ama nerden bulduysam böyle çamur kıvamında ama bembeyaz bir fondöten bulmuştum . çünkü beyazlar güzel olur kafasındaydm. hergün sürüp dersanye giderdim boynum kara yüzüm hayalet gibi ve pütür pütür. ne kadar ısrar ettilerse vazgeçmedm çirkinim de bar beyaz olayım diodum. şimdi biri bana o günkü bir resmimi atsa utancımdan elim ayağım titrer çünkü haturladkça bile bir garip oluyorum. ama kendimi takdir de ediyorum vazgeçmediğim için 1 sene dalga geçtiler uzaktan işaret edip güldüler güzel kızlara beni gösterip aynı buna benziosun die aşağılayıcı şakalar yaptılar ama herşey benim fondötenim bitene kadardı. bitti ve bir kaç ton koyusunu aldım yine pes etmeden makyaj yaptım en azndan kendimi iyi hissettikçe modum değişti tavrım değişti yaklaşımım değişti. ama şunun farkındayım ki bazen ekmek alcak 1 lirası olmuyor insanın bu kadar atıp tutuyoruz ama belki alacak gücün yoktur. bunu çok yürekten söylüyorum bana özelden yazmak istersen elmden geldikçe yardımcı olup en azndan makyaj malzemeleri alıp kargolamak isterm sana. mutlu olmak iyidir ruhunu iyileştirmen için başlangıç olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?