Fang yorumuma genel olarak bakmak yerine neden tek bir cümle seçip manipülasyon yapmaya çalışıyorsunuz? Gerçek hayata bir bakın. Her yerde güzel-çirkin iyi-kötü kısa-uzun vs. gibi ayrımlar mevcut. İnsanlar benim yüzüme karşı çirkinsin deyip dalga geçiyor. Ben size çirkin insan olabileceğinden bahsediyorum misal ben. Ve başta ben başka bir üyeye cevap olarak dedim ki böyle bir düşünce hakkında ne düşünüyorsunuz? Diye sormuştum. Siz konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. Yorumumu okursanız demek istediğimi anlarsınız. Belki de haklısınız aşağılanmsyı hak ediyorumdur.
Hala aşağılanmayı hakediyorum diyorsun ya. Niye hakedesin bi kendine gel artık. bak burda ben de dahil bir sürü kişi dış görünüşünü değiştirmek için bir şeyler yaptığından bahsetmiş, biri burnunu yaptırır biri dişini biri bacağını biri kaşını gördüğün gibi tek sen değilsin ama biz uğraşıp emek vermişiz. Sen de bu kadar kendine acıyıp hayatını mahvedeceğine biraz çabala. Ayrıca fotoğrafını göz kısmını kalınca siyah yaparak paylaşabilirsin yani o şekilde tanınmazsın da.Fang yorumuma genel olarak bakmak yerine neden tek bir cümle seçip manipülasyon yapmaya çalışıyorsunuz? Gerçek hayata bir bakın. Her yerde güzel-çirkin iyi-kötü kısa-uzun vs. gibi ayrımlar mevcut. İnsanlar benim yüzüme karşı çirkinsin deyip dalga geçiyor. Ben size çirkin insan olabileceğinden bahsediyorum misal ben. Ve başta ben başka bir üyeye cevap olarak dedim ki böyle bir düşünce hakkında ne düşünüyorsunuz? Diye sormuştum. Siz konuyu başka yerlere çekiyorsunuz. Yorumumu okursanız demek istediğimi anlarsınız. Belki de haklısınız aşağılanmsyı hak ediyorumdur.
Bu düşünceleri at kafandan hiç oyle biri olduğununda düşünmüyorum kendine giyimine sacına özen göster mesela saçlarındanmı memnun degilsin güzel bir boyat gölge falan attır bak kendine işe girmek istiyorsa işe gir insan içine karış kendini nasıl iyi hissedeceksin bak gör sanki hepimiz burada prensessiz herkesin bir kusuru bir şeyi var sonucta kimimiz kilolu kimimizin saçları dökülüyor sağlık sorunları olan var varda var yani her kes böyle düşünse bunalıma girse olur mu şimdi kendini toparla canım özgüvenin yerine gelsinAlıntı yapamadım toplu cevap yazmak istiyorum. 20 li yaşlardayım. Ergenlik bunalımı değil içinde bulunduğum durum. Birçok kişi yüzüme karşı çirkinsin dedi. Erkekler hep dalga geçti. Çalıştığım dönemde de aşağılandım hep. Sonunda dayanamayıp işi bıraktım 2 yıldır evdeyim 2-3 ayda bir mecbur kalınca dışarı çıkıyorum. Ailem bile benden nefret ediyor çirkinim diye dışlıyorlar dışarıda ki insanlar dışlamış çok mu? Ben ne kadar umursamamaya çalışsam da sürekli çirkinlik ithamlarıyla aşağılandım. Sonunda beni delirttiler. Psikologa gittim devlette ilaçta kullandım. Ama ilaçlar beni güzelleştirmedi. Hiçbir şey beni güzelleştiremez. Burnum, dudaklarım, çenem... Hangi birini yazayım. Baştan aşağı çirkinim maalesef. Sonum sibel gibi olacak.
Yahu hangi insan insana çirkin der ben anlamıyorum hele ki aile .şuan size inanmadım. yok tiksinerek baktı yok dakfa geçti herhangi bir canlıya bile bunlar yapılmıyor ki acaba pskolojinuz mi böyle düşünüyor anlayama dim.Bu kadın bile benden güzel. Herkes çirkin değilsin demiş. Çirkinim hanımlar çok çirkinim. İnanın buradan güzelsin demekle geçecek birşey değil bu. Biliyorum psikolojik olarak sorunluyum ama bunun sebebi çirkin olmam. Ben durup dururken bu hale gelmedim yani. Sokakta herkes tiksinerek bakıyor bana yüzlerini çeviriyor herkes. Kuzenlerim övülürken ben hep aşağılanıyorum çünkü çirkinim. Birisi zekanla öne çık demiş ama inanın olmuyor bunu çok denedim. Zeki birisi değilim pek birşey başaramam yani. Toplum beni kabul etmiyor. Kimse beni istemiyor.
Erkek değilim inanmayanlar yorum yapmamayı tercih edebilir. Çirkin sorunlu birisi olmanın neresine inanmadınız anlamıyorum. Çok anormal bir durum değil yani. Herkes fotoğraf at demiş ama ben çirkin olduğum için dışarı çıkmaya korkuyorum. Öz güvenim yok fotoğraf atmam mümkün değil şuan. Her yeni üyeye trol demek ve sorunlarıyla dalga geçmek gerçekten çok acımasızca. İlk defa bir forumda gerçekten hissettiklerimden bahsettim sorunlarımı anlattım yardım istedim. Zira psikoga da psijkiyatriye de gittim. Yorumlarımı okumayıp ilk mesaja göre dalga geçtiğimi düşünüyorsunuz keşke çirkin olmasam da dalga geçseydim. Teşekkürler çok güzel mesajlar attınız yorum yaptınız değişmeye çalışacağım. Kendi kendimi motive edip pes etmeyeceğim. En azından deneyeceğim.
Birkaç yorum dışında cidden beni anlayan olmamış. Demek istediğim güzel bir yüzün varsa bakımla makyajla bunu ortaya çıkarırsın. Çirkin bir kemik yapısı ne kadar bakım yapsada güzelleşmez. Ha bahsettiğiniz o çirkin ama sempatik ünlü kesimde olan o sempatiklik bende yok. Çirkinliği boşver öleceğiz bak şunlar şu durumda, senden kötü şeyler yaşıyor adı altında şükürcülük yapmak gerçekten çok komik. Birinin benden kötü olması benim durumumu değiştirmez ve o kötü ben yine iyiyim düşüncesi ile mutlu olmak bana göre etik değil. Herkesin kendi sorunları var birşey diyemem. Peki benden iyi durumdakiler ne olacak onlara bakıp daha da mı delireyim? Birde herkes birşeyler elde etmek için çaba harcamalıdır yazmış birisi. Şimdi Amerika da zengin, eğitimli ve genetiği sağlam bir kız ile benim gibi birisi nasıl yarışabilir? İşte bu beni öldürüyor. Ne yaparsam yapayım tüm hayatım boyunca köpek gibi uğraşsam da asla o kızın sahip olduklarına sahip olamayacağım. Yaşadığım şey eleştiriye bağlı ortaya çıkmış düşüncesel tatminsizlik. En azından ben öyle diyorum-düşünüyorum. Bir iki yorumda yüzüme vurulmuş bu dediklerim, kimseye anlatamadığım gerçekler işte bunlar. Öyle bir aşağılık olduğuma inandırılmışım o düşünceyi öyle bir benimsemişim ki şuan yeni bir bedene sahip olsam dahi düşüncelerimden kurtulmadıktan sonra mutlu olamayacağım. Psikiyatriye psikologa gittim. Bir sürü antidepresan-antipsikotik kullandım. Sonuç alamadım. Param olmadığı için özele gidemedim. Hep tek giderdim hastaneye ilaç alıp kullanırdım. Ailemin umurunda değildi ölmüşüm kalmışım. Hatta bir kere yolda nereye gittiğimi ne yaptığımı ve kim olduğumu bilemedim. Kaybolmuştum ne yaptım nasıl buldum hastaneyi bilmiyorum. Geçici hafıza kaybı gibiydi. Sonraları ara sıra yaşadım bu durumu. Tahminimce ağır bir teşhis koydu. En azından bipolar şizofren ilaçları kullandım. Ne derler bu bedensel ve çevresel yabancılaşma sanırım. Bilmiyorum belki şizofrenimdir. İntihar düşüncelerim çok fazla ama hiç denemedim belki ileride iyileşirim diye bekliyorum. Şuan daha iyiyim. Sizden özür dilerim bir an kriz geçiriyorum. Bir sinirle üye olup konu açtım belki kırmış olabilirim sizi. Yazdıklarınızı tekrar okudum iyi hissediyorum şimdilik. İyi olduğumda sanki bu konuyu ben açmamışım gibi hissediyorum. İtiraf etmeliyim ki kabullenemiyorum sorunlu olduğumu. Kendimi ikna edemiyorum normal olmadığıma. Ama iyiyim şimdi. Belki çirkin değilimdir bilmiyorum. Hiç böylesine açık açık yazmamıştım sorunlarımı. Kimseye anlatamamıştım. Teşekkür ederim hepinize.
Eeee ablacim sana sayfalarca yorum yazildi, sacini degistir, farkli model yap, boyat; makyaj yap, farkli giyin sunu yap bunu yap sayfalarca ama sen hicbirini begenmedin ki? Dene onerileri olmazsa tekrar gel. Tutturmussun cirkinim de cirkinim , biz de oneri verdik ne yapalim baska gelip estetik ameliyat mi yapalim?
Nasıl yapabilirim bu dediklerinizi? Çirkin olsam dahi uzun boylu yakışıklı erkek nasıl bulabilirim? Böyle yazınca baya acınası ve komik geldi. Giyinmesini, oturup kalkmasını, konuşmasını nasıl öğrenebilirim? En önemlisi nasıl kendimi sevip öz güven kazanabilirim? Cevap yazmasam da yorumlarınızı okuyorum teşekkürler. Taktik verin çirkinliğimi kamufle etmeyi öğretin bana lütfen.
Ablacim su cirkin cirkin yazmayi birak once
Tavisyeleri tut burdaki, git dolabindan basla her yerde idirim var soyle guzel bir kazak al canli renkli. Gomlek al tiril tiril, ustune bir de ceket al camel renk mesela. Evde skinny bir kot varsa bunlarin altina giy, altina bir de topuklu bot cek spor havali her yere gidersin 0dan JLo ol demiyoruz ki.
Kupe al, kolye al, biraz da makyaj yap biraz da sacinla yna zaten ozguvenin yerine gelir merak etme. Sonrasinda da yardirirsin. Tonla isim var ona ragmen bak senin icin resim cekicem simdi
Ya nette bı adama bile bir makyaj yaptilar fıstık gibi hatun olduama o çirkinmiş, bunları yapsa da çirkinmiş. Niye bunları yapmak için efor sarfetsinmiş ki zaten çirkinmiş. Diğer kızlar bunları yapmasalarda güzelmiş o yapsa da çirkinmiş. O yüzden yapmıyormuş.
1 . Sen bir cümle içerisinde o kadar çok çirkin kelimesi kullanıyorsun ki ister istemez herkes şunu düşünüyor ' kim kendine bu kadar hakaret edebilir 'Bir önceki syfada teşekkür edip deneceğim yani birşeyleri değiştirmeye çalışacağım pes etmeyeceğim dedim. Çok abes değil yazdıklarım kocamla kardeşim sevişiyor çok normal demedim ki trol olayım ve inanamayın toplu linç etmeniz hiç hoş değil. Benim yaşadığım çevre böyle herkes siz gibi şanslı değil. Ben hep ezilen oldum. İster inanın ister inanmayın. Özelden çok güzel mesajlar aldım hatta birisi konuşmak istersen diye numarasını attı. Tekrar teşekkür ederim tavsiyelerinize uyacağım.
Çirkin insan yoktur mesela nerenizi begenmiyosunuz burnunuzmu büyük dudagnizmi ince nedir sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?