hiç de degil aksine çok güzel kadin...:)Ben cirkinim derken anlayamıyorum neyden bahsettiginizi.
Gerçekten düşünüyorum, orada burada denk gelip, aman ne de çirkin dediğim kimseye rastlamadim.
Kusurlarınızı gözünüzde büyütüyor olabilir misiniz?
Şu meşhur dizi var ya, la casa de papel.
Mesela geçen biri nairobi için çirkin dedi
Anlamsız buldum. Degil. Kadinin havasi baska..silik, sönük, ozguvensiz olsa belki daha cok konuşulurdu.
Eki Görüntüle 2592936
Çirkin mi sizce?
sibel enerjk dolu özgüvenli birisiydi..Alıntı yapamadım toplu cevap yazmak istiyorum. 20 li yaşlardayım. Ergenlik bunalımı değil içinde bulunduğum durum. Birçok kişi yüzüme karşı çirkinsin dedi. Erkekler hep dalga geçti. Çalıştığım dönemde de aşağılandım hep. Sonunda dayanamayıp işi bıraktım 2 yıldır evdeyim 2-3 ayda bir mecbur kalınca dışarı çıkıyorum. Ailem bile benden nefret ediyor çirkinim diye dışlıyorlar dışarıda ki insanlar dışlamış çok mu? Ben ne kadar umursamamaya çalışsam da sürekli çirkinlik ithamlarıyla aşağılandım. Sonunda beni delirttiler. Psikologa gittim devlette ilaçta kullandım. Ama ilaçlar beni güzelleştirmedi. Hiçbir şey beni güzelleştiremez. Burnum, dudaklarım, çenem... Hangi birini yazayım. Baştan aşağı çirkinim maalesef. Sonum sibel gibi olacak.
Alıntı yapamadım toplu cevap yazmak istiyorum. 20 li yaşlardayım. Ergenlik bunalımı değil içinde bulunduğum durum. Birçok kişi yüzüme karşı çirkinsin dedi. Erkekler hep dalga geçti. Çalıştığım dönemde de aşağılandım hep. Sonunda dayanamayıp işi bıraktım 2 yıldır evdeyim 2-3 ayda bir mecbur kalınca dışarı çıkıyorum. Ailem bile benden nefret ediyor çirkinim diye dışlıyorlar dışarıda ki insanlar dışlamış çok mu? Ben ne kadar umursamamaya çalışsam da sürekli çirkinlik ithamlarıyla aşağılandım. Sonunda beni delirttiler. Psikologa gittim devlette ilaçta kullandım. Ama ilaçlar beni güzelleştirmedi. Hiçbir şey beni güzelleştiremez. Burnum, dudaklarım, çenem... Hangi birini yazayım. Baştan aşağı çirkinim maalesef. Sonum sibel gibi olacak.
Bu kadın bile benden güzel. Herkes çirkin değilsin demiş. Çirkinim hanımlar çok çirkinim. İnanın buradan güzelsin demekle geçecek birşey değil bu. Biliyorum psikolojik olarak sorunluyum ama bunun sebebi çirkin olmam. Ben durup dururken bu hale gelmedim yani. Sokakta herkes tiksinerek bakıyor bana yüzlerini çeviriyor herkes. Kuzenlerim övülürken ben hep aşağılanıyorum çünkü çirkinim. Birisi zekanla öne çık demiş ama inanın olmuyor bunu çok denedim. Zeki birisi değilim pek birşey başaramam yani. Toplum beni kabul etmiyor. Kimse beni istemiyor.
Yuh ya memleket psikopat dolu.9-10 yaşlarında arkadaşımın annesi hadi sizi güzelden çirkine sıralayayım demişti beni en son sıraya koymuştu yani en çirkin beni düşünmüştü üzerinden yıllar geçti bu yapılanı unutmuyorum ama çirkin olduğumu da düşünmüyorum o hareketi yapan kadındaydı sorun bende değil. Eğer size çirkinsin diyorsa biri sorun ondadır sizde değil herkesin vardır sevilmeye değer güzel bi yanı
9-10 yaşlarında arkadaşımın annesi hadi sizi güzelden çirkine sıralayayım demişti beni en son sıraya koymuştu yani en çirkin beni düşünmüştü üzerinden yıllar geçti bu yapılanı unutmuyorum ama çirkin olduğumu da düşünmüyorum o hareketi yapan kadındaydı sorun bende değil. Eğer size çirkinsin diyorsa biri sorun ondadır sizde değil herkesin vardır sevilmeye değer güzel bi yanı
Su kadin topluma kendinden bir tane daha getiriyor ya puh .... yazik be toplumumuza..camur camur.9-10 yaşlarında arkadaşımın annesi hadi sizi güzelden çirkine sıralayayım demişti beni en son sıraya koymuştu yani en çirkin beni düşünmüştü üzerinden yıllar geçti bu yapılanı unutmuyorum ama çirkin olduğumu da düşünmüyorum o hareketi yapan kadındaydı sorun bende değil. Eğer size çirkinsin diyorsa biri sorun ondadır sizde değil herkesin vardır sevilmeye değer güzel bi yanı
Neden insanların doğuştan sahip olduğu özellikler için ben efor, zaman ve para harcamak zorundayım? Neden ben hayatımın en güzel zamanlarını yaşamak yerine, estetik olup normal insan olmaya çalışmakla geçirmeliyim?
kendiniz böyle düşüne düşüne öyle hissediyorsunuz benceBu kadın bile benden güzel. Herkes çirkin değilsin demiş. Çirkinim hanımlar çok çirkinim. İnanın buradan güzelsin demekle geçecek birşey değil bu. Biliyorum psikolojik olarak sorunluyum ama bunun sebebi çirkin olmam. Ben durup dururken bu hale gelmedim yani. Sokakta herkes tiksinerek bakıyor bana yüzlerini çeviriyor herkes. Kuzenlerim övülürken ben hep aşağılanıyorum çünkü çirkinim. Birisi zekanla öne çık demiş ama inanın olmuyor bunu çok denedim. Zeki birisi değilim pek birşey başaramam yani. Toplum beni kabul etmiyor. Kimse beni istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?