siz kendinizi yerin dibine sokup çamura benzettiniz. Bizden beklentiniz nedir? Yani sizi tanımıyoruz ki iyi özelliklerinize vurgu yapalım?Bence bu çirkinlik durumunu çok fazla benimsediniz, kendi değerinizi bilmiyorsunuz. Mutlaka sizin de güzel özellikleriniz var ancak bunları fark etmiyorsunuz.Ben böyle olmak istemedim. Bende isterdim güzel olmayı. Bedenimden görünüşümden nefret ediyorum. Toplum beni kabul etmiyor bir türlü. Daha bu yaz küçüklük arkadaşım tiksinerek baştan aşağı bana baktı ve hala aynısın değişen bir şey yok dedi. Allah aşkına bu ne demek? İlkte anlamadım ama o bile aşağıladı beni artık ondan da nefret ediyorum. Temizimdir kişisel bakımıma dikkat ederim her ne kadar son zamanlarda salmış olsam da. Bakım kurtarmıyor beni bakım beni güzelleştirmiyor. Altın çamurun içinde kaybolur hanımlar işte ben o çamurum ne yapsam yakışmıyor ne yapsam daha çirkinleştiriyor beni. Fotoğraf çekip atardım ama inanın utanıyorum çok çirkinim. Yansımamı bile görmek istemiyorum. Ben böyle değildim ki beni böyle olmaya onlar mecbur etti. Bakışlarıyla laf sokmalarıyla beni delirttiler. Paranoyak asosyal ezik silik bir karakter oldum. Destek aldım zamanında ama olmadı bıraktım. Hastaneye git demişsiniz am a ben dışarı çıkamıyorum ki nasıl gideyim. Ailem hep kıyaslama yaptı küçükken. Annem beni hiç sevmedi hep kuzenlerimi severdi onlar güzeldi çünkü. Onlar övülürken ben hep yerin dibine girerdim. Birisi sende güzelsin demedi yalandan bile olsa. Hepsinden nefret ediyorum.
Ben böyle olmak istemedim. Bende isterdim güzel olmayı. Bedenimden görünüşümden nefret ediyorum. Toplum beni kabul etmiyor bir türlü. Daha bu yaz küçüklük arkadaşım tiksinerek baştan aşağı bana baktı ve hala aynısın değişen bir şey yok dedi. Allah aşkına bu ne demek? İlkte anlamadım ama o bile aşağıladı beni artık ondan da nefret ediyorum. Temizimdir kişisel bakımıma dikkat ederim her ne kadar son zamanlarda salmış olsam da. Bakım kurtarmıyor beni bakım beni güzelleştirmiyor. Altın çamurun içinde kaybolur hanımlar işte ben o çamurum ne yapsam yakışmıyor ne yapsam daha çirkinleştiriyor beni. Fotoğraf çekip atardım ama inanın utanıyorum çok çirkinim. Yansımamı bile görmek istemiyorum. Ben böyle değildim ki beni böyle olmaya onlar mecbur etti. Bakışlarıyla laf sokmalarıyla beni delirttiler. Paranoyak asosyal ezik silik bir karakter oldum. Destek aldım zamanında ama olmadı bıraktım. Hastaneye git demişsiniz am a ben dışarı çıkamıyorum ki nasıl gideyim. Ailem hep kıyaslama yaptı küçükken. Annem beni hiç sevmedi hep kuzenlerimi severdi onlar güzeldi çünkü. Onlar övülürken ben hep yerin dibine girerdim. Birisi sende güzelsin demedi yalandan bile olsa. Hepsinden nefret ediyorum.
Sorunun basit ve aptalca gelmedi. Bunda bile kendini eziyorsun. Seni anlamadığımızı düşünüyorsun, çünkü sabit fikirlere saplanıp kalmışsın. Biz burada iki cümleyle bunu değiştiremeyiz. Sadece şunu da düşün, sen bizi anlıyor musun? Ne demek istediğimizi gerçekten anlamaya çalışıyor musun, yoksa zaten kendi kafandaki düşüncelere öylesine dalmışsın ki,ne dersek diyelim sana işlemeyecek mi? Bence durum bu. Yazdıklarımız, senin etrafına ördüğün duvara tosluyor. Lütfen psikolojik destek al. Sana ancak bir uzman yardımcı olabilir. Ona da söyle bakalım, beni anlamıyorsun diye, eminim bizden çok daha akıllıca yaklaşacaktır sana. Sonuçta biz de bu konularda eğitimi olmayan, düz insanlarız.Bilmiyorum bu durumda ne yapabilirim inanın bilmiyorum. Anlamıyorsunuz ben kendi kendime bu düşüncelere kapılmadım. Beni bu duruma onlar getirdi. Hergün sinir krizi geçiriyorum artık bu düşünceleri içimde tutamıyorum. Sadece yazmak istedim rahatlarım belki, tavsiye alırım diye. Ama daha kötü hissediyorum kendimi. Kimse anlamıyor beni. Herkes kandırmaya çalışıyor. Ben yaşamak istiyorum ben kendime zarar vermek istemiyorum. Sürekli intihar planları kuruyorum zaten kimse sevmiyor beni bende sevmiyorum kendimi. Ben yaşama tutunmak istiyorum ama toplum buna izin vermiyor. Ben sevilmek istiyorum artık bıktım bu durumdan. Niye kimse sevmiyor beni? Artık çıkıp beni sevin diye yalvaracağım sokaktaki insanlara. Ben artık dayanamıyorum hergün ölüyorum yavaş yavaş. Belki size basit ve aptalca gelebilir sorunum ama öyle değil inanın iyi değilim. Özür dilerim sizden ben aşağılık birisiyim zahmet edip yazdınız ben hak etmiyorum hiçbir şeyi. Özür dilerim.
Canım psikologa gitmelisin. İnsan ne yapıyorsa kendisine yapıyor. Psikojin çok bozuk. Düşün ki dünyanın en guzel kadınısın gözlerin görmüyor, yahut elinin birisi yok daha mı iyi olacaktı. Nice aksaklikla dunyaya gelmiş pırıl pırıl parlayan etrafına ışık olan insanlar varken senin bu isyanın kime ? Ha kime İsyan ediyorsun. Lütfen bu düşüncelerin için tövbe, sağlıkla aldığın herbir nefes için şükür etGüzel bir tek yerim yok. Estetikle düzeltilecek birisi değilim. Zaten paramda yok. En basit ameliyatlar bile min 10k dan başlıyor. Umutsuz vakayım yaşamayı bile hak etmiyorum. Cesaretim olmaığı için bu hayata mahkumum.
Burada bakış acınız ne kadar yanlış.Neden insanların doğuştan sahip olduğu özellikler için ben efor, zaman ve para harcamak zorundayım? Neden ben hayatımın en güzel zamanlarını yaşamak yerine, estetik olup normal insan olmaya çalışmakla geçirmeliyim?
Aman aman değil ama diğer ünlüler gibi estetik haraikası değil doğal bi bayan.kendiyle barışık demekki.güzel bişeyBen cirkinim derken anlayamıyorum neyden bahsettiginizi.
Gerçekten düşünüyorum, orada burada denk gelip, aman ne de çirkin dediğim kimseye rastlamadim.
Kusurlarınızı gözünüzde büyütüyor olabilir misiniz?
Şu meşhur dizi var ya, la casa de papel.
Mesela geçen biri nairobi için çirkin dedi
Anlamsız buldum. Degil. Kadinin havasi baska..silik, sönük, ozguvensiz olsa belki daha cok konuşulurdu.
Eki Görüntüle 2592936
Çirkin mi sizce?
Lütfen fotoğraf atın ama konuya eklemeyin profilinize koyun. Bir süre sonra silin. Çok eminim anlattığımız gibi değilsiniz sadece kötü insalarla cevrilisiniz. Birazda psikolojik olarak yipranmissinizBen böyle olmak istemedim. Bende isterdim güzel olmayı. Bedenimden görünüşümden nefret ediyorum. Toplum beni kabul etmiyor bir türlü. Daha bu yaz küçüklük arkadaşım tiksinerek baştan aşağı bana baktı ve hala aynısın değişen bir şey yok dedi. Allah aşkına bu ne demek? İlkte anlamadım ama o bile aşağıladı beni artık ondan da nefret ediyorum. Temizimdir kişisel bakımıma dikkat ederim her ne kadar son zamanlarda salmış olsam da. Bakım kurtarmıyor beni bakım beni güzelleştirmiyor. Altın çamurun içinde kaybolur hanımlar işte ben o çamurum ne yapsam yakışmıyor ne yapsam daha çirkinleştiriyor beni. Fotoğraf çekip atardım ama inanın utanıyorum çok çirkinim. Yansımamı bile görmek istemiyorum. Ben böyle değildim ki beni böyle olmaya onlar mecbur etti. Bakışlarıyla laf sokmalarıyla beni delirttiler. Paranoyak asosyal ezik silik bir karakter oldum. Destek aldım zamanında ama olmadı bıraktım. Hastaneye git demişsiniz am a ben dışarı çıkamıyorum ki nasıl gideyim. Ailem hep kıyaslama yaptı küçükken. Annem beni hiç sevmedi hep kuzenlerimi severdi onlar güzeldi çünkü. Onlar övülürken ben hep yerin dibine girerdim. Birisi sende güzelsin demedi yalandan bile olsa. Hepsinden nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?