- 26 Mart 2018
- 28.481
- 128.066
- 598
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
her gün sitedeyim ama bu üyeyi hiç tanımıyorum yaHer yıl farklı başlıkla aynı konuyu açıyorsunuz. Tuhaf videolar atıyordunuz. Birinde kaynım çirkinsin dedi, bir diğerinde kaynanam çirkinsin dedi. Milleti kekliyorsunuz ya da ciddi problemleriniz var
sayfa 4 e git.orada eski konusunun linki var.Resim nerede?
4. Sayfada konu linki attıbende merak ettim simdi banada yollarmisin neyse onu soylerim
Bence bi sorun yok, burnunu yandan gormedim ama onden fena degil.. burda illa kusur bulmam gerekiyorsa.. sac rengin.. saridan kurtul kahve tonlarina don ki daha dogal dursun.. makyajin dogru makyaj degil gibi.. kaslarini biraz baska aldirabilirsin.. ve en onemli seyi soyleyecegim.. kilo vermeye calis bi 5-10 kilo.. sonrasinda giyim tarzini biraz daha modern sec.Sivri çene
Kızlar selam benim yüzüm kare ve bana çok kaba geliyor. Çeneme botox veya çene törpüleme işlemini tavsiye eder misiniz. Erkeksi mi duruyor fikir almak istiyorum teşekkürlerwww.kadinlarkulubu.com
Sadece kilo vermen ve saçını daha koyu bir renk yapman gerekiyor yüzün gayet güzel ben hayatımda ilk defa estetik namına bişey yaptırdım oda dudaklarıma dolgu çok da mutluyum ufak tefek dokunuşlar olabilir çenende bir sorun yok ama illa yaptırmak istiyorsan oraya da dolgu işlemi yapılıyor hem geçici olduğu için dönülmez bir yola girmemiş olursunsöyleyin sizde kurtulun bende
Sivri çene
Kızlar selam benim yüzüm kare ve bana çok kaba geliyor. Çeneme botox veya çene törpüleme işlemini tavsiye eder misiniz. Erkeksi mi duruyor fikir almak istiyorum teşekkürlerwww.kadinlarkulubu.com
sana son halimi atacagım askım kesinlikle o renk değilattığın konu linkini gördüm.
yine mi o iğrenç renge boyadın saçlarını.
çirkin değilsin kendini çirkinleştiriyorsun.
tesekkur ederim canımBen beğenmedim sizi ama öyle aşiri bir cirkinlik yok, normalsiniz gayet.
zolları canımbanada yollarmısın , kendini çirkin görecek kadar ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?