- 15 Ekim 2016
- 22.631
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.859
- 598
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Hayır değil tanıyorum ben kendisini.Sanki üye erkek gibi geldi nedense
Özel foto atabileceği ihtimalini düşünüyorum
takıntılı beynim cevremin verdiği deformasyon tesekkur ederim canımEstetikli bi konuda fotoğrafınız var. Bence güzelsiniz ya gerçekten. Sizi bunu düşündüren nedir?
aLLAH ONA GUN YÜZÜ GÖSTERMESİN DİYCEM BENİ BU HALE GETİRDİsenin o kaynının beynini patlatasım geliyor sen konu açınca.
Sen çirkin değilsin, saç rengi seçimin makyaj tarzın vs cidden sana uygun değil daha önce de söyledik bunu.
Daha soft daha doğal renkler, tonlar tercih edersen aradaki farkı görebileceksin emin ol.
Çevreyi keske umursamayabilseniz. Yani ne desem bilemiuorum. ☹takıntılı beynim cevremin verdiği deformasyon tesekkur ederim canım
Kız bırak allah askına ya kendisi Kıvanç Tatlıtuğ falan mı töbe sövecem şimdiaLLAH ONA GUN YÜZÜ GÖSTERMESİN DİYCEM BENİ BU HALE GETİRDİ
ALLAH BENİ GÜÇLENDİRİYOR BELKİDEÇevreyi keske umursamayabilseniz. Yani ne desem bilemiuorum. ☹
sıradan bir tip bile değil. saclarımı değiştirdim .pembedeb de kurtulucam sagol canımKız bırak allah askına ya kendisi Kıvanç Tatlıtuğ falan mı töbe sövecem şimdi
Sen saçlarının rengini değiştir bir an önce, pembe rujdan uzak dur. Toprak tonu rujlar tercih et mesela.
evet tamamen yanlışlarla dolu oldugumu öğrendim
Resim atarsınız yardımcı olurum. Biraz açık sözlüyüm ama gerçeği duymak istiyorsanız bekleyiyorummerhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
sorununuz yok ama biraz kilo verirseniz daha hoş görünebilirsiniz. Bir de teninize uygun makyaj yapın.Bence yüzünüzle oynamayın.sac rengim değişti benim tek sorunum kilo mu
Ben söylerim gayet netimdrmerhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
Sizin çene yapınıza sahip olmak için ameliyat olan 2 arkadaşım var. Çirkin değilsiniz. Yüzde yüz dürüst olayım çok beğendim sizi. Ama saç rengi, makyaj, stil vs. yanlış.
arkadaşın paylaştığına baktım bence hoşsunuz. estetiğe gerek yok, yüzünüz biraz toplu kilo verin, sarı saçtan vazgeçin koyu renge dönün ve birkaç makyöze gidin yüzünüze uygun makyaj çalışın. vücut tipinize göre giyinin, elbiseler etekler seçin.Sizin çene yapınıza sahip olmak için ameliyat olan 2 arkadaşım var. Çirkin değilsiniz. Yüzde yüz dürüst olayım çok beğendim sizi. Ama saç rengi, makyaj, stil vs. yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?