cok cirkinim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hiç de çirkin değilsiniz gayet hoşsunuz.biraz kilo vermeniz lazım biraz da saç renginde makyaj stilinde giyim tarzında değişiklik lazım.fazla alaturka tarzınız var onu sevmedim .onlar da kolayca çözülür.estetik falan yaptırmayın gerek yok.fresh makyaj yapın biraz daha genç stili giyinin o ruju da acil çöpe atın.saçların sarı tonu da kötü.gene sarı olabilir ama tek renk olmasın geçişli olsun

Bana da foto atabilirsiniz direkt söylerim. Bu arada bende çok çirkinim. Kimse beni de beğenmiyor.

Bence çirkin değilsiniz.

Saç renginiz cilt alt tonunuza yakışmıyor yalnızca.

Sarı yerine daha doğal tonlar kullanabilirsiniz.

Cilt alt tonunuzu öğrenip ona uygun renklere boyayın.

Cilt ve diş bakımınızı aksatmayıp gülümseyerek poz verin.

Makyaj trendlerini takip edin. Göz altınıza kalem çekmeyin.

O pembelikte rujlar yerine nude pembeler deneyin.

Kilonuzdan mutsuzsanız diyetisyene gidin.

Sade tarzda giyinin. Düz renkler, modern desenler gibi.

Aksesuar kullanın. Kemer, toka, fular, takı gibi.

Burunda sorun varsa yaptır gerisi fit olman bakım falan

Ben de foto istiyorum çok merak ettim. Çirkin kadın yoktur tarzını bulamamış kadın vardır bence. Gönderin gelsin.

Bence yuzunuz cok karakteristik. Kare yuzler o kadar guzel ki, googledan bakarsaniz cok unlu hollywood starlarinda kare yuzlu olup cok cekici cok guzel kadinlar var. Siz yanlis seye odaklanmissiniz. Sac renginiz, makyajinizi degistirseniz bence cok daha hos duracaksiniz. Kendinize haksizlik etmeyin.

Yoo çok güzel falan degilim 120 kiloydum mesela o zamanda senin kadar takmiyordum kaslarımi yaptırdim dudak dolgusu yaptirdim kendimi nasıl guzel hissediyordam oyle takiliyorum kaşın sacın dudağin cirkin olmus diyende var banane

Aa gördüm gördüm. Tüm öneriler yapılmış ama ben de yazayım, biraz kilo vermek, cilt bakımı, uygun kaş ve saç tasarımı ile pembe rujdan kurtulmaya ihtiyacınız var ve asla çirkin değilsiniz. Çeneniz de gayet güzel, millet ameliyat oluyor bu çene için ayol.

Profilin kapalı sekerim bi özel mesaj da bana at bakayim merak ettim ben hem acıksozumdur hem de zevkli biriyimdir imaj konusunda cevrem bana danısır göz zevki olmayan biri sacına da laf eder kullandığın renklere de. Bana gel sen :)

Sivri çene alın işte bu benim acık sözlü alon ameliyat olacagım mutsuzum
Sadece saç renginizi ve makyajınızı beğenmedim, saçlarınızı koyu renge boyarsanız daha güzel durur. 6.0 sizin için daha uygun bir renk mesela. Makyajınızı ise daha soft renklerle yaparsanız daha güzel olur.

Bu arada yüzünüzde hiç kusur göremedim, tüm samimiyetimle söylüyorum gayet güzelsiniz.

Başkasının algısına göre mi değiştiriceksiniz kendi görünüşünüzü?
Kimi insan kemikli yüz sever, kimisi oval, kimi büyük göz, kimi küçük, kaşın şeklini herkes farklı sever, dudağında yani sonuç olarak neye göre karar vericeksiniz?
Buna yalnızca siz karar vermelisiniz.
Bana göre büyük gögüs çok çirkin, küçük gögüs her açıdan daha güzel.
Bir başkası da büyüğü sevebilir nasıl olucak?

Fotoğrafınızı gördüm. Bunu ciddi ciddi sormuş olamazsınız. Biraz pohpohlanmaya ihtiyacınız vardı sanırım. Çirkin olmadığınızı siz de adınız gibi biliyorsunuz bence. Saç modeli, rengi ve ruj rengi dışında bir sorun göremedim.

Ben bu resmi önceki yıllardan hatırlıyorum. Başkasının resmini koyan biri vardı, bu arkadaş o mu hatırlmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…