- 10 Nisan 2014
- 42.513
- 113.872
- 798
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
eski konusunda var ya resmi.demek sen de pek çirkinsin.ispatla çabbukkkkBana da foto atabilirsiniz direkt söylerim. Bu arada bende çok çirkinim. Kimse beni de beğenmiyor.
Ilk sayfalarda paylastigi bir konuda var.Ben de foto istiyorum çok merak ettim. Çirkin kadın yoktur tarzını bulamamış kadın vardır bence. Gönderin gelsin.
Yoo çok güzel falan degilim 120 kiloydum mesela o zamanda senin kadar takmiyordum kaslarımi yaptırdim dudak dolgusu yaptirdim kendimi nasıl guzel hissediyordam oyle takiliyorum kaşın sacın dudağin cirkin olmus diyende var bananecok guzelsin
eski konusunda var ya resmi.demek sen de pek çirkinsin.ispatla çabbukkkkçirkinim diyorsunuz normal kadın çıkıyorsunuz hıhhh
Sadece saç renginizi ve makyajınızı beğenmedim, saçlarınızı koyu renge boyarsanız daha güzel durur. 6.0 sizin için daha uygun bir renk mesela. Makyajınızı ise daha soft renklerle yaparsanız daha güzel olur.Sivri çene alın işte bu benim acık sözlü alon ameliyat olacagım mutsuzum
Başkasının algısına göre mi değiştiriceksiniz kendi görünüşünüzü?merhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
Ben bu resmi önceki yıllardan hatırlıyorum. Başkasının resmini koyan biri vardı, bu arkadaş o mu hatırlmadımFotoğrafınızı gördüm. Bunu ciddi ciddi sormuş olamazsınız. Biraz pohpohlanmaya ihtiyacınız vardı sanırım. Çirkin olmadığınızı siz de adınız gibi biliyorsunuz bence. Saç modeli, rengi ve ruj rengi dışında bir sorun göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?