- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Sivri çene tabibana da resim atabilirmisin, ben de acik soyluyumdur
bana da resim atabilirmisin, ben de acik soyluyumdur
burdan bakabilirsinSivri çene
Kızlar selam benim yüzüm kare ve bana çok kaba geliyor. Çeneme botox veya çene törpüleme işlemini tavsiye eder misiniz. Erkeksi mi duruyor fikir almak istiyorum teşekkürlerwww.kadinlarkulubu.com
hayır ben turkish delight imTurkish Delight sizin hesabınız mı ? Sizin hesabınızsa neden aktif hesabınızı kullanmak yerine @diyone 85 üyeliğini aldınız ?
Forumda estetik bölümünden fotoğraf paylaşımlı bir konu arayıp, burada paylaşmışsınız gibi duruyor.
söyleyin sizde kurtulun bende
Sivri çene
Kızlar selam benim yüzüm kare ve bana çok kaba geliyor. Çeneme botox veya çene törpüleme işlemini tavsiye eder misiniz. Erkeksi mi duruyor fikir almak istiyorum teşekkürlerwww.kadinlarkulubu.com
tesekkur ederim kadınlar gercekten daha duyarlı maalesef beni kıranlar hep erkekti kendime gvenım geldi birazpardon da sen kendine cirkin mi diyorsun? Neren cirkin ki? Sokakta yururken asla cirkin diye hitap edilmeyeceksiniz, hatta guzel katagorisine girebilecek bir yuz guzelliginiz var.
Dudak, goz, kas hepsi yerinde ve cok guzel.
Yuzun kare diyorsan, arastir bunu daha az gosterecek bir sac modeli sec. Mesela benim yuzum uzun oldugu icin, yuvarlak gosteren bir modele kestirdim.
Sonra sanirim sicak alt tonunuz var. Sicak alt tonununa yakisan renkler giyin. Ve ona gore sac boyasi secin. Sizi cok daha guzel gosterecektir.
Size altin rengi mi yakisir yoksa gumus rengi mi?
altin = sicak
gumus = soguk alt tonudur. Ona gore de renkler soyleyebilirim size
evet tamamen yanlışlarla dolu oldugumu öğrendimÇirkin değilsiniz, çenenizde de bir problem yok.
Ama saç ve ruj rengi seçimleriniz yanlış ve göz yapınıza uymayan makyajlar yapmışsınız bence.
Biraz kilo verseniz ve ten renginize uygun renkler seçip, yüz ve göz yapınıza uygun makyaj tarzını öğrenseniz hiçbir derdiniz kalmaz.
Ben senelerce eyelinerı yanlış kullanmışım mesela. Göz kapaklarım etli ama kuyruklu eyeliner peşinde heder ettim kendimi. Gerek yokmuş yani onu illa öyle sürmeye. Kendime uygun tarzı bulunca bi aydınlandı bakışlarım.
Siz de kendinize uygun şeylere yönelin. Estetiğe falan ihtiyacınız yok bence.
yok çirkinim cidden
yorumunuz için tesekkur ederim sizin kalbiniz de cok guzel cok sagolun kesinlikle zayıflayacagımhiç de çirkin bir kadın değilsiniz
ufak tefek değişikliklere ihtiyaç var sadece
mesela saç renginiz yakışmamış teninize, bir de pembe ruj hiç olmamış
ve biraz da kilo verseniz süper şahane olur
ki bunlar dert değil basitçe çözülebilecek şeyler
almadıgım destek kalmadı kızma banagene mi ya..
bir arpa boyu yol alamadın mı.
yorumunuz için tesekkur ederim sizin kalbiniz de cok guzel cok sagolun kesinlikle zayıflayacagım
almadıgım destek kalmadı kızma banagezmediğim dr
uzun yapıyordum cok hafif yapıyorumgözüne de kuyruk yapmışsın yine
bunları seneler önce halletmedik mi?
ohooo ne çirkinler koca buldu, aşkı buldu. Biz bahtsızlar artlarından bakakaldık. O yüzden dert etme.merhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
banada yollarmısın , kendini çirkin görecek kadar ne olabilirmerhaba arkadaşlar cirkin bir kadınım.Tabı bunu farkındayım.Bir kac üye istiyorum bana acık sözle cirkinsem çirkin diyebilecek nerem kötü söyleyebilecek estetik ameliyat olmak istiyorum yardımcı olur munuz?ama acık sözlü olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?